עונה 2 פרק 9

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שלפי הגובה סנטה זו סו! ובטח יהיה סיפור קורע לב על אחותה שיביא אותה לשמח את בריטני.

spiceupmylife1

New member
יאיייי ../images/Emo23.gif אני../images/Emo23.gif כריסטמס ../images/Emo13.gif הולך להיות

כייף

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שזו ההיא שפאק הביא בתור מחליפה לקורט.

Confide In Omer

New member
../images/Emo58.gif

פרק די גרוע לדעתי.. איפה זה ואיפה הפרק המצויין של הסקשיונלס משנה שעברה.. אני ממש לא אוהב את הסיפור של קורט והמעבר שלו לבית ספר החדש, ובכלל הוא מתחיל לעלות לי קצת על העצבים. Don't Cry For Me Argentina היה לגמרי מיחזור של הרעיון של דיפיינג גראביטי משנה שעברה. ארטי ובריטני היו חמודים, אבל עדיין כל הרעיון שהם ביחד מוזר ולא מסתדר לי. נו באמת, תיקו בין 2 בתי הספר על המקום הראשון? כשיש רק 3 בתי ספר מתחרים?? אבל אהבתי את הביצועים שלהם בתחרות! גם קווין קיבלה סולו מרכזי והיתה מעולה, וגם הביצוע לוואלרי והריקודים היו ממש יפים (למרות שאת שני השירים שהם שרו אני לא ממש אוהב. רייצ'ל גם מתחילה לעצבן.. התסריטאים הפכו אותה לדמות ממש לא חביבה בזמן האחרון. מקווה שזה ישתנה, אולי עכשיו כשהיא לא תהיה עם פין - שלדעתי זה מעולה, כי ביחד הם היו ממש משעממים ואיבדו את העניין והכיף שהיה אצלם בעונה הראשונה (לפחות אצל רייצ'ל, פין תמיד היה קצת לא משהו
).

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני תהיתי דווקא אם היא נהייתה חביבה מדיי, כי אחרי הכל זאת עדיין רייצ'ל. אני דווקא אהבתי אותה עם פין, ואני גם אוהבת את פין... ואני גם שמחה מששתים מתוך שלוש הדמויות האהובות עליי (רייצ'ל, קורט ו-וויל- מה שגרם לי להיות עצובה בקטע של הריב בין רייצ'ל לוויל, למרות שאני מבינה אותו) משתפות פעולה. אני מסכימה בנוגע להערה בהתחלה. הפרק של הסקשיונלס משנה שעברה בכלל זכור לי לטובה- זה היה הפרק הראשון שראיתי (חח... אני זוכרת שאני ואחותי באנו אל חברה ובזמן שחיכינו שעוד חברה תגיע החברה שבאנו אליה השלימה לו פערים... כרגע זה נראה כמו זיכרון ממש רחוק- אבל זה היה בסך הכל באיזה אוגוסט
).

puckleberry |ספויילר|

הפרק היה מעולה! כמובן שאחרי שראיתי רצתי לראות מה הם חושבים בטוויטר. ובציטוט של מיז מישל- כמה עצוב שפין ורייצ'ל נפרדו, האם אנחנו יכולים להריח puckleberry ?... אני באופו אישי חושבת שזה מכין את הכר לחזרתו של ג'סי בחלק השני של העונה בפברואר. יהיה קשה לחכות

MY LAMPARD

New member
../images/Emo58.gifהיה פרק יפה מאוד!

קורט כזה חמוד!!!!היה לי ממש עצוב בשבילו שהוא לא עבר את האודישן... זה היה ממש ברור שזה יסתיים בתיקו ...אבל עדיין היה יפה וההופעות היו יפות מאוד - והריקוד של בריטני ומייק = מדהים!!! ובריטני כזו חמודה שלא הבינה מה שארטי אמר :) והייתי בשוק מרייצ'ל ,לא האמנתיי שהיא תפגע ככה בפין....

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

על הכל... חוץ מזה שלא חשבתי שתיקו אפשרי- אם כן סביר להניח שזה היה צפוי גם מבחינתי.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

פרק יפה. חבל לי שפין ורייצ'ל נפרדו, ואיך שאחרי שרייצ'ל נהייתה כזו חמודה היא התנשקה עם פאק ותכננה לשכב איתו (ממש אהבתי את התגובה של פאק בסוף). רציתי שפין ורייצ'ל ישירו, אבל סאם וקווין, לדעתי, היו מצויינים. הוורבלרס דווקא קצת אכזבו אותי- אבל אני חושבת שזה לא הם, אלא השיר. השיר של המבוגרים היה מאוד יפה, ואהבתי גם את הביצוע האחרון, אם כי העצב שהרגשתי בגלל הפרדה של פין ורייצ'ל פגע בהנאה שלי מהשיר (כל גם הרגשתי עם forget you כשרייצ'ל הייתה ממורמרת).

ברח באמצע

האמת שמגיע לה..נמאס לי מנה כבר..כזאת פרימדונה כל השירים של ניו דיירקשיינס היו טובים,אבל כמו שאמרו,ההתחלה של קווין וסאם חוזרת על עצמה..

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב!

מממממש אהבתי את היי סול סיסטר, ותהיתי איך יתעלו על זה, אבל הם התעלו!! השירים שלהם היו מצויינים. והריקוד של בריטני ומייק היה אדיר! :) אבל דונט קריי פור מי ארג'נטינה היה על הפנים חחחח שיר מאוס. הפרידה של פין ורייצ'ל הייתה צפוייה להחריד.. והם התחילו לעצבן, אז טוב שכך. אני פשוט לא סובלת את קורט חח די. יצור בלתי נסבל! כל הסטוריליין שלו ממש מפגר, גם. >< טוב, לפחות בזכותו יש את בליין.
אה וגם ממש אהבתי את השיר האחרון וההופעה שלו והכל, למרות שלא הכרתי אותו.:)

למעלה