כנסי להבהרות...
אז ככה מונה הייתה ה-A הראשונה עונות 1&2.
לאחר שליחתה לאברבנל (ראדלי חחח) מעיל אדום + A גנבו לה את המשחק... במשחק הכוונה לפרסונה נון גרטה "-A" הם לקחו את הזהות של A ומשחקים בשקרניות משחקים של איום והפחדה.
בעונה 3 "A" הוציא את הגופה מהקבר (רוב הסיכויים כדי לוודא שזאת לא אליסון), בהמשך העונה אנחנו מגלים שאלו היו מונה וסיסי (או יותר נכון בפרק 401 בהתוודות של מונה). אנחנו גם מגלים שיש 2 "מעיל אדום" אחת זאת אליסון והשנייה סיסי. מישהו שכר את סיסי כדי לבלבל את השקרניות, סיסי נעזרה במונה שגם היא ביצע דברים של A במהלך עונה 3 עד ש- A ניסה להרוג אותה בעונה 4.
הנפשות ה"רעות" הפועלות בעונה 3 הם: -A החדשה (אולי זאת אפילו ביג A), ששכרה את סיסי שנעזרה במונה (כדי לגנוב את הגופה), שגייסה את טובי (פרק 311) ששימש כסוכן כפול אבל המטרה בגייוסו הייתה לצרף את ספנסר למונה כדי שיוכלו להבין מי זאת מעיל אדום שגנבה למונה את המשחק. הצמד ספובי היווה סוכנים כפולים. למי שלא הבין עדיין מונה נעזרה גם בלוקאס (פרק 210 הוא זה שעשה את המסאז' לאמילי). קליפ חמוד שהכנתי שמסביר מי נגד מי
http://www.youtube.com/watch?v=GMWbGGUcjhE
עד כאן אין תיאוריות זה הלך רוח הדברים.
בעונה 4 כולם חשבו שעזרא שכר את סיסי, כי בפרק 412 במאורה שלו ספנסר ציינה שובר תשלום. עכשיו אנחנו יכולים להסיק שהוא שילם לה עבור אינפורמציה.
בפרק 421 ספנסר מוצאת בדירה של עזרא פתק ובו מצויין שסיסי הייתה עדה למריבה בינה לבין אליסון וגם גברת D ראתה את מריבה ושילמה לסיסי לשתוק!
מכאן מתחילה התיאוריה
והיא מסתמכת על הספרים אז מי שרוצה שיפסיק כאן:
.
.
.
.
.
גב' D שילמה לסיסי בעבר, היסק שלי הם עובדות ביחד! A צריך משאבים כדי לתפעל את כל המבצע למשפחת דילורנטיס לא חסר.
תוך הסיפור של אמא של טובי אנו למדים שיחד עם אימו על הגג הייתה מטופלת שהמוסד רצה להגן עליה ובכך ווילדן הפך לשוטר מושחת והם הציגו את התאונה כהתאבדות. טובי שוכנע לקבל את הסכם השתיקה ע"י פיטר (ששוב ניכר שיש "דם רע" בין המשפחות דילורנטיס והיסטינגס), ואנחנו מגלים שגב' D נמנית על הנאמנים של ראדלי (נאמינים = בעלי מניות). משמע כנראה המטופלת קרובה לג'סיקה קשר דם. בנוסף יש את הפלשבק שבו סיסי הולכת לראדלי כנראה מתוך "DARE" וג'סיקה חוטפת עצבים.
בקיצור ולעניין המטופלת היא כנראה האחות התאומה של אליסון והיא זאת שכנראה ניסתה לרצוח את אליסון וגב' D הייתה עדה לכך. עכשיו נשאלת השאלה על מי היא מנסה להגן על המטופלת או על אליסון???
בתחקיר של עזרא הוא חושב שג'סיקה היא A אני לא מאמינה אבל יש יותר מסיכוי סביר שהיא מממנת את כול המבצע או קשורה איך שהוא.
כמו שציינתי קודם פיטר שינה את הצוואה כדי שג'יסון לא יהיה חשוד מרכזי ברצח אחותו אך מדוע עשה זאת? היוצרים גרמו לנו להאמין שזה בגלל שהוא הבן שלו... אבל מה אם ג'סיקה סחטה אותו באומרה שספנסר עשתה זאת. אם כול הכבוד ליחסי פיטר/ג'יסון פיטר יגן על בתו ספנסר וכך כל משפחתה אם הם חושבים שהיא פגע באליסון והדחיקה את המאורע בזכרונה כי היא הייתה על כדורים.
אם שואלים אותי זה יכול להיות עלילה מעולה אבל קשה לי להאמין שספנסר פגע במישהו.
ג'סיקה מנסה להפיל את האשמה על ספנסר ובכך ולהגן על המטופלת שכנראה היא זאת שרצחה את הגופה המיסתורית לאחר שחשבה שזאת אליסון. כול הסיפור עם הגופה המיסתורית מציק לי הייתי רוצה שיתעכבו עליו יותר.
ההסבר נוסף הוא שהמטופלת פגע באליסון ויחד עם אימה ג'סיקה קברו את אליסון מבלי שידעו שהיא חיה. אליסון ניצלה ע"י גב' גריינוולד ועכשיו אחרי שהם גילו שזאת לא אליסון בקבר הם מחפשים אותה.
פה כבר הראש שלי הולך לאיבוד בחיפוש אחר תרחישים הגיוניים