מההההההה??
אחד הפרקי הכי לא ברורים בסדרה.
נתחיל מזה שאני בכללל לא זוכרת מה קרה על הרכבת הזו בהאלווין, מי בכלל ניסה לפגוע בספנסר?! רק סיממו את אריה ושמו אותה במין תיבה עם גארט המת, לא? ומונה שהתחפשה לכיילב, אבל מה הקשר ספנסר?
אני בכלל לא זוכרת שהיה שם איזה אישיו עם 'מלכת הלבבות', או שבכלל הייתה שם אחת כזו. אז לא ברור לי מה ספנסר רוצה ממליסה.
אבל גם מה הקטע של מליסה? היא אומרת שלדעתה ווילדן קיבל הוראות להיות על הרכבת הזו, ולכן היא חשה צורך להעתיק ממנו את התחפושת ולהיות גם על הרכבת? למה?
והקטע הזה של "שלחתי את שאנה וג'נה לשם להגן עליכן" הכי מצוץ מהאצבע! הרי אמילי ראתה את שלושתן בבית של ג'נה כשהן אומרות "those bitches" - הכלבות האלו יהיו במסיבה... לא נשמע בדיוק כמו אהבה גדולה, וגם למה שג'נה, ג'נה!!! מכל האנשים בעולם, תרצה להגן על הבנות?! הן גרמו לה להתעוור! היא שונאאאאת אותן! והשאנה המעצבנת הזו - היא מאיימת עליהן כל הזמן, איזה אינטרס יש לה לעזור להן?!
וגם בסרטון, שראו שהן מרימות את ווילדן המעולף אחרי שאשלי דרזה אותו - גם את זה הן עשו בשביל להגן על הבנות?! ואיך בדיוק הן ידעו שהוא שם?
איזה שטויות! הרי ברור שהן בTEAM A או משהו כזה, וממש לא מחפשות את טובת הבנות.
מה הקטע של ארייה? אני נורא אוהבת את הדמות שלה, אבל היא עושה שטויות בזמן האחרון! מה יש לך לשלוח הודעה לעזרא שאת רוצה להכיר אנשים חדשים? הוא תחת מעקב! ותעשי את זה, למה את צריכה לדווח לו על זה?! ומה יש לה לשלוח את אמא שלה לקצה העולם? זה מה שחסר לה, להיות לבד עם האבא הקוקו שלה שיצא עם מטורפת ואולי קשור למוות של אליסון(כמובן שזה קו עלילה עתיקקקק, מלפני כמה? עונה? ככה שבסדרה הזו זה באמת עתיק, אבל אל תשכחו שגם האופציה הזו הייתה קיימת!).
A מאיים, הוא/היא לא תמיד מבצעים, אין לו/לה שום אינטרס כרגע להרוג/פגוע באמא של ארייה!
אני דווקא מבינה אותה שסיפרה לג'ייק, הגיע הזמן לקצת כנות במערכת יחסים הזוגית של מישהי מהבנות האלה!
כל הקטע עם אמילי ושירותי הרווחה - מגוחך ברמות, אפילו לא אתייחס.
רק אגיד - היא כולה נפלה על אבן! מונה הועפה מצוק כשניסתה להרוג את ספנסר, ולא נפצעה ככה! איזו הגזמה! סתם הכותבים רצו שהיא תיפצע ולא ידעו איך לעשות את זה.
האנה- את הכי חכמה מכולכן, יש לך חוכמת רחוב, רק תלמדי לסתום את הפה! עמה.
ספנסר - לא מאמינה שהיא מאמינה למליסה אחרי כל השקרים שלה, ובאופן כללי - הלוואי שיעיפו את מליסה מהעלילה, הדמות שלה נמרחתתתתתת, מביאים אותה כל פעם שלא יודעים במי לחשוד! היא הייתה בהיריון שנים ואז בעצם היא לא הייתה בהיריון והייתה בזוגיות עם מי שאולי רצח את אלי(לפחות אז חשבו כך), וכל הזמן היא נותנת לאנשים זרים לסחוט אותה בעזרת כלום, תפסיקי להתערב ועופי! ככה לא יסחטו אותך! טיפשה.
לא קראתי את הספרים אבל עכשיו אני בטוחה שהכותבים של הסדרה שיקרו והיא תהיה בדיוק כמו בספרים - מונה הייתה A, אלי לא מתה/ כן מתה ויש לה אחות תאומה. זה ברור וזה מתחיל להיות פתטי.