היה פרק טוב. מוצלח יותר מהקודם.
אני תוהה אם זה שאמילי חשבה שמליסה היא הבחורה בשחור מוציא אותה מרשימת האפשרויות. אני נוטה להאמין שכן, אבל זה יכול להיות הפוף על הפוך גם.
טוב, זה די ברור שאשלי עשתה משהו לא בסדר. אני לא יודעת אם היא הרגה את וילדן, אבל היא בהחלט מסתירה משהו. ואני רוצה להגיד שהשחקנית (לורה לייטון) שיחקה לדעתי ממש טוב את השינוי בהתנהגות של אשלי. כבר בסצינה הראשונה שלה, אפילו לפני שהאנה אמרה לה שהיא איבדה את הפלאפון שלה, ממש אפשר היה לראות שהיא מתנהגת שונה. האמת היא שכשהאנה אמרה לאשלי שהיא איבדה את הפלאפון שלה אז אשלי הגיבה בצורה די אדישה וזה היה ממש חשוד בעיניי. הקטע שהיא כביכול שכחה אותו בדלפק היה נראה לי שקר. היה נראה לי שהיא ידעה שהוא לא אצלה ולכן לא הופתעה. חשבתי שהאנה גם תשים לב, אבל היא לא. לפי מה שהאנה אמרה לבנות היא בכלל לא חשבה בכיון, היא רק חשבה שאמא שלה לא מודעת לסכנה. רק אחרי זה כשספנסר אמרה לאריאה שמצאו עקבות של עקבים ליד הגופה אז האנה התחילה לחשוד באמא שלה. אני חושבת שאשלי לא אומרת להאנה את כל האמת.
קצת ריחמתי על מונה כשהשקרניות לא האמינו לה. אני מבינה את השקרניות שהן לא בוטחות בה, אבל במקרה הזה היא דווקא אמרה את האמת. וחוץ מזה ג'נל שחקנית ממש טובה והיא גרמה למונה להיראות ממש מסכנה.
לא הבנתי מה האנשים האלה רצו ממונה בדיוק. סתם להפחיד אותה? לשלוח מסר? אולי זה היה מבוים בכלל ונועד לגרום לשקרניות לסמוך על מונה? ולא הבנתי למה אריאה ואמילי נשארו בכלל. אריאה אמרה לאמילי לחכות אבל למה? היא רצתה לעקוב אחרי מונה? למה לא נתנו הסבר? אריאה יכלה להגיד משהו כמו "אני רוצה לראות מה היא עושה". לי זה היה נראה כאילו הכותבים רצו שאריאה ואמילי ייראו שתוקפים את מונה ולא ממש מצאו סיבה שהן ישארו אז השאירו את זה לא ברור.
ההתנהגות של אריאה ממש מצחיקה. A מפחיד אותה ואת חברות שלה (בעיקר את חברות שלה האמת) כבר שנה, שנתיים (אני לא בטוחה כמה זמן עבר בסדרה) ופתאום כשנדמה לה שהזרקור מופנה אליה אז היא הולכת ללמוד קרב מגע? למה לא עשית את זה עד עכשיו? וגם מה בדיוק היא מתכוונת לעשות עם זה? להילחם פיזית בA? האמת, זה דווקא יכול להיות רעיון לא רע.
המורה חמוד, וזה נחמד שאריאה קצת מגוונת בקשרים והכל, אבל בכנות, הסצינות האלו לא היו ממש מעניינות. ועכשיו גם המורה הזה נכנס לקשר עם תלמידה שלו, כמו עזרא? אני לא מבינה, אין לו אחריות? שלא לדבר על זה שאריאה היא קטינה. ונראה לי שהוא לא. אגב, נחמד לדעת שהולדן עדיין חי. יש לסדרה הזאת נטייה להעלים דמויות.
אני לא יודעת למה, אבל הסצינה בין אליסון לאמא שלה ממש הצחיקה אותי. כשאליסון עשתה את הפרצוף הזה חשבתי בהתחלה שהיא לוקחת אוויר כדי לצעוק ואחרי זה חשבתי שהיא מנסה לעשות פרצוף כמה שיתר מאיים כדי להפחיד את אמא שלה. ולא הבנתי למה אמא שלה לא קמה והלכה. אגב, בעקבות הסצינה הזאת הועלתה השערה שאליסון הצליחה לשרוד אחרי שקברו אותה בגלל שהיא החזיקה את הנשימה שלה.
אני די אוהבת את אמא של אליסון. היא נראית דמות מעניינת והיא גם די משעשעת. היא ממש מזכירה את אליסון בהתנהגות. גם פה השחקנית טובה.
העניין עם אמא של טובי הוא נחמד ויכול להיות מעניין, תלוי לאן זה יתפתח. לא שיותר מדי אכפת לי מטובי כדמות, אבל אם ינסו להוכיח שאמא שלו נרצחה ולא התאבדה, בגדול אני אוהבת סיפורים כאלה. אבל יש לי הרגשה שזה נועד רק כדי להביא אותו , ואולי דמויות אחרות, לרדלי, ושלא ממש יתמקדו באמא שלו.
לא הבנתי בדיוק איך אפשר לדעת מה המספר טלפון לפי מה שטיפי זמזמה. איך ספנסר ידעה מה המספר? לכל ספרה יש צליל אחר? והצחיק אותי שהיה קטע שטיפי אמרה איזה משהו ואריאה שאלה את ספנסר והאנה אם הן שמעו וספנסר אמרה משהו כמו "כן, אני עומדת כאן לידך".
מעניין אם מה שקרה לאמילי תוכנן ע"י A או שזה היה מקרי. הרי אנחנו כבר יודעים שA לא רוצה שאמילי תעזוב, והנה, כמה נוח, היא נפגעה וקשה לה לשחות. מצד שני זה מוזר. A תיכנן שאמילי תפגע, תיקח משככי כאבים ותפגע עם הראש שלה בקיר הבריכה? למרות שאפשר להגיד שאולי הוא רק חשב שאמילי לא תוכל לשחות טוב בגלל הפציעה או שהיא תוותר לגמרי על השחייה. וחוץ מזה אמילי לא קיבלה שום הודעה מA. למרות שהיא עדיין יכולה לקבל.
ונראה לי שזהו.