עונה 3, פרק 14!

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח אדיר

צחקתי בקול רם

AccioMoon

New member
ואם כבר

אנגסט!קליין מה זאת הייתה הצעקה של בליין על קורט זה כאב לי חחחחחחחח אתםמבינים אני צוחקת כי הם הולכים להפריד אותם מתישהו וזה שבליין צעק מילה על קורט כאב לי אז הצילו [טוב סיימתי לחפור]

sweet shir

New member
חחחחחחח כלכך נכון מה שכתבת על שוסטר

זה היה הדבר הכי הזוי ומפגר ששמעתי בחיים שלי. מסכימה גם עם כל שאר מה שכתבת פחות או יותר חח אבל מתי קליין החזיקו ידיים?? (עצוב שזה הדברים שצריך להתלהב מהם. ממש ימי הביניים. Oם)

5ifi

New member
נו מעצבן

שלחתי ופתאום נפל החשמל בלי שום סיבה. אז כלום לא נשלח. אבל גם ככה אין לי דברים אינטלגנטים במיוחד להגיד, אבל סתם דברים שחשבתי עליהם-
קורט פריקינ האמל. אתה כזה מהמם ואני בוכה.
סבסטיאן, אתה הסקס און אה סטיק החדש, שלום!
מארק יושב על כרית במעגל תמיכה באודיטוריום. מסכני...
דיאנה רוקדת יפה, אבל הנעליים האלה היו לא מחמיאות לאף אחת. מסקנה- לא חותכים את כף הרגל במרכז. זה גורם לה להיראות מוזר.(עם כל אהבתי לפפיונים ונעליים מוזרות)
בשנייה שהמצלמה עלתה לפין ורורי בנאמבר האחרון, שוגר לוקחת צעד קדימה וחשבתי שהיא הולכת לשיר. היה סקוויק ואז הוא נמוג.
השופט הערפד חי בסרט, צחקתי בקול כשגררו את הארון שלו לבמה.
קארול
הייראם או איך שכותבים את שמו-
האיש מלך. you know she has her own mall?
ו- הוהא, איזה מתח. האם קוויני תמות. מממ לא. אה, מקס אדלר |כפיים|

neurotica

New member
אה, ג'יז.

ממש נחמד שאני ואחותי החלטנו לפתוח את יום ההולדת שלה עם פרק כ"כ אופטימי. באמת. כל שמחת החיים הזו.

Divine Rose

New member
פפפ אמרתם לא לסמן ספויילר...

אהבתי את רוב הפרק, הייתי קצת מתוסכלת כי התחלתי לכתוב סצנות דומות עם קארופסקי בפיק שלי ומה נראה ל-RIB שהם גונבים לי רעיונות?
-לא מספיק קליין, יותר מדי פינצ'ל. -הפרק היה די מוצלח עד שההורים של רייצ'ל התחילו עם ההערות הילדותיות שלהם או עד שבמקום להביא שופטים נורמלים ולעשות תחרות בוגרת הם הביאו ערפד בתור שופט. - דווקא התחרות עצמה הייתה יחסית הגיונית - המקהלות הציגו יחסית אחת אחרי השנייה ברצף וזה לא היה שיר אחד לכל הקבוצות ו-100 שירים למקינלי. -סו קצת OOC אבל זה לא שאהבתי אותה IN CHARACTER -ההורים של רייצ'ל התחילו לעצבן אותי ממש. שיתנו לפינצ'ל להתחתן ושיעופו לי כבר מהמסך!! -גם וויל והמבחן שלו, לא יכולתם למצוא משהו קצת יותר רציני שיגרום לו לקפוץ מהגג? -חוץ מזה, היה פרק מרגש, בכיתי בחלקים של קורט ובשיר של בליין. אהבתי שקליין מחזיקים ידיים במסדרון. -אהבתי את הקליף האנגר עם קווין, אני לא אוהבת אותה מספיק בשביל להילחץ, אבל זה כן יגרום לי לחכות בציפייה לפרק הבא.

לגבי וויל

לא יכולתם לתת לו לקפוץ מהגג? וכן, זו הייתה סיבה ממש מטומטמת והזכיר לי את כל עניין לוסי קאבוסי של "לא היה לנו קו עלילה נורמלי אז המצאנו משהו גרוע."

אחד הציטוטים אם לא ה-

I JUST WANT A SONG חולה על המודעות העצמית הזאת (התגעגעתי לזה). איך שראו את קארופסקי מחזיק חגורה התחלתי להילחץ, ואז גם נזכרתי שבסוף העונה הקודמת היו שמועות על כך שהוא ינסה להתאבד, והנה עכשיו זה הגיע, ותודה לאל שניסיון ההתאבדות לא צלח. וכמובן שבשניה שרייצ'ל קיבלה את ההודעה מקווין שהיא נוסעת להביא את השמלה, ואז גם הראו אותה באוטו, הבנתי שהולכת להיות תאונה, וממש לא אהבתי את זה
ותכלס זה גם כאילו אירוני כשכל הפרק קווין קיבלה מחמאות על איך שהיא השתנתה, וחזרה למסלול, ואז בסוף זה מה שקורה. באסה.

Divine Rose

New member
"Deleted scene"

משהו קטן שהיה משדרג את הסצנה בטירוף.. טוב, זו הייתה מנת הקליין היומית שלי. *מפסיקה להתפנגרל*

AccioMoon

New member
באמת שהם יכלו להוסיף את זה.

אבל לאאאאאאא. אתם קיבלתם מספיק קליין בפרק 5. קחו מבט והחזקת ידיים ואז פרידה ;;;;;;;;;

למעלה