../images/Emo58.gif 207 וואו! איזה פרק מוזר!
כנראה שליזי לא צחקה כשהיא אמרה שההורים שלהן ינתקו את מג מהמכשירים אם הם יגלו מה קורה על הקבצים שלה! איזה פחד! וגרייס נראתה כמו איזה דמות מהסרט של טים ברטון! ממש קטע מצמרר! טוב, מתברר שלאמב לא כזה מושחת בסופו של דבר.. אבל כנראה זה רק בגלל שהנושא הזה פגע לו קרוב ללב. זה מה שכסף עושה לאנשים? מחרפן אותם? רק מי שגר ב"צד הלא נכון" של נפטון עדיין שפוי??? כנראה שכן! אוקיי, נעבור לgoodies
ורוניקה ודאנקן מסתירים דברים אחד מהשני (למרות שורוניקה יכולה להפסיק להתאמץ כ"כ - דאנקן גם ככה שם ***) המפגש בין ורוניקה ללוגן בשירותים
... הנוסטלגיה! חמוד! "for old times sake" אז יש התקדמות בעלילה עם הרצח. וקנדל - אני מקווה שהיא קיבלה את כל העזרה שהיא צריכה מדאנקן!
ויותר! כשהיא יצאה ולוגן שאל אותה אם היא לא יכולה למצוא עבודה והיא אמרה: "זאת העבודה שלי" וסצינה אחרי זה מראים את הבנות מדברות על "אישה יפה" זה הרג אותי!
"רמז" מקדם לבאות?... שמתם לב שכשהמורה לחינוך מיני (או מה שזה לא יהיה) דיברה על מחלות מין היא לא אמרה VD אלא STD... אוף!
וכמובן הסצינה הענקית של לוגן - ורוניקה - דאנקן בהתחלה עם מציאת הסימנים המוסכמים! גדול! אחרון אחרון ובהחלט החביב עלי! לוגן בלי חולצה! יאמ!
*** פקאצה מוד
לעכשיו ***