עונה 2 פרק 9

riktal

New member
עונה 2 פרק 9 ../images/Emo58.gif

השירים שיופיעו בפרק: Don't Cry For Me Argentina (קורט ורייצ'ל) The Living Years Hey, Soul Sister I've Had) The Time of my Life) (סם וקווין) Valerie (סנטנה) Dog Days Are Over (כולם)

Ayelet 363

New member
תודה רבה על התמונות ורשימת השירים! ../images/Emo58.gif

שיר של קורט ורייצ'ל ביחד? יאי! איזה כיף! הם שתי הדמויות שאני הכי אוהבת.

../images/Emo58.gifלגבי הביצוע

של HEY SOUL SISTER זה בלייר והמועדון שלהם שרים. והביצוע של סנטנה ממש חמוד!! אני אוהב את השיר הזה
ויפה שנתנו לה לשיר... למה נראה לי שמארקי פאקי לא יופיע איתם?

דיעה מהירה ../images/Emo58.gif

הדברים שכן אהבתי : קורט
שוסטר מקבל ביצים הגליי קלאב של הזקנים שהם כל כך הם במבוגרים
רגעי הפאקלברי
הריקוד של מייק ובריטני (וואווו) בכלל הביצוע של ולרי
היה מדהים לדעתי! ארטי ובריטני (וואי הקטע שהיא חשבה שהוא יודע שהיא טיפשה חנק אותי!) הדברים שלא אהבתי : השיר של ריקוד מושחת, ז"א הביצוע מקסים כן אבל למה כל פעם אותו דבר, הבחור לוחש משהו משמעותי לבחורה שניה לפני שהם יוצאים מאחורה בשני שבילים ,תקנו אותי אם אני לא טועה אבל זה לא בדיקו אחד לאחד מה שקרה שתי התחרויות הקודמות?!?! חאלס מיצינו!! איפה סו? איפה פיגנס? למה כל כך קצת פאק?!? (
) הפרידה של פין ורייצל מיותר כל כך אבל| ליה רמזה בטוויטר שלה שאנחנו עומדים לקבל קצת פאקלברי
זהו נראה לי אם יהיו לי תוספות אני אשתדל לכתוב.. בנתיים עפתי מפה לכמעט 4 ימים יאללה בי

riktal

New member
מה זאת אומרת שאת הולכת לארבע ימים?! ../images/Emo46.gif

קיבלת אישור בכתב (עם שלושה העתקים) לא להיות פה? אני צוחקת - תעשי חיים
!

spiceupmylife1

New member
מסכימה עם חלק :

הדברים שכן אהבתי : קורט
שוסטר מקבל ביצים
הגליי קלאב של הזקנים שהם כל כך הם במבוגרים
אני כזה מה הם עושים חחחח רגעי הפאקלברי ... הריקוד של מייק ובריטני (וואווו) מממש ואוווו
בכלל הביצוע של ולרי היה מדהים לדעתי! לגמרי ארטי ובריטני (וואי הקטע שהיא חשבה שהוא יודע שהיא טיפשה חנק אותי!)
וגם הביצוע בסוף של דוג דייז אר אובר היה נחמד ואפילו מרגש.. הזלתי דמעה.. אפילו הייתי עצובה שפין נפרד מרייצל ואני ממש לא אוהבת אותה... היה פרק נחמד

../images/Emo58.gifפרק מעולה!!

ממש נהניתי ממנו! חבל שלא נתנו ללורן לשיר
וכמובן לפאק
הריקודים וההופעות היו מעולות,(המבוגרים הפתיעו לטובה) ודווקא לא מתתי על קווין הפעם היא לא שרה מדהים בעיניי
הייתי בשוק כשלרגע חשבתי שרייצ'ל שכבה עם פאק אבל יפה שהוא לא יכל לעשות את זה לפין. אגב, מישהי כאן רשמה שיפה שסנטנה לא סיפרה בפרק הקודם שהיא שכבה עם פין, והפרק היא ישר סיפרה על זה
רייצ'ל וקורט כ"כ חמודים ביחד
חבל שסו לא הייתה בכלל וזה שיהיה תיקו היה צפוי לחלוטין
אבל שוב היה אחלה פרק

למעלה