עונה 3, פרק 14!

5ifi

New member
סתם לא הפוזות הכי מחמיאות שלהם

בליין ברצוף של 'אוי אני מסכן מה קורה שם' וקורט ב'אם תתקרב עוד סנטימטר, איי וויל קאט יו' ואולי זאת רק אני

sweet shir

New member
על זה שביבר מגריק היה הבולי

זעקתי אל המסך "לא, אתה לא בן אדם רע! אתה לא הומופוב! אתה ביבר המתוק!"

לא, אני מודה שגם אני חשבתי ככה

זה סתם משהו שבא לי לשים עקב נסיבות הפרק.... חברה שלי אמרה את זה אחרי שנגמר הפרק

Divine Rose

New member
אוקי אז אני תרגמתי את הפנים שלהם אחרת->

בליין: רוצה להתחתן במקומם? קורט: הממ כן, אתה מוכן לתלוש בשבילי את ההינומה שלה?

neurotica

New member
עונה 3, פרק 14!

שם הפרק הוא On My Way. תשרשרו לכאן את כל הזעם שלכם. (ונא להמנע מלכתוב דברים מספיילרים בכותרת ההודעה.)

neurotica

New member
זה יותר מבסדר.

אבל גאד, למה תפוז שונא אותי? ההודעה הזו שכן פורסמה היתה בערך נסיון עשירי, וגם עד שהיא נשלחה זה בלי רשימת השירים.

shaharory

New member
אעאעאעעאע

i just want a song חחח +מלא בכי.שו היה לרגע אחד מורה ממש טוב, ואז לא, ואז סוג של כן. דרך אגב- אני לא אעמוד בעוד פלאשבאק עצוב

shaharory

New member
נגמר ולא היה פרומו!!! אוף

טוב דבר ראשון, ממש לא אכפת לי אם קווין תמות למרות שברור שהיא לא, אבל בגלל זה המתח הזה לא מותח אותי. המתח האמיתי זה אם הם יתחתנו- אבל לי אכפת יותר ממה הייראם ולירוי יעשו מאשר מה פינצ'ל יעשו חחח כבר אמרתי שאני מאוהבת בהייראם?
אמ אבל שוב, הסוף, אני שונאת ששמים מוזיקה שמחה וקורה משהו עצוב אבל זה היה חל. טוב אולי כי ידעתי זה יקרה. וכי לא אכפת לי מקווין. אבל כשקרה משהו כזה בממזרים חסרי כבוד זה כאבבבבב ואמ, אוקיי, קורט וקרופסקי. קורט אתה בן אדם מושלם. ~בכי~ ~לא, אבל באמת~ ~באמת בכיתי, לא מגזימה!~ והחבר של קרופסקי נראה חתיך. צריך לבדוק את זה. וה"מאריג' איקווליטי"!!! וסבסטיאן יוואוווו סבסטיאןןן מדהים אחד איילאביוווו כאילו, אתה קקי, אבל קקי עם נשמה! וגם קקי יפה במיוחד. אממ ו..יואו הפאנדום הזה. פשוט ידענו שהשם של הפרק זה הסמס. גאונים. אוף אני רוצה פרומו אבל :( שמחתי שראינו את סמואל קצת "לוקינג גוד קווין!" בליין, הגיי הסטריאוטיפי שבך יוצא! אעאע ידיים. השירים די נתקעו ל, אבל עדיף שהם יתקעו ולא הסצנות. אבל לא הצלחתי לראות מי התלהב מהשופט הזה, קורט נלחץ או משהו נדמה לי אבל זה קצת נתקע. אילו בקטע שמציגים אותו. אה אבל התאכזבתי שחתכו את המאת'רפליקר. נדמה לי שזאת המילה. חתכו :( ויואו אבל הייראם ולירוי בשיר של רייצ'ל!! (שהיה ממש טוב לדעתי) מתתי שהם יתנשקו!! יש לי OTP חדש, ביי קליין חח אבל פול :(( ואמא של קרופסקי מה נראה לך גברת?!?! ומה קרה לסו? חח ואיך היא בהריון אני לא מבינה!! ומי האבא בכלל? סתם תורם? אמ וזהו נראה לי. חזרה למיטה

Ayelet 363

New member

היו לי הרבה הפרעות מהלייב (אבל כל הכבוד לו- עצר כל שנייה, אבל לא נתקע או נכבה!) ומאמא, מה שגורם לי צורך רציני לראות שוב, אבל- הערות ממשך בצפייה: -היה לי עצוב שפינצ'ל רבו, אבל אני מסכימה עם פין (ודווקא רוב הזמן אני מעדיפה את רייצ'ל בהרבה). החיבוק שלהם היה חמוד. -הספויילר על צ'יריו! קווין היה נכון. וואו. כלומר... הוא לא היה לא הגיוני, אבל בדרך כלל ספויילרים שאני קוראת איפה שקראתי את זה נוטים להיות לא נכונים בערך בחצי מהמקרים. -הם נהנו בהופעה של הוורבלרס?! אני נהניתי, אבל אחרי איך שה התנהגו.... ועוד מילא הוורבלרס, סבסטיאן... הם שונאים אותו. יפה אבל שהם הצליחו להעריך את זה למרות הכל. - בקושי הראו את קארופסקי (ואחרי הצפייה בכל הפרק- אני עדיין חושבת כך). -השיר של רייצ'ל- מהממת! למה פין ו-נדמה לי וויל?- היו על המרפסת בזמן השיר? זה לא אמור להיות הגיוני, נכון? -שמחה שהם נצחו. הפעם דווקא ציפיתי לתיקו. סבסטיאן דיבר על נשיונלס בעבר, חשבתי שיהיה מוזר אם הוא לא באמת יגיע לשם, וגם קצת אנטיקליימקס. אפילו שאני מניחה שהיריבים הגדולים שם יהיו ווקאל אדרנלין, אז אולי לא רוצים עוד יריבים גדולים. ציטוטים שרשמתי: -Marry Me. Now I have Gym I Just want a song ואני כמו רורי- לא זכור לי שאי פעם טעמתי חמאת בוטנים... ואני מכורת טרנדים- היום אבל לא אחרי הפרק (ממה שידוע לי)- #TheWantedOnGlee וזה טרנד שכבר ראיתי לא מזמן- ואז גם היה טרנד GLADGLEECAME אחרי הפרק- ראיתי במקום ראשון Kurt and Karofsky והיה גם New Directions.

Ayelet 363

New member
מוסיפה

בכיתי עוד לפני שהייתה התאונה. ומוסיפה טרנד שראיתי עכשיו Quinn.

AccioMoon

New member
SIGH

זו המילה שמתארת את הפרק. טוב אוקי בכיתי בקאפ סירופ. סביר להניח שגם קורט וגם בליין חשבו על התאבדות באיזשהו שלב בחייהם וכואב לי. (אבל זה עדיין לא מצדיק את העובדה שהם שמו לנו בפרומו את בליין על אודיטוריום חשוך מול קורט וגרמו לנו לחשוב שהוא שר לו שיר. וואו גלי. וואו. למה העורך של הפרומו הוא לא העורך של הסדרה.) אבל שוסטר רציני????. כי הוא רימה במבחן????? אני הייתי בהלם. זה היה כל כך מגוחך. הם מבינים שהם מדברים על התאבדות נכון? אז הוא עולה לגג ורוצה לקפוץ? וואו הסדרה הזאת גורמת לי לרצות לעשות את זה. איפה הסצנה שקווין מונעת מרייצ'ל חתונה? מה נסגר עם הסינכרון בין הפרומו לפרק?? אני לא מבינה מה קורה איתם הם לא אמיתיים. הם ממש טיפשים כאילו. נאלצתי לחזור אחורה בהחזקת ידיים של קליין כי זה היה ההיילייט של הפרק וכמובן כל מה שנקבל על קליין. נסיכים יפים. תודה לאל על ההורים של רייצ'ל. ועל הלהקה השלישית שהופיעה חחחחחח. ו-וואו סבסטיאן, סורי, אתה מזה לא בליין. better luck next time. ושוב פינצ'ל ושוב טונות מיותרות של פינצ'ל. אוקי החתונה. בסדר. אבל הקטע עם התמונה בהתחלה היה כל כך זמן מסך מיותר ולא יעיל וואו אני פשוט... הייתי מעדיפה שסבסטיאן יעשה משהו כזה על קליין לא על פינצ'ל, מה הוא פריקינג קשור. ופינצ'ל באמת רבים בגלל זה?? ואז רוצים להתחתן? למה אתם בני 5? ואת מי זה מעניין זה כבר חופר דיייייי. (מצביעה על העובדה שמאז פרק 5 פינצ'ל התארסו. בליין החליפו מבט בwithout you. כי היחסים של הזוגות הם נורא שווים בתכנית הזאת, יו נואו.) אני מניחה שלפחות לא הייה לנו אנגסט!קליין. אני כבר תוהה אם זה עדיף מבלי קליין בכלל. פעם ראשונה שלא אכפת לי מפגרה. וזה מוזר בהתחשב בזה שהיא חודשיים והיא נגמרת בפרק שמתרכז בבליין. אבל פשוט. לא אכפת לי. אני עייפה מהסדרה הזאת וצריכה חופש ממנה. (מסתבר שהמליוני פגרות הקודמות לא הספיקו לי.) הלכתי לקפוץ מהגג.

למעלה