נגמר ולא היה פרומו!!! אוף
טוב דבר ראשון, ממש לא אכפת לי אם קווין תמות למרות שברור שהיא לא, אבל בגלל זה המתח הזה לא מותח אותי. המתח האמיתי זה אם הם יתחתנו- אבל לי אכפת יותר ממה הייראם ולירוי יעשו מאשר מה פינצ'ל יעשו חחח כבר אמרתי שאני מאוהבת בהייראם?
אמ אבל שוב, הסוף, אני שונאת ששמים מוזיקה שמחה וקורה משהו עצוב אבל זה היה חל. טוב אולי כי ידעתי זה יקרה. וכי לא אכפת לי מקווין. אבל כשקרה משהו כזה בממזרים חסרי כבוד זה כאבבבבב ואמ, אוקיי, קורט וקרופסקי. קורט אתה בן אדם מושלם. ~בכי~ ~לא, אבל באמת~ ~באמת בכיתי, לא מגזימה!~ והחבר של קרופסקי נראה חתיך. צריך לבדוק את זה. וה"מאריג' איקווליטי"!!! וסבסטיאן יוואוווו סבסטיאןןן מדהים אחד איילאביוווו כאילו, אתה קקי, אבל קקי עם נשמה! וגם קקי יפה במיוחד. אממ ו..יואו הפאנדום הזה. פשוט ידענו שהשם של הפרק זה הסמס. גאונים. אוף אני רוצה פרומו אבל

שמחתי שראינו את סמואל קצת "לוקינג גוד קווין!" בליין, הגיי הסטריאוטיפי שבך יוצא! אעאע ידיים. השירים די נתקעו ל, אבל עדיף שהם יתקעו ולא הסצנות. אבל לא הצלחתי לראות מי התלהב מהשופט הזה, קורט נלחץ או משהו נדמה לי אבל זה קצת נתקע. אילו בקטע שמציגים אותו. אה אבל התאכזבתי שחתכו את המאת'רפליקר. נדמה לי שזאת המילה. חתכו

ויואו אבל הייראם ולירוי בשיר של רייצ'ל!! (שהיה ממש טוב לדעתי) מתתי שהם יתנשקו!! יש לי OTP חדש, ביי קליין חח אבל פול

( ואמא של קרופסקי מה נראה לך גברת?!?! ומה קרה לסו? חח ואיך היא בהריון אני לא מבינה!! ומי האבא בכלל? סתם תורם? אמ וזהו נראה לי. חזרה למיטה