../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gifסצינת שירותיםםםם
אומייגאד אומייגאד!!! זה היה קטע ענקקקק!! כאילו בהתחלה כשראיתי את ה OUT OF ORDER אמרתי כזה "הוווו ממוריז לסצינה האהובה עלי..." ואז פתאום הוא בפנים! והלב שלי החסיר פעימה.. נשבעת, נשנקתי כזה, חסרת אוויר.
עוד שוק של החיים HE HAS A HEART! לאמב הכוונה. אבל שמתם לב איך כל אחד "קר" שם יש לו איזה היסטוריה או צד שמסביר למה הוא כזה קר ורשע? כמו לוגן וההתעללות.. עכשיו לאמב והסיפור הלא ידוע על אבא שלו. זה כאילו רוב לא מסוגל להשאיר דמות רעה עד הסוף. חייב להיות לזה הסבר. אה רגע שניה, בנתיים אהרון רע ללא סיבה חח. ההורים של מג- אומייגאד!!!!!!!!! איך הם מסוגלים להיות כאלה?!!?!? אני ממש ממש ממש ממש ממש לא מצליחה להבין הורים שמתעללים בילדים שלהם. [שזה קופייייייייי מה שאמרתי על אהרון בפרק שגילינו שהוא מתעלל בלוגן] איי לוגן
נראה לי זה השלב שהתחלתי לרחם עליו ולגלות סימפתיה כלפיו. ורוניקה הצחיקה אותי כשהיא צימצמה את השפיים ודיברה מצחיק חח וגם הקטע שהיא דיברה ביחד עם הסרט כל כך הזכיר לי אותי חח [כשאני רואה ורוניקה, למשל!] [כמובן פרקים שכבר חרשתי עליהם]
אומייגאד אומייגאד!!! זה היה קטע ענקקקק!! כאילו בהתחלה כשראיתי את ה OUT OF ORDER אמרתי כזה "הוווו ממוריז לסצינה האהובה עלי..." ואז פתאום הוא בפנים! והלב שלי החסיר פעימה.. נשבעת, נשנקתי כזה, חסרת אוויר.