עונה 4 פרק 22

daimond1

New member

היה פרק סבבה.
לגבי גב' דילורנטוס - מישהי יודעת מה שמה? בעבר כתבתי הודעה שאולי אחד ההורים קשור לפרשה, אני לא הצלחתי למצוא אותה. יש מצב שהיא קשורה כפי שעזרא חושב, אבל מה הסיבה???

ארייה - לא אהבתי את ההתנהגות שלה....סטוץ. אהבתי שהלכה להתעמת עם עזרא. טוב שהיא לקחה את הספר וקראה.

האנה זיהתה את כתב היד של פייג'. חבל עכשיו שאמילי מוסיפה עוד שקר, שהיא לא סיפרה לפייג'.

ספנסר - יש לה אומץ...יש לה פלשבקים/הזיות על מה שקרה לפני שנתיים...אני כותבת שוב שיש משהו מוזר בהתנהגות של ההורים שלה ושל גב' דילורנטוס. לפעמים אני חושבת שגב' דילורנטוס לא שמה את החול במיטה שלה, אולי זה רק כדי לבלבל אותנו.
מעניין אותי מה טובי כתב לה במכתב, יש מצב שהוא לוקח פסק זמן ביחסים שלהם?

בסיום הפרק היה שמלת כלה שנגזרה. הדבר המיידי היה לקשר את זה לגב' דילורנטוס שמארגנת ערב התרמה (לא זוכרת אם זה התרמה).

ספויילר...

לגבי אמילי...דווקא זכרתי שהיא הודתה שסיפרה לפייג...אם אני לא טועה האנה זיהתה את המעטפה הכחולה...
איך היא ידעה על המעטפה...?המשטרה הראתה לה את המכתב נכון?...

לגבי ארייה...מסכימה מאוד....גם אני לא אהבתי...

גם אני חושדת בהורים של אמילי ואמא של אליסון...
משהו שם מאוד מוזר... אליסון חושבת שרוצים לרצוח אותה והיא לא מבקשת מאמ שלה עזרה???

לדעתי הסידרה איבדה את המציאות מזמן....

daimond1

New member

בסוף יתברר שאליסון לא יודעת שאמא שלה רודפת אחריה....
אולי יתברר שאמא של אליסון היא פסיכופתית...
הסידרה מזמן איבדה קשר למציאות, גם מבחינת העלילה (נערה מתה, לא ידוע מי קבור, יש ציוד מעקב וציתות בכל כך הרבה מקומות, A מאוד עשיר שעושה מה שהוא רוצה)....וגם מבחינת הדמויות (אנשים נעלמים ולא ידוע מה קורה איתם, פתאום לא רואים את הבחור שניסה להטביע את האנה, אפילו שכחתי את שמו, מה עם ג'נה? אין קשר בין בני משפחה, הבנות מתנהגות כאילו הן בנות 30 ולא תלמידות).

מסכימה...לדעתי זאת סידרה שהייתה צריכה להיות

לה עונה אחד או מקסימות שתיים..
הם משכו יותר מידי וזה דיי הרס...למרות שאני עדין אוהבת את הסידרה, היא ממש לא ברמה שהיא הייתה בעונה הראשונה...

כן, ג'סיקה

לקח לי רגע להיזכר, כי בדרך כלל היא לא מופיעה בשמה הפרטי.

אתן ממש צודקות. העלילה איבדה לחלוטין כל אחיזה למציאות. ידוע שA רדף אחרי אליסון, ואני ממש לא מבינה למה שהאימא תרצה לפגוע בבת שלה בצורה כזאת חולנית.

ואם כן, והיא פסיכופטית זה מסביר את הבריחה של אליסון

ודבר אחרון, לא יודעים אם אמילי שיקרה להאנה או לא, התשובה נחתכה, ולא שמענו אותה

daimond1

New member

חשבתי שאם השם שלה מתחיל ב-A זה יהיה הגיוני שהיא תהיה חתומה על ההודעות של A.
יש מצג שיש לה שם נוסף שמתחיל ב-A? אולי נדע בפרקים הבאים.
לגבי התשובה של אמילי, לדעתי לפני הפנים שלה ניתן לראות שהיא סיפרה והאנה, שבפרקים האחרונים מבריקה, עלתה על זה.

כשפתחתי דיון על A

אז יסמין אמרה משהו A שמאוד מצא חן בעיניי. היא אמרה שA זה לא קיצור של שם, אלא האות הראשונה של אנונימוס. כלומר - לא ידוע.

revi 17

New member
תיאוריה אך מכיל
עד 22

זה כייף לומר שהסדרה איבדה כל קשר למציאות והפכה מופרכת מרגע לדודלי

ואני לגמרי מסכימה עם רוזי, הסדרה הייתה צריכה להתמקד בפתירת "הרצח" של אליסון ולהסתיים תוך עונה גג שתיים. לצערי היא התדרדרה לרמה של אופרת סבון שכול מה שחשוב זה לרצות את מעריצי הזוגות של הסדרה. שלא תבינו לא נכון גם לי יש זוגות שאני מריע להם וזוגות שאני לא יכולה לסבול

ונעבור לתיאוריה:
כולם יודעים שמונה הייתה ה-A הראשונה, בעונה 3 (לאחר שליחתה לאברבנל) מישהו/י גנב לה את המשחק. המישהו הזה שכר את סיסי לחפור את הקבר של אליסון וכך A יודע שאליסון חיה. A צריך משאבים (כסף) לתפעל את כל המערכה ונרמז לנו לפי התחקיר של עזרא שגברת D שילמה לסיסי... היקש: הן עובדות ביחד!
סיבה: נכון לעכשיו נראה שגברת דילורנטייס מגנה על המטופלת שהיתה עם אימו של טובי על הגג בלילה שבו מריון מצאה את מותה.

בנוסף ניכר שיש דם רע בין משפחת היסטינגס לדילורנטייס, פיטר זייף את הצוואה של הסבתא כדי שג'יסון לא יהיה חשוד, למה עשה זאת כנראה סחיטה. גב. D אמרה לו בטח שראתה את ספנסר "רוצחת" את אליסון. כול הרמזים שהם מגנים על ספנסר, מליסה:" תעזבי את זה ספנסר", "אני מגינה עליך מההתחלה עוד לפני שזה התחיל", פיטר: "אני תמיד עושה מה שטוב בשביל המשפחה שלי" וכיו"ב.
עושה רושם שה"היסטינגס" בטוחים שספנסר בשל הכדורים פגעה באליסון מה שיכול להיות עלילה מעניינת אם אכן ספנסר פגעה בגופה שנותרה "אנונימית" שנמצאה מתחת לגזיבו שכולם הניחו שהייתה אליסון. משמע ג'סיקה שיקרה בזיהוי הגופה.

עושה רושם שג'סיקה לא רוצה שהשקרניות ימצאו את אליסון, נשאלת השאלה למה? על מי היא מגנה? על אליסון או על המטופלת?
ומכאן נניח שהיוצרים כנראה ילכו לפי קו העלילה בספרים
ספויילר ספרים (אל תמשיכו לקרוא אם אתם לא רוצים)
.
.
.
.
.
בספרים הייתה לאליסון אחות תאומה בשם קורטני, יש מספר רמזים בסדרה לתיאוריית התאומה כבר הרבה זמן. אם הם ילכו או לא לפי קו עלילה אלוהים יודע... ניחוש שלי שכן.

revi 17

New member
המשך/הבהרה לתיאוריה (ספויילר 422)...

אני לא אומרת שג'סיקה דילורנטייס היא ביג A אלה רק מגינה על מי שכבכול ניסה לפגוע באליסון. היא סוג של A כי אף פעם אין אחד, הם עובדים בצוותים. אבל המשאבים של ג'סיקה ממנים את הפעילות של A.

אותי אישית מסקרן לדעת אם ג'יסון יודע שאליסון חיה או למה "A"/סיסי ניסו להיפתר ממנו בעונה 3.

revi 17

New member
קראת את הספויילר ספרים?

כי אם לא אני לא אוכל לענות על השאלה

a silver cat

New member
אני מכירה את הספוילר מהספרים

*ספוילר לספר*

אז את חושבת שהיא מנסה להגן על האחות של אליסון?

daimond1

New member

שמעתי על התיאוריה הזו, שיש לאלי אחות (בבית חולים לחולי נפש אם אני לא טועה, או שברחה משם) והיא זו שרודפת אחריה ואחרי הבנות.
אני שמעתי שההמשך לא יהיה דומה לספר, אבל עד שלא נראה את הפרקים אי אפשר יהיה לדעת.

בעבר חשבתי שאבא של ארייה קשור לזה כי אלי תפסה אותו בוגד ואם אני זוכרת היא סחטה אותו.

לדעתי ג'ייסון יודע על אלי, ואני לא אתפלא אם היא מסייע לה.
היה פרק אחד שהוא נפצע במשרד של אביו (יחד עם אמילי) וברח / נחטף מבית החולים. לדעתי הוא ברח.

הייתי רוצה לדעת מי רצח את החברה של אמילי (לא זוכרת את שמה).

האם יש קשר שאמא של האנה עובדת אצל ג' D?

פתאום הפסיקו להראות את ההורים של אמילי. מה קורה עם אבא שלה?

יש הרבה שאלות שנשארו פתוחות, אני מקווה שיענו עליהן (כולל דרכי פעולה של A ועוזריו), ושהסדרה לא תיגמר כמו אבודים.

revi 17

New member
אז ככה...

אני לא אשקר ואומר שבזכות ורוניקה מארס ביירון (אבא של אריה) היה אחד החשודים המרכזיים שלי ברצח אליסון בונה אחד ושתיים. כול הקטע שהם ברחו לאיסלנד ישר אחרי העילמות ואיך התמקדו בהם ל ההתחלה בעונה אחד... ישר סימנתי אותם!

אך ברגע שהסדרה חשפה אותו כחשוד (313) הסרתי אותו מהרשימה.
אליסון ואריה חזו ברומן של ביירון וכדי להשתיק את אריה הוא הפעיל עליה מניפולציה רגשית (בכול זאת היא ביתו) ואליסון סחטה ממנו כספים.

פרט לשאנה בטוחני שלאליסון יש עוד עוזרים (שותפים לסוד), אני רוצה להאמין שג'יסון יודע או לכל היותר חושד שאחותו חיה. ומנסה לעזור לה. אם עלינו להאמין לג'סיקה ג'יסון אחרי התקרית בעונה 3 הלך לעבוד בשיפוץ הבית של הסבתא בג'ורג'יה ואח"כ התפתה לסמים וכרגע במכון גמילה. שקר או לא?!? מי יודע ג'יסון חוזר בפרק הקרוב 423. (בואו לא נשכח גם שהשחקנים האורחים כמו דרו שמגלם את ג'יסון עסוקים ויש להם תוכניות נוספות פרט לסדרה שקרניות).

בנוגע לרוצח של מאיה זה סיפור שתם ונשלם. הרוצח היה נייט (הבחור שהתחזה לבן דוד שלה), הוא פגש את מאיה ב"טרו נורת'" והיה אובססיבי כלפיה הוא מצא את מותו ב312 וטוב שכך זאת הייתה עלילה מעיקה לטעמי.

בנוגע להורים, אלה דמויות משניות שאמורות לתת ממד נוסף לשקרניות אם התפקיד לא תורם לעלילה אין צורך שיופיעו לעיתים קרובות.
השחקנים שמגלים את ההורים חתומים על חוזה קצר שבין 2-6 פרקים לעונה תלוי במימד העלילה (אם שמתם לב או לא צ'אד לאו והולי מרי קומבס שמהווים את ההורים של אריה כבר לא על תקן שחקנים קבועים בסדרה אם אני זוכרת נכון עוד מעונה 3).

אני גם מקווה שהסדרה לא תיגמר כמו אבודים

למעלה