הנה כתבה ספיישל בשבילך ממש מהיום על האיש המגעיל הנ"ל
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/609/233.html?hp=47&cat=307&loc=6
 
האיש הוא זיהום סביבתי שכמה שיותר מהר יעזוב את חיינו(שילך ללונדון ושישאר שם)כן ייטב.
נמאס כבר מזה שהוא מתעלל בילדים וקוטל אותם ממש סתם בלי צורך.
ואם זה "משעמם" אותך שלא דורכים על ילדים שחולמים להיות זמרים עדיף שתחפשי פורקן מהסוג הזה בתוכניות טראש ייעודיות
אבל בתוכניות האלה רצוי לטפל בילדים האלה בעדינות הראויה גם אם שולחים אותם הביתה. לא יקרה שום אסון אם המתמודדים יגלו לבד בחייהם שהם לא מתאימים לשירה.
וגם זה לא יהיה אסון גדול אם הם יוכלו להמשיך לחשוב במהלך כל חייהם שיש להם כשרון רק אין מספיק ביקוש והתחרות קשה.
 
התוכנית,גם בלי "פניני הלשון" הארסיים שלו,מצריכה כוחות נפש אדירים וסיבולת עצבים הרבה מעבר לממוצע האנושי אין צורך גם להעמיס עליהם השפלות ודיכאונות.
 
עוד פן/נים של השיפלות שלו את יכולה לראות בלינק הנ"ל שצירפתי פה.
 
אני בטוח ששאר המנטורים גם מסוגלים להצליף את ה"אמת" שלהם במתמודדים אבל הם מספיק בני אדם בשביל להטמין את "האמת" הזאת עמוק בקבר.
 
 
בכל מקרה ובכל מצב אין תחליף לזמר שרוצה להתקדם בחיים בהמון המון השקעה.
אל תחשבי שרק למשל בכינור זה חיוני אלפי ועשרות אלפי שעות של אימונים-גם בשירה זה כך לא פחות אפילו אם זה מפתיע אותך.
מי שיהיה מקצוען-על יצליח למצוא את מקומו בשוק גם בשוק עם תחרות קשה.
 
במצב כזה עם ביקורות קטלניות רק ידכאו את אלה להשקיע בעצמם וייצרו להם שריטות נפשיות שימנעו מהם אפילו את הנסיון.
 
וכן אביב הוא קטסטרופה בפוזיציה שלו בתוכנית שאמורה להסביר פנים לזמרים מתחילים ולקצר להם מכשולים ולא לקבור אותם.
 
 
ולא, אין לנו עודף כל כך גדול ומיותר של כשרונות ובפרט כשרונות על.