איזה פרק מוזר!
קודם כל - הסצנה של מעיל אדום והאנה בחדר של אליסון - תיבות נגינה תמיייייד היו מפחידות בעיניי, ובתוכנית הזו תמיד יש להן מוטיב אימה שכזה, אבל מה הקטע? מעיל אדום מאוד חכם/ה והכל, אבל איך היא ידעה שהאנה לא תסתכל בדיוק בשנייה הזו?!
זה היה סיכון ענק הפעם, שA/ רד קוט לא לוקחים בדר"כ, מה שגורם לי לחשוב שאולי זה לא היה רד קוט או A.
ומה כל הקטע עם האדם שגר להם בבית? אמא של אלי לא רוצה לדעת מי חדר לה לבית?! כאילו, הלו?! הבת שלך נעלמה לשנה ואח"כ מצאו את הגופה שלה בבית ועד היום לא יודעים מי רצח אותה, ואת חושבת שסתם הומלס התנחל לך בבית?! מה זה השטויות האלה? מעלה שאלה- אולי היא יודעת מי זה? למרות שלא נראה לי, כי עפ"י התיאוריה שאלי חיה - אמא שלה יודעת מזה, היא לא תגרום לה לגור במרתף, ובכלל ראינו שרד קוט פרצה למרתף בסתר, כלומר = אמא דילורנטיס לא יודעת.
ארייה - אני נורא אוהבת אותה אבל הדעות פה בפורום והעלילות המעיקות האלה מתחילות להשפיע עליי - יש לה אפס, אפס!! כימיה עם השחקן הזה! וזה באמתתתת משעמם! ולעומת בני הזוג של שאר השקרניות אין לו באמת מושג מה קורה בחיים שלה והוא לא מעורב ועוזר במלחמה נגד A, ככה שהוא באמת רק מסיט אותה מהעלילה המעניינת והופך את העלילה שלה לסתם של נערה מתבגרת ומשעממת.
כל הקטע עם עזרא די נורא ועצוב - בשביל מה בכלל הכניסו את הסיפור הזה לעלילה?! סתם כדי להפריד בינו לבין ארייה ולהחזיר אותם אחד לשני בסוף?! כאילו, מגי אשכרה לקחה כסף מאמא של עזרא כשהיא ידעה שהתינוק לא שלו?! אני חושבת שזה היה די אכזרי.. ומה? עכשיו היא פשוט תיעלם ולא נראה אותה יותר?
רן - יואו! כבר התבלבלתי ממנו! בפרק הקודם כשמונה אמרה שהיא לא משתפת איתו פעולה כי היא יודעת למי הוא נאמן אז חשבתי שהוא בטח בטים A, אבל היום כשהוא בא לורוניקה ודיבר איתה הייתי בטוחה שבעצם מונה עדיין נגד הבנות ושהוא מנסה לעזור להן, אבל אז פתאום ראו אותו מדבר בטלפון ואומר כמה הוא מופתע עאלק מזה שזו חמותו לשעבר - זה הרי ברור שהוא זה שהתקשר למשטרה! כי הוא דיבר עם ורוניקה וגרם לה לבוא לדבר עם מונה, ככה שיאמינו לתלונה הזו שהיא זו שגרמה לה להתוודות וידוי שקר על הרצח של ווילדן.
אבל מה הקטע של מונה?! היא תמיד מחייכת את החיוך הפסיכוטי שלה ואי אפשר להבין בצד של מי היא.
סיסי הזו - סתם ממציאים לה עלילות הזויות כי לא יודעים מה לעשות איתה - למה לה לנסוע לראדלי, להתחזות לאלי ולהגיד שהיא תפגע בעצמה? נכון, אלי הייתה דפוקה והתעללה באנשים, אבל בשביל מה? כאילו, זה סתם מגוחך, לא ידעו איך להכניס בלונדינית לעלילה של אמא של טובי בראדלי, ולא ידעו איזו בלונדינית להכניס - אז עשו סמטוחה אחת גדולה.
ספנסר - התחלתי לא לאהוב את המשחק של טרויאן, משהו בה נהיה עייף כזה ולא אמין.
רוב השקרניות נראות כאילו הן כבר מיצו - גם כשחקניות מהסדרה, וגם כדמויות מהבלגן הזה, איך ארייה אמרה בתחילת הפרק "חשבתי שאנחנו רוצות לסיים את בית הספר" וספנסר אומרת "חמודה, אף אחת מאיתנו לא הולכת לסיים" -
כאילו, אם ספנסר החנונית על לשעבר אומרת את זה- הן לגמרי ירדו מהפסים כבר!
ספנסר לא לומדת, אמילי לא שוחה, האנה לא מתעסקת באופנה במשקל ובכיילב וארייה לא עושה וואטאבר שהיא עשתה בתחילת הסדרה - הן לחלוטין הפסיקו לחיות ורק מחכות לפעולה הבאה של A!
האמת - קצת בא לי שייגמר כבר.