עונה 2 - פרק 7

irene17

New member
לא נראה לי שהוא עד כדי כך גרוע

חוץ מזה שבפרק 2 היה את כל הקטע שורוניקה התעצבנה עליו שהוא כ"כ אדיש

lola91

New member
../images/Emo58.gif 207, וואו!

פשוט הפרק הכי יפה בעולם
הקטע בסוף, שהם גילו את גרייס, זה נראה לשנייה כמו קטע מהחוש השישי. הפרק הכי מדהים שיש
גאאד, דאנקן בניונה
ואני לא יכולה, ה"חברה" הזאת של וורוניקה, כל-כך, אבל כל-כך מכוערת. מי שעוד לא ראה, פרק מדהים!!!
רוב תומאס תעשה לי ילד!|סגדש| סופשבוע טוב

LemonLimeLilach

New member
207 ../images/Emo58.gif

אהבתי כל כךךךךך Highlights: ורוניקה ולוגן בשירותים
אוי זה היה כל כל טוב! וגם בבייביסיטר
(רואים שאכפת לה ממנו?!?!) ההתחלה עם ביג לבובסקי הייתה קורעת מצחוק וגם כל השיחה של לוגן עם קנדל וכשהחלב לא בחינם אני מפסיק לשתות ממנו חחחחחח כל הגילוי על גרייס היה פשוט CREEPY ועושה צמרמורת, ובכלל כל המשפחות של נפטון מטורפות על כל הראש.. מפחיד יש תיאוריות על זה שהחבר של מג מהבייביסיטר לא היה דאנקן בכלל... אני נוטה להסכים... לא שזה עוזר או משהו כי עדיין דאנקן יוצא מניאק עם קנדל, אפילו שאיכשהו אני בטוחה שבסוף יתגלה שהוא לא עשה איתה כלום ושזה היה כמו שהיא אמרה, שהיא הייתה צריכה עזרה עם משהו כל המיסתורין סביב מג מתחיל לעצבן אותי כבר, שיגלו מה כל כך נורא, או לא נורא, או מה לעזאזל הלך שם. וואלאס עדיין לא חזר ואני מרגישה רע כשאני אומרת את זה אבל.. הוא לא חסר לי בכלל. וגם ג'קי. ג'קי יכולה להישאר רחוק עד סוף ימיה. ושתיקח את ג'יה איתה.

Nitzan122

New member
וואו איזה פרק מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif207

יש איזשהי משפחה נורמלית בנפטון? מה נסגר? כל ההורים או מטורפים או פושעים או סתם מניאקים או הכל ביחד... וואי איזה משפחות חולות יש במקום הזה... איזה מסכנה אחות של מג, נראה לכם שעשו את זה גם למג ולליזי? איזה פחד ילדה מסכנה... וסוף סוף קיבלנו את הסיבה (או לפחות חלקה) למה לאמב כזה דפוק... הקטעים של LoVe
אוך אני מתגעגעת... מזל שDV הולכים לעבר פרידה.. אפילו אם לוגן וורוניקה לא יחזרו בזמן הקרוב... לא נראה לי שדאנקן עשה משו עם קנדל אין מצב שהוא יעשה את זה לורוניקה ובטח לא כשלוגן מחוץ לחדר, אבל נראה... כל כך אהבתי את הפרק הוא היה מדהים! הפרקים ממש משתפרים!!!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 207 וואו! איזה פרק מוזר!

כנראה שליזי לא צחקה כשהיא אמרה שההורים שלהן ינתקו את מג מהמכשירים אם הם יגלו מה קורה על הקבצים שלה! איזה פחד! וגרייס נראתה כמו איזה דמות מהסרט של טים ברטון! ממש קטע מצמרר! טוב, מתברר שלאמב לא כזה מושחת בסופו של דבר.. אבל כנראה זה רק בגלל שהנושא הזה פגע לו קרוב ללב. זה מה שכסף עושה לאנשים? מחרפן אותם? רק מי שגר ב"צד הלא נכון" של נפטון עדיין שפוי??? כנראה שכן! אוקיי, נעבור לgoodies
ורוניקה ודאנקן מסתירים דברים אחד מהשני (למרות שורוניקה יכולה להפסיק להתאמץ כ"כ - דאנקן גם ככה שם ***) המפגש בין ורוניקה ללוגן בשירותים
... הנוסטלגיה! חמוד! "for old times sake" אז יש התקדמות בעלילה עם הרצח. וקנדל - אני מקווה שהיא קיבלה את כל העזרה שהיא צריכה מדאנקן!
ויותר! כשהיא יצאה ולוגן שאל אותה אם היא לא יכולה למצוא עבודה והיא אמרה: "זאת העבודה שלי" וסצינה אחרי זה מראים את הבנות מדברות על "אישה יפה" זה הרג אותי!
"רמז" מקדם לבאות?... שמתם לב שכשהמורה לחינוך מיני (או מה שזה לא יהיה) דיברה על מחלות מין היא לא אמרה VD אלא STD... אוף!
וכמובן הסצינה הענקית של לוגן - ורוניקה - דאנקן בהתחלה עם מציאת הסימנים המוסכמים! גדול! אחרון אחרון ובהחלט החביב עלי! לוגן בלי חולצה! יאמ!
*** פקאצה מוד
לעכשיו ***

irene17

New member
בקשר ללוגן ../images/Emo58.gif 207

מישהי עשתה את זה. וגם אני מצטרפת לתודה ליוצרים על זה!

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 207 אההההההההההה!!!

עד שכיביתי את מוד הפאקצה שלי!!!

inbalinbal1

New member
היי אני חדשה ../images/Emo58.gif

ראיתי את כל הפרקים של וי ששודרו עד היום כולל 207 אני מעריצה של לוגן ולא של דנקן והפרק שאני הכי מחכה לו הוא 212 ספויילר כי מישהו ראשי הולך לעזוב את הסדרה ואני יודעת מי זה כנראה לפי הנפטון סייט

irene17

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo58.gif 212

וגם אני כבר מחכה לפרק 12 הזה (שיבוא כבר!!) הנפטון-סייט כתבו שהם לא בטוחים אבל שמעתי מכל מיני אנשים בפורומים שהם בטוח יודעים שדאנקן עוזב (ואם כן אלוהים אוהב אותי).

guysahaf

New member
יש תרגום לפרק 7 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש תרגום לפרק באתר TOREC

tool2

New member
תודה!!!!! ../images/Emo9.gif

חח אבל קודם אני צריכה שזה יסיים להוריד לי את הפרק
וואי ממש תודה על כל התרגומים שעשיתם אתם ממש ממש אחלה!!! אל תפסיקו!!!

MaNcHi 135

New member
אז ככה..

את הפרקים אני רואה דרך המדיה פלייר אבל אני יכולה גם דרך הריל פלייר... ואני מורידה אותם דרך האימיול (סורי אני יודעת שאסור לדבר כאן על הורדות...)

guysahaf

New member
את צריכה תוכנה אחרת

הייתי ממליץ על BSplayer - חוקית והכל. תחפשי בגוגל ותמצאי אותה בשנייה. היא ממש טובה, היא גם בעברית אם אני לא טועה, ואפשר להטעין לה כתוביות בקלות.

tool2

New member
אני מציעה

לחפש את התוכנה באתר של נענע.. זה ימצא לך אותה בשנייה

למעלה