עונה 26 - מההתחלה

פרק 2

מזל טוב, שוב נמחקה לי התגובה, והעונה הזו לא שווה צפייה חוזרת, בטח לא בפרק פרה-מיזוג דפוק. העונה הזו מתחילה להיות טובה רק בפיינל 10, או מקסימום 13. כל עוד שמאר וברנדון במשחק, זה הפרה-מיזוג הכי גרוע אחרי פיג'י. יש הרבה פוקוס על אנשי אי הנוצרים, בגלל שאחד מהם הוא כנראה המודח הבא מהשבט, והשניים האחרים מגיעים לגמר. העריכה של קוקרן כבר עכשיו זועקת "זוכה!". מרקוס וברנדה (בעונה הראשונה שלה, כמובן) לא הגיעו לרמה הזו, ואין לו את המסיח שהם נעלמים ברגע שאין סיבה להתמקד בהם (כמו ג'וש וג'רמי בסאן חואן). ואם כבר מדברים על עונות, שישה מתוך עשרה פייבוריטים הגיעו מתוך שתי עונות מסכנות!!! רק אריק, קורין, ברנדה ומלקולם לא הגיעו מתוך הצמד-חמד האהוב על ג'ף (מאיזו סיבה?!? מי לעזאזל אוהב את אי הגאולה?!?!?). ופיליפ בכלל משגע אותי. לא, אתה לא בוסטון רוב. במקרה הכי טוב אתה בנג'מין.

למרות שהשלושה שהכי הורסים את הפרה-מיזוג הם פיליפ, ברנדון ושמאר, אני גם לא מת על שאר הגברים החזקים. אדי הוא כזה לא-שחקן שזה ממש יכאב בהמשך, ולריינולד לא חסר אגו, רק שהוא פחות דושבג. שמאר וריינולד זה נגד זה, אבל שרי, לורה וג'וליה רוצות להשאיר את שמאר כדי להוריד מהן את המטרה - הן די חלשות, במיוחד לורה, היא אחת הצעירות הכי חלשות פיזית אי פעם, בערך כמו סירי, אבל היא גם חכמה כמו סירי. רק אין לה אישיות כיפית כמו של סירי. וגם, בגלל שהיא צעירה מסירי (כשהיא התמודדה בפנמה) בלמעלה מעשר שנים, יהיה יותר קשה לסלוח לה על היעדר היכולות הפיזיות שלה. לא אומר שכולן צריכות להיות סידני 32 או אווה, חלילה. מאט ומייקל מנווטים להם בין הבריתות, ובניגוד לסירי, אני מקווה שהם יעשו את הבחירה הנכונה. כלום נגד פרוואטי, אבל לדעתי מיקרונזיה הייתה יכולה להיות אפילו יותר טובה אם יאו-מן, ואולי גם איימי ואלייזה, היו מגיעים יותר רחוק (פנר היה נפצע ומפונה בכל מקרה). תחשבו אם יאו-מן היה בפיינל 9 במקום אוזי.

כמובן שהפייבוריטים זוכים בחסינות. כמובן. וזה אומר שבאתגרים הבאים, לורה תצטרך להשתתף עד שהמעריצים יגיעו לרוב שוב. לצערי מכל ברית היופי, השאר מכוונים נגד אלי, אבל אולי היא הייתה מראש רק פוטנציאל לא ממומש, אחרת היא הייתה מורידה את הבנים מהרעיון להדיח את שמאר, כי בשום פנים ואופן הוא לא החוליה החלשה, לא כששרי ולורה שם. ובסוף אלי מודחת, ואף גבר לא יודח בהדחה רגילה עד המקום ה-14.
 
למעלה