עונה 3, פרק 14!

AccioMoon

New member
אממ את זה הוא אמר על פרק 5

TVLINE | There’s a small segment of the Glee fan base pushing for a Kurt/Karofsky romance. And I have to say, after watching that scene, I kind of get it. I think it’s a great idea. I think people love Kurt and Blaine so much that they would never stray from that. But maybe if Blaine and Kurt take a break that would be a great alternative. I would like to see that happen. אי כריס...אחנו לא רוצים קורטופסקי גם בלי קשר לקליין

אם קארופסקי ניסה להתאבד בגלל שהוא חווה שבוע את מה שהוא העביר את קורט במשך שנתיים וחצי, באמת שאני לא מוכנה בשום צורה לראות אותם ביחד. זה לא הגיוני, לא טבעי, וזה כמו לתמוך בזה שאם ניק (מבית-הספר של קרופסקי) ייצא מהארון אז זה בסדר שהוא וקרופסקי יהיו ביחד. פשוט לא.

X יו יו S

New member
אני רוצה להוסיף משהו

כבר כתבתי את זה פעם אבל כל פעם שאני אומרת שאני רוצה אותם ביחד אני מרגישה צורך להסביר למה שהסיבה המרכזית שאני רוצה אותם ביחד זה בגלל שתמיד ברוב זוגות שיש (בכלל לא רק בסדרה) תמיד יש צד אחד שיותר מעריץ וחושש בקשר לקשר מאשר השני (רייצ'ל ופין בעונה 1) ובא לי שקורט יהיה בצד השני

sivosh

New member
שאלה על אחת הדמויות:

זו רק אני או שבשיר ששרו הבנות הייתה עוד בלונדינית אחת???? זיהיתי את קווין ואת בריטני אבל הייתה עוד אחת!!! עם שיער בלונדיני ארוך חלק!

neurotica

New member
היו שם כמה בנות ממה שהיה פעם הטראבלטונס

אם אני לא טועה, כדי שסנטנה, בריטני ומרסדס יחזרו לגלי קלאב הם הבטיחו להן שבריג'ולנס יהיה שיר שיהיה רק של הטראבלטונס. זה מפגר בטירוף, אבל זה גלי.

shaharory

New member
יש שם גם בכלל אחת שהיא בערך בכל הגלי קלאבס

חוץ מניו דירקשנס, וב-IMDb החליטו לתת לה שם בסידרה- ג'יזל

N o R i K o

New member
ווטפ

געגועי לעונה הראשונה בהם יוצרי גלי הבינו שהם יוצרים קומדיה\פארודיה וכל הדברים הטראגיים שלהם היו בעצם גיחוך גדול. מה זו ההרצנה הזו מהההההה? ההתאבדות של קורופסקי הזה... לא ידעתי איך להגיב בכלל ._. וקווין עכשיו? אוי פליז...

shoham95

New member
מה נסגר?!?!

אני לא יודעת מה עובר על הכותבים של גלי אבל השבוע הם ממש הגזימו. מה זה הדכאון הזה? כמה טרגדיות? בשביל מה? קודם קרופסקי מתאבד, אח"כ קווין עוברת תאונת דרכים... מה נסגר? הבטחתם סדרת נוער חמודה וחביבה עם שירים וכיף ויופי, ואין לי בעיה בכלל שמדי פעם קורים דברים עצובים- זה עדיף מאשר סדרת הו-החיים-שלי-כ"כ-יפים-אני-רוצה-לקפוץ-לתוך-בריכת-ג'לי-ולחיות-בתוך-המתיקות-שלה-כל-חיי, ברור, אבל לא צריך להסחף! למה צריך לדכא לנו ת'צורה? בסדר מצדי שהראו את קרופסקי מתאבד, אני מבינה את החשיבות של זה לסדרה, אבל למה להפוך את הסדרה לטלנובלה בשנקל?! הו אני עוברת תאונת דרכים, הו ההורים שלנו לא נותנים לנו להתחתן, הו הייתי ביצ'ית ופתאום נכנסתי להריון ואז אני מפסיקה להיות ביצ'ית, הו האהבה שלנו כל כך גדולה שאנחנו לא יכולים לסיים פאקינג י"ב ואפילו לא לחכות כמה חודשים, הו! עד היום הם שמו שטות בפרק, הפעם הם דחפו מיליון שטויות לפרק אחד, כשכמה מהן טראגיות במיוחד. בואו תדכאו אותנו יותר, בואו תגרמו לנו להבין שימי גלי העליזים נגמרו. לא עוד שירים כיפיים וחמודים, מהיום רק שירי יום הזכרון! לא עוד סצנות משעשעות, מהיום רק טרגדיות! הו גלי איך נפלו גיבורים. נקודת אור בפרק: האבא הממושקף של רייצ'ל. הוא אחד הדברים היותר טובים שקרו בגלי מעונתה הראשונה. מישהו יודע איך קוראים לשחקן? ועוד דבר אחד אחרון, תמונות עירום של פין?! WTF?!

למעלה