עונה 3, פרק 14!

AccioMoon

New member
כן.

כריס תמיד אמר שהוא חושב שקליין צריכים להפרד ללהלהלה וכל השטויות שהוא אומר בזמן האחרון גם דארן התחיל להגיד בראיונות שצריך קצת לשקשק את העניינים [ודארן הוא מלך ה"קליין כאלה עתכגחגכלגכ אני רוצה אותם פוראבר אנד אבר!"אז..] זה א' חוצמזה שזה גלי, וכל זוג נפרד 20 פעם בפרק, אז עצם זה שקליין כבר שנה ביחד בלי פרידה זה הזוי גליי-ית זה ב' וריאן אמר שהפרקים האחרונים יהיו ממש הארטברייקינג [למרות שהוא טרול אבל עדיין] זה ג' אני לא באמת יודעת מבחינת ספויילרים וכאלה... גם אין לי שמץ של מושג איך פרידה שלהם יכולה להשתלב בעלילה כשהם ממשיכים להיות מושלמים ונסיכים פרק אחרי פרק למרות שאין להם שום סצנה ביחד. אבל אני סומכת על גלי שימצאו איזה משהו הזוי לתקוע להם ואני פשוט מכינה את עצמי נפשית (לא שזה יעזוןר, אני אמות בכל מקרה.) ואולי לא יקרה כלום ואני אהיהשמחה.

mich223

New member
טוב.

א'- אני חייבת לציין שאני מסכימה עם דארן. התפתחות עלילתית מאז פרק 5 שואפת לאפס. ב'- כי היה להם אולי 4 פרקים מאז שהם נהיו ביחד. זה מתקזז. ג'- פינצ'ל יפרדו,יחזרו,יפרדו, יחזרו, קווין תעבור תאונת דרכים. המון הארטברייקינג.

AccioMoon

New member
אבל הוא דיבר על ה6 פרקים האחרונים של העונה

אנחנו עדיין לא ב6 האחרונים! אז הפרק הזה היה הכנה להארטברייקינג [עלק] ובקשר לא' - זה שאין התקדמות עליליתית זה ברור .זה כבר לא 0 זה מינוס. אבל התפתחות עלילית לא מחייבת פרידה. יכולים להיות להם עוד 20 אלף קווי עלילה, וכן זה יכול להיות קצת פחות פלאפי. ומה שאני הכי רוצה בעולם זה שהם ידברו על העתיד ועל מה קורה כשקורט יעבור וכל זה [פינצ'ל חפרו על זה כמה פרקים טובים] וזה ממש לא מחייב פרידה, אלא שיחה נחמדה [וכמהנשיקות] וזאת התפתחות עלילתית!אבל זה לא קורההההה. לאמשנה. אני פשוט, לא יודעת, אני מאמינה שיקרה להם משהו ואם תכחישי את זה זה רק יכאב לך יותר! אני רק מכינה את עצמי ...

mich223

New member
אווףף אני לא יודעת.

מצד אחד - וואלה, כבר לא אכפת לי. לא קורה איתכם כלום, אני מרגישה כאילו יש פגרת קליין ענקית. אז תפרדו. כל עוד תחזרו פרק אח"כ אני אהיה מאושרת שאתם בכלל...קיימים. אבל, לעזאזל, אל תפרדו!!! אתם מושלמים ביחד והלב שלי ישבר. ואני לא יודעת איך אני אעבור את זה. הלב שלי כואב [פיזית] מלחשוב על זה. אז אם זה יקרה... אבל זה לא. כי אני אופטימית. תהיי גם את! אנרגיות חיוביות. יהיה טוב.

AccioMoon

New member
כאילו. לא יודעת.

את מבינה, הם יכולים להפריד אותם גם בפרק האחרון של העונה ולתקוע אותנו כל הקיץ ככה [שזה יהיה כל כך אכזרי ואני כל כך רואה את זה קורה וואו] והם יכולים להפרד לפרק אחד ואז לחזור וגם נרצה למות בשבוע הזה אבל מילא הקטע שזה לא יקרה. אני לא מאמינה שהם יפרדו ויחזרו אחרי פרק כי...טוב, כי הם לא פינצ'ל. אתם רואים את קליין נפרדים ואז חוזרים? זה נראה לי כל כך... לא. ושאם תהייה להם פרידה היא תהייה ארוכה. כמה פרקים לפחות. ואני לא רוצה את זה. אני לא רוצה כל דבר אנגסטי איתם כי כן זה יכול להיות מעניין וזמן מסך ולראות צד אחר שלהם אבל אני לא אעמוד בזה ושוסטר אמר שלא טוב להתאבד!!

Rawsome

New member
ואם ואם ואם.

רמז אפי למעלה.
הפעם אני לא אחפור. באמת.
נראה לי.
השיר של בליין - הספקתי לטחון אותו כבר כמה ימים, מהמם.
כל הקטע עם קרופסקי. העעעהעעאעאהעא.
! אני ממש צריכה להפסיק עם המנהג המגונה הזה של לדעת כל מה שהולך לקרות בפרק!
אוקיי. אממ לא בטוחה איך אני מרגישה לגבי קרופסקי. בעונה שעברה ממאאאאאש שנאתי אותו ברמות שקשה לתאר. אבל אז התחלתי לאהוב את מקס, כי הוא מקסים ונו, וגם הסצנת קורט-קרופסקי (אני נגיד לקרוא למשהו בשם-שיפ אם זה נוגד את ערכיי.
) בפרק 5 היתה יפה באמת. אבל, הוא פשוט היה כל-כך נוראי לקורט ששום תירוץ שהוא לא משכנע אותי... ומצד שני, כל הפרק הזה אעאעהעהעאעה. אוף. אם הכותבים יעשו דבר מפגר באמת וקורט וקרופסקי יהיו ביחד, אני אכעס. זה יהיה הרבה יותר מידי.
ובהמשך לזה - הסצנה בבית-חולים ההאאהעהעאעה קורט אתה יכול לעשות לי דמיון מודרך? כאילו עכשיו? אפילו לשבת ולהסתכל עלי יהיה בסדר. האא נסיך. כריס ומקס כאלה שחקנים טובים וזאת היתה סצנה יפה.
ובהקשר לזה - אהבתי מה שקורט אמר לקווין. היא נורא דרמה קווין (חה חה) עם הקטע שלה לדחוף לכל מקום על כמה שהיא עברה דברים כ"כ קשים בחיים. אז כן, אני מאמינה לה שהריון בגיל 16 זה ממש שלא פיקניק, אבל חוץ מזה? עוד משהו? שלא נדבר על זה שבדוגרי היא הביאה הכל על עצמה. צ'יל, גירל.
התחרות - בה היה לי הכי פחות מעניין, אולי כי היתה הרבה עלילה שחיכתה לי. אבל הממ. הוורבלרס כמובן חלשים הרבה יותר בלי דארן, השיר הראשון של ND היה מוזר ולא בצורה טובה, השני בסדר והשלישי טוב, ולמה הלהקה השלישית חייבת תמיד להיות מוזרה?? הערפד - וואט דה.
אהבתי את מה ששו עשה עם הגלי קלאב, קלישאתי ככל שיהיה, רק הסיבה שלו לכמעט-התאבדות היתה מגוחכת בעיני. כן, אני יודעת שאנשים שונים רואים דברים בצורה שונה, אבל זה בכל מקרה לא הדוגמה שהייתי נותנת לנערים שאני מנסה לחנך. וואטאבר. שמתם לב שגם לבליין וגם לקורט היו מטים אפלים כששו דיבר על זה שבטח כמה מהם חשבו על הרעיון של התאבדות? האאא.
קווין.
היה צפוי, שאחרי שהכל חוזר להצליח לה - תהיה נפילה.
ואני חייבת לומר שכריס נראה ממש טוב כל הפרק
והשמלות של השושבינות היו נוראיות.
אז... פגרה, הא?

X יו יו S

New member
שאלה < עוד לא ראיתי >

ואו נראה לי פעם ראשונה שאני קוראת את תגובות שלכם ברפרוף ובא לי כבר לראות את פרק ביס להבין איך בדיוק הכל קרה חבל שרק הרגע קראתי ושכחתי שפרק התחיל לפני חצי שעה <מאז שיס הזיזו את שעה אני תמיד מפספסת את צפייה הישירה> בכל אופן איזה שיר היה ברקע של ניסיון התאבדות?

CooLoony

New member
קורטופסקי! אההההההההההה.

מיותר לציין שצרחתי עד הגג כשהבנתי מה דייב מתכוון לעשות. מעולם, אף פעם לא בכיתי בפרק של גלי. הלב שלי נשבר לרסיסים. מקס, אתה יצור מדהים. אם היית מת המחשב שלי היה מת יחד איתך. וקורט! אוי, קורט יצא מלך. אם הם הופכים לזוג, אני סוגדת לראיין לנצח. ולא, אל תנסו לערוך השוואות בין קורטופסקי לקליין. נגמלתי מבליין לפני חודשים. הממ. אני לא מוצאת דבר אחר שעניין אותי הפרק. WSE. *חוזרת לחור שלי*

shaharory

New member
חס וחלילה! :-O

אם זה יקרה, זה יהיה מזעזע- בלי קשר לקליין. זה פשוט לא הגיוני ולא טבעי ולא בריא שמישהו יהיה בקשר רומנטי עם המענה שלו במשך שנתיים וחצי (אני סופרת עם כיתה ט') ואולי יותר.

5ifi

New member

אני מאוהבת במקס, וחושבת שזה יפה מה שעשו לקארופסקי, אבל כזוג רומנטי זה דוחה. אני בעד שהם יהיו חברים.

מקס אדלר מסכים

שלא הגיוני שקורט וקרופסקי יהיו ביחד, וכריס כן מסכים עם זה ואפילו היה רוצה לראות את זה קורה. לשם שינוי, אני מקווה שכריס לא יקבל את מה שהוא רוצה.

X יו יו S

New member
הייתה לי הרגשה שזה מה שהיא כתבה

אבל זה לא היה נשמע לי הגיוני הייתי בטוחה שכריס גם יחשוב כמו שחר ועוד כמה בנות פה שאין מצב להיות זוג עם מישהו שהתעלל בך כריס מסביר למה הוא רוצה? אם בא לו עלילה חדשה ?

למעלה