עונה 2 - פרק 7

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifסצינת שירותיםםםם

אומייגאד אומייגאד!!! זה היה קטע ענקקקק!! כאילו בהתחלה כשראיתי את ה OUT OF ORDER אמרתי כזה "הוווו ממוריז לסצינה האהובה עלי..." ואז פתאום הוא בפנים! והלב שלי החסיר פעימה.. נשבעת, נשנקתי כזה, חסרת אוויר.
עוד שוק של החיים HE HAS A HEART! לאמב הכוונה. אבל שמתם לב איך כל אחד "קר" שם יש לו איזה היסטוריה או צד שמסביר למה הוא כזה קר ורשע? כמו לוגן וההתעללות.. עכשיו לאמב והסיפור הלא ידוע על אבא שלו. זה כאילו רוב לא מסוגל להשאיר דמות רעה עד הסוף. חייב להיות לזה הסבר. אה רגע שניה, בנתיים אהרון רע ללא סיבה חח. ההורים של מג- אומייגאד!!!!!!!!! איך הם מסוגלים להיות כאלה?!!?!? אני ממש ממש ממש ממש ממש לא מצליחה להבין הורים שמתעללים בילדים שלהם. [שזה קופייייייייי מה שאמרתי על אהרון בפרק שגילינו שהוא מתעלל בלוגן] איי לוגן
נראה לי זה השלב שהתחלתי לרחם עליו ולגלות סימפתיה כלפיו. ורוניקה הצחיקה אותי כשהיא צימצמה את השפיים ודיברה מצחיק חח וגם הקטע שהיא דיברה ביחד עם הסרט כל כך הזכיר לי אותי חח [כשאני רואה ורוניקה, למשל!] [כמובן פרקים שכבר חרשתי עליהם]

Nitzan122

New member
גם על אהרון

הסבירו שהתעללו בו בתור ילד... ואני דווקא חושבת שה טוב שלכל אחד יש סיבה לזה שהוא כזה מניאק, אנשים לא הופכים לכאלה סתם ככה וזה טוב שמראים גם את "הרעים" בתור בני אדם אנושיים. וצודקת אני באמת לא יכולה להבין אנשים שמתעללים בילדים שלהם...

noa4u

New member
../images/Emo58.gif 208 פרק פשוט...

מעולההההההההה!! פרק מצויין!!!!! כמה סצנות של LOVE!
הסצנה בשירותים כל כך אהבתי! איך שלוגן הזכיר לה מה הם עשו בשירותים האלה.. אין לי מילים פשוט פרק מעולה! ההורים של מג פשוט מפחידים! איך אפשר לעשות לילד דבר כזה ולנעול אותו בארון? פשוט אנשים חולי נפש! זה היה קטע מפחידדד.... בכלל כל הילדים המוזרים האלה שהיו בפרק.. במיוחד הילד שביקש גלידה.. חחחחחח נקרעתי מצחוק ממנו... בקשר ללאמב באמת סוף סוף מתחיל להתגלות שיש לו קצת לב.. וכמובן לוגן בלי חולצה.. גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אגב אירנה תודה על התמונות... בקיצור אחד הפרקים הטובים, ממש אהבתי. גם מתח גם קצת פחד וכמובן שני הדברים הכי טובים:הרבה סגצנות LOVE וסצנות מוזרות של ורוניקה ודאנקן, כיאלו מה נסגר איזה מן זוג הם?!? בעעעע!

ran204

New member
פרק 207

בפרק, אחרי שורוניקה מסיימת לעשות בביסיטר על אדווין , אבא שלו אומר לה שיש שייט בספינה שמעשנים ג'וינט ומתמזמזים??..לא הבנתי את הקטע הזה?...ומה זה הציור הזה של אדווין מה הקשר שלו?, הרי בסוף זה לא הילד שמתעללים בו אז למה הוא צייר אותו?

shira245

New member
כי כל המשפחות בנפטון מטורפות../images/Emo6.gif.

שורוניקה באה לשמור עליו הוא נראה לנו כמו ילד ממושמע לחלוטין שכביכול הוא ילד מושלם ממשפחה מושלמת(הבת הבכורה שלהם זכתה במלא פרסים וכו') אבל אז כשאבא בא לשלה לה מתברר שהוא סתם חרמן קטן שמפנטז על הבייביסיטר של הבן שלו,ושהילד לא כל כך תמים וטוב(שים לב מה הוא צייר
).

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif207

כל המשפחות שם היו מטורללות לגמרי היא גם אמרה - איך אפשר לגלות במי מתעללים כשכל המשפחות מטורפות באותה מידה?...

tool2

New member
../images/Emo58.gif פרק פשוט מעולה 02x07

אהבתי כל שנייה בו.. פרק קצת מוזר ולא ברור.. ממש פחדתי מהילדה בארון!!!!!!! וואי אשכרה שיקשקתי לאורך כל הסצינה האחרונה!!! והפרק הזה מוכיח שורוניקה מקומה עם לוגן וזה סופי!!!! דאנקן, לא רק שהוא אוהב את מג התמימה שלו אלא שהוא שקרן צבוע חרמן מניאק ששוכב עם קנדל ומשקר לורוניקה!!! ואני חייבת לומר שהאנשים בנפטון פשוט מוזרים בצורה מפחידה!! ולא הבנתי בסוף מה זה היה עם לאמב.. למה הוא שיחרר אותם? למה הוא לא אסר את ההורים החולי נפש האלה ומה זה היה בבוקר שאחרי?? מישהו פה חייב להסביר לי.. ואפחד פה לא הזכיר שקית' שלנו הולך להיות קצין משטרה!!!! הולכת להיות לנו פה מלחמה בין השריף למשטרה!!!! אין רוב הוא פשוט בנאדם שמגיע לו 1000 נשיקות ברגליים... לוגן+ ורוניקה = LoVe forever!!!!

irene17

New member
חחח נשיקות ברגליים?../images/Emo58.gif 207

לפי מה שאני הבנתי זה נראה כאילו אבא של לאמב התעלל בו כשהוא היה קטן, בגלל זה הוא שיחרר אותם, זה נגע לו ללב (מסתבר שיש לו דבר כזה...) ובקשר לדאנקן - זה לא ברור אם קרה משהו איתו ועם קנדל או לא, אני אישית חושבת שכן אבל אפשר ליחס את זה לעובדה שאני תמיד אעדיף לחשוב את הרע על דאנקן. ואני חושבת שורוניקה צריכה להיות עם לוגן בכל מקרה... דאנקן הוא יותר מידי.... דאנקן בשבילה. לוגן הוא הרבה יותר ברמה שלה מבחינת ציניות. דאנקן הוא איזה סמל, לחבר מושלם וטוב, ונורמלי, והיא איתו רק בגלל מה שהוא מסמל ולא בגלל שהיא מאוהבת בו. ורוניקה גם כל הזמן מנסה להתעלם מהחיסרונות שלו, כשהוא היה נורא אדיש מכל התאונה היא ויתרה לו. בגלל זה אני כ"כ לא אוהבת את ורוניקה כשהיא איתו, זו לא אותה ורוניקה שאנחנו מכירים, היא יורדת כמה רמות כשהיא איתו, לעומת זאת כשהיא עם לוגן היא הכי ורוניקה שיש. ונראה לי שבזמן האחרון התחלתי להבין למה אני כ"כ שונאת את דאנקן (חוץ מהעניין הברור - שהוא עומד בין לוגן וורוניקה), אני פשוט לא מצליחה להבין את הדמות שלו! הוא כ"כ מוזר! הוא כ"כ אדיש שזה הורג אותי. והאמת אם הוא באמת בוגד בורוניקה והוא יהיה רע או משהו זה יסביר המון בדמות שלו ואולי יהפוך אותו ליותר מעניין. מה שבאמת מסקרן אותי זה האם דאנקן אמור להיות כזה בכוונה או שזה המשחק של טדי דאן, נחיה ונראה...

tool2

New member
חח צודקת ../images/Emo3.gif

דאנקן ומג כל כך מתאימים.. שניהם נראים החברים המושלמים והורודים.. ורוניקה מקומה עם לוגן נקודה.. חח ולאמב חמוד

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 207 הציטוט האהוב עלי:

Logan:Remember how we were kissing against the sink and your legs were around my waist? Veronica:Stop. You'll make me blush. Logan: Seriously, how much easier would your life be if you were indifferent to me? Veronica: So much easier, since I'm "really" struggling אז נכון שהיא אמרה את זה בנימה ממש סרקסטית אבל כולנו יודעים מה באמת עבר לה בראש באותו רגע!
זה נותן לי תקוות לעתיד...

irene17

New member
אני אישית אהבתי

את הפרצוף המתווווק שהיה ללוגן כשהוא אמר את זה! וורוניקה הזאת! אני במקומה הייתי מתנפלת על הדבר הזה... טיפשה.

noa4u

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

איך אפשר להישאר אדישה לדבר הזה תגידו לי?!?

shira245

New member
היא מתה להתנפל עליו;]

אבל בכל זאת,היא ורוניקה מארס והיא חייבת לשמור על התדמית הקשוחה
אז אני מתנדבת לעשות את העבודה השחורה במקומה
.

snoop cat

New member
חחח ../images/Emo6.gif

ברור! היא בטח חשבה לעצמה: !! Of course I remember Logan! Take me now and have your way with me
אוי והפרצוף שלו באמת היה מתוק!
מי פקאצה? מי?

shira245

New member
אם ככה אז גם אני פאקצה../images/Emo11.gif.

קיים בו שילוב של מתיקות וסקסיות הורסת;].הוא לא יפיוף או משהו בסגנון אבל עדיין את מתסכלת עליו ושניה אחר כך הלשון שלך בחוץ<לא באמת אבל הבנת את המטאפורה>.

Kazz

New member
מה הקטע של הפורום הזה לאהוב את לוגן

ולרצות מערכת יחסים בינו לבין ורוניקה? לא מבין את הקונצנזוס הזה.

shira245

New member
זה לא קטע וזה לא קונצנוס:].

יש גם אנשים שלא אוהבים את המערכת יחסים ביניהם ומעדיפים את דאנקן וורוניקה ביחד.אישית,זה לא שאני רוצה מערכת יחסים בין ורוניקה ללוגאן אלא לא סובלת את המערכת יחסים בין דאנקן לורוניקה. כשורוניקה ולוגאן באותו חדר תמיד מעניין,הם שניהם מאוד סרקסטיים וציניים וחייבים להגיד את המילה האחרונה.הם שונים ובכל זאת,די דומים. VD לעומת זאת,זה שיעמומון אחד גדול,הם מזכירים לי את שרון וניק מצעירים חסרי מנוח<אז יצא לי לצפות בזה כמה פעמים אז מה
>.דאנקן כולו אדיש וכבד וורוניקה היא ההפך הגמור.אמנם דאנקן הוא ה"חבר המושלם" כביכול,וורוניקה כרגע בחרה בו,כי איתו יש לה מערכת יחסים שפויה ויציבה,אבל כמו שאנחנו יודעים,ורוניקה ושפוי ויציב זה לא הולך ביחד.

irene17

New member
אבל בסך הכל זה נכון שזו דעה מאוד

פופאלרית... ובקשר לשרון וניק, אני חושבת שהם הרבה יותר טובים מVD (למרות שפעם אחרונה שראיתי אותם הייתה לפני יותר משנה...) והאמת שלפעמים גם לי לא איכפת כבר מה קורה עם לוגן וורוניקה רק שהיא תיפרד כבר מדאנקן.

למעלה