תיאוריה אך מכיל
עד 22
זה כייף לומר שהסדרה איבדה כל קשר למציאות והפכה מופרכת מרגע לדודלי
ואני לגמרי מסכימה עם רוזי, הסדרה הייתה צריכה להתמקד בפתירת "הרצח" של אליסון ולהסתיים תוך עונה גג שתיים. לצערי היא התדרדרה לרמה של אופרת סבון שכול מה שחשוב זה לרצות את מעריצי הזוגות של הסדרה. שלא תבינו לא נכון גם לי יש זוגות שאני מריע להם וזוגות שאני לא יכולה לסבול
ונעבור לתיאוריה:
כולם יודעים שמונה הייתה ה-A הראשונה, בעונה 3 (לאחר שליחתה לאברבנל) מישהו/י גנב לה את המשחק. המישהו הזה שכר את סיסי לחפור את הקבר של אליסון וכך A יודע שאליסון חיה. A צריך משאבים (כסף) לתפעל את כל המערכה ונרמז לנו לפי התחקיר של עזרא שגברת D שילמה לסיסי... היקש: הן עובדות ביחד!
סיבה: נכון לעכשיו נראה שגברת דילורנטייס מגנה על המטופלת שהיתה עם אימו של טובי על הגג בלילה שבו מריון מצאה את מותה.
בנוסף ניכר שיש דם רע בין משפחת היסטינגס לדילורנטייס, פיטר זייף את הצוואה של הסבתא כדי שג'יסון לא יהיה חשוד, למה עשה זאת כנראה סחיטה. גב. D אמרה לו בטח שראתה את ספנסר "רוצחת" את אליסון. כול הרמזים שהם מגנים על ספנסר, מליסה:" תעזבי את זה ספנסר", "אני מגינה עליך מההתחלה עוד לפני שזה התחיל", פיטר: "אני תמיד עושה מה שטוב בשביל המשפחה שלי" וכיו"ב.
עושה רושם שה"היסטינגס" בטוחים שספנסר בשל הכדורים פגעה באליסון מה שיכול להיות עלילה מעניינת אם אכן ספנסר פגעה בגופה שנותרה "אנונימית" שנמצאה מתחת לגזיבו שכולם הניחו שהייתה אליסון. משמע ג'סיקה שיקרה בזיהוי הגופה.
עושה רושם שג'סיקה לא רוצה שהשקרניות ימצאו את אליסון, נשאלת השאלה למה? על מי היא מגנה? על אליסון או על המטופלת?
ומכאן נניח שהיוצרים כנראה ילכו לפי קו העלילה בספרים
ספויילר ספרים (אל תמשיכו לקרוא אם אתם לא רוצים)
.
.
.
.
.
בספרים הייתה לאליסון אחות תאומה בשם קורטני, יש מספר רמזים בסדרה לתיאוריית התאומה כבר הרבה זמן. אם הם ילכו או לא לפי קו עלילה אלוהים יודע... ניחוש שלי שכן.