אני דווקא רוצה לעסוק בכמה זוויות צילום מיוחדות שהיו בפרק:
1. במקום שהמצלמה תתמקד בפנים של מעיל אדום, ראינו את הפנים עם המסכה דרך המראה. מאוד אהבתי את הדרך המיוחדת הזו. הרי זאת סדרת טילוויזיה והיה ברור שהאנה לא תסתכל בדיוק כשראינו את הבבואה במראה. אפילו אם היא רגישה שמישהו מאחוריה, למה היא לא בדקה? אני הייתי מסובבת את הראש, רק כדי לוודא שהכל בסדר. מוזר שלא חשבו על זה בתסריט
2. בהתחלה כשהראו את היידים של ספנסר נראה שבאמת מדובר באישה זקנה, והיה נדמה כי יהיה פלש-בק, אבל אחר-כך כשראינו את ספנסר מנסה בדרך זו לעורר את זכרונו של דר פאלמר. נהניתי. כל הכבוד לספנסר החכמה תמיד חושבת מחוץ לקופסא, ותמיד יש לה רעיונות מעולים לחיפוש והגעה לאמת. תענוג לראות אותה והיא האהובה עליי אחרי האנה.
כמה דברים תמוהים בפרק:
1. למה לא נועלים דלתות? מוזר ביותר. כל מי שרוצה יכול להיכנס
2. כל הסיפור על הילד של עזרא מוזר אף יותר. במשך שנים היא קיבלה כסף ממשפחתו של עזרא כי היא אמרה שהילד של עזרא, אבל מעולם לא כתבה את שמו בתעודת לידה, ובכלל לא הייתה בטוחה שזה אכן הילד שלו. אז א. המשפחה שלו מטומטמת שלא וידאה שהיא לא משקרת להם ורק גוזלת מהם כספים ב. אימא שלו הייתה צריכה לספר לו על הילד ברגע שנודע לה שהיא בהריון. ג. מדובר בבחורה נצלנית, מגעילה, נפולטיבית, שגרמה לו לעזוב מערכת יחסים מוצלחת רק בגלל שחשב שיש לו ילד. איזו נפילה לכל גבר לדעת שהילד שהוא חשב שהוא שלו והיה איתו, וקנה לו, ונקשר אליו רגשית בסוף מסתבר כפקציה אחת גדולה. אני ממש מרחמת על עזרא!
3. עד עכשיו אני מנסה להבין את הרמז האחרון בפרק. למה זה משנה אם יש חורים בתקרה? מה זה אומר? שמי שהיה בתוך החדרון הזה יכול היה להסתכל על מי שבתוך הבית? ולמה אימא של אליסון לא רצתה להזמין משטרה? מה היא יודעת שאנחנו לא? וגם שמענו צעדים, אז הצעדים היו של ג'סיקה? או של מישהו אחר? נדע בפרקים הבאים.
4. כל האיום של ורוניקה למונה שווה לת... אם בשיחה אחת היא יורדת מהתיק, אז איך היא תגרום לה להיות בכלא עד שתהיה זקנה?
5. ורן מה הסיפור שלו בכלל? עם מי הוא דיבר? ושמתם לב שאת הציור שהוא צבע, הוא למעשה צבע את ספנסר?
6. אבל הכי הזוי זה הסיפור עם סיסי. איך פתאום דמות שבקושי אנחנו מכירים הפכה להיות אחת הדמויות הראשיות? וזאת בכלל מי שנראה אותה?
ומילת כל הכבוד אחרונה מגיעה לאריה שלא ענתה לטלפון של עזרא, והעדיפה להשקיע את מאמציה בבניית קשר חדש