האמת שלא היה פרק וואואווו.. אבל נהנתי ממנו ונהנתי לצפות בו.
אני אפתח בשאלה של מה לעזאזל המפשט זה שמליסה זרקה לספנסר באוויר ? באמת, מה נראה לה ?
ילדה קטנה ומעצבנת!
אני באמת כבר רוצה לדעת מה זה הסוג הגדול הזה שהיא יודעת..
נוראי, אבל נוראי! לדעת שאלי הייתה בהלוויות מגיל פאקינג 7 !!! אמא שלה פסיכופטית! לקחת ילד מגיל 7 להלוויות ?
איפה היא חושבת שזה יכול לתרום בצורה הכי מינימלית לילדה !!!
מעניין מה היה בתמונה שאלי הסתכלה עלייה וברחה מהחדר...
ואליסון, כלבה כהרגלה.. אפשרק לראות איך לאט לאט היא חזרה לעצמה, באותה סצנה שאותו אדם התבלבל בינה לבין האנה עקב המראה החיצוני - בלונד עם עיניים כחולות.
איך היא זרקה לה את ההערה הזו בלי להתבלבל !!!!!!! "פעם היה יותר קל להבדיל בינינו לא ? " שטן פשוט שטן!
אני במקום האנה הייתי אומרת לה טוב, משתגידי בייי הלכתי.
היא חייבת להפסיק לחשוב שכשגם שהיא תדרך על אנשים הם עדיין יעמדו לצידה.
אני באמת אוהבת סצנות של ספנסר המדהימה הזו! איזו שחקנית אלופה היא פשוט תותחתית על !
שנונה, מעניינית, ישירה, חכמה, מתוכמת.. מה לא ? לגמריי שפיצית על !
המשחק של אריאה - אני לא יודעת מה קרה לה העונה, ואולי זה במתכוון, אבל.......המשחק שלה גרוע.
הדבר היחידי שאהבתי אצלה ב3 פרקים האחרונים הוא האומץ שהיה לה לבוא לדירה של עזרא אחריי הכל ולמרות הכל !
ודבר אדיוטי שהיא עשתה: מה-לעזאזל-את-מספרת-לו-על-שאנה ? הפקדת את השכל שלך איפשהו ? ולא שמענו על זה ?
מה עזרא משחק אותה הגיבור הטרגי והיאדאלי נו דיייייייייייייייייי לא מאמינה לו באמת, גם כשהוא כיביכול היה מופתע, סורי - לא קניתי את זה...
אבא של ספנסר מאז ומתמיד היה נראה לי חשוד ונראה שיש לו סודות גדולים ואפלים.
הסצנה של האנה ומונה הייתה מצויינת ויש משהו במה שמונה אומרת, ואם כבר מונה, כפיים לשחקנית השנייה הכי אדירה על הסט,
בחיי, עושה את התפקיד שלה...בכזו...זה נראה כאילו היא לא מתאמצת!
ואיך לעזאזל ספנסר וויתרה ככה ? מה קורה פה ? לא אופייני לה ! שאנחנו נמצאים בשיא המתח, מליסה רוצה לגלות לספס את הסוד הגדול שלה והאבא משתיק? מההההההה ? איך זה קרה ואיך ספנסר לקחה פשוט צעד אחורה ?@#
זה לא שהיא ילדה בת 16, שצריכה לפחד או משהו...איפה הרוח הקרבית שלה, איפה העימותים שלה ?
מאכזב. מאכזב. מאכזב.
ורק אל תגידו לי שהאנה צובעת לחום