עונה 2 - פרק 6

LemonLimeLilach

New member
206 ../images/Emo58.gif

זה היה מעולה. זה היה כל כך טוב שבאמצע הפרק החזרתי כמה פעמים אחורה כדי לראות קטעים מסויימים שוב. עד כדי כך אהבתי. היו לי כמה רגעי SHUT UP בפרק - כשהיה כתוב הארי האמלין בכתוביות בהתחלה וגם כשהיה כתוב ג'וס ווידון כששמו את לוגן בתא עם אהרון כשקית' בא לבקר את אהרון וכשהבית של לוגן עלה באש אני נורא שמחה שהיה הרבה לוגן בפרק הזה... באמת מגיע לנו פיצוי. בעיקר אהבתי את הפרצוף שלו כשכקליף אמר "vmars" כשהוא נתן את הכתובת מייל וכמובן את הקטע שורוניקה נשכבה עליו.. זה הרג אותי
העכבר או חולדה (אני אפעם לא מבדילה) היה מבחיל ביותר החקירה של ורוניקה טובה כתמיד, קריסטן טובה כתמיד, הסדרה טובה כתמיד ואני לא יכולה לחכות ליום רביעי הבא

daphne86

New member
hey ho

היה פרק מעולה לפי דעתי, לא הבנתי את מי בידיוק גוס' ווידון שיחק? חוץ מזה הקטע עם העכברוש נראה לי מישהו שתל את העכברוש באוטובוס בידיעה שלנהג יש בטח איזה פוביה מעכברושים וההסחת דעת הזאת אולי גרמה לתאונה GO FIGURE נראה כמו תאוריה טובה לא :)

Nitzan122

New member
רגע אז../images/Emo58.gif206

אף אחד לא הבין את הקטע עם העכברוש? אם מישו הבין בא לו לפתור לנו את התעלומה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif 206

העכברוש נראה, הממ... איך להגיד את זה בצורה יפה, לא ממש מחובר לעצמו
וגם המקום הזה שקית' מצא אותו, נראה כאילו נפגע מפיצוץ. כנראה שזו איזשהי הוכחה לכך שהיה פיצוץ באוטובוס. זה מה שאני רואה מזה, בכל מקרה.

otto2222

New member
ואיך בכלל הוא הגיע לשם?

אלא אם כן הוא היה על האוטובוס לפני שהוא נתרסק לים, מה שנראה לא סביר כי מישהו בטוח היה שם לב לזה, אז העכברוש הגיע מאוחר יותר, מה שגם לא סביר, כי האוטובוס היה בים.

irene17

New member
זוכרים ש ../images/Emo58.gif 206

זוכרים שבפרק הראשון דיק אמר שמשהו ממש מסריח מאחורה? לפי דעתי זה העכברוש המת...

tool2

New member
וואלה נכון!!! ../images/Emo58.gif

איך זכרת?? זה בטוח קשור לזה.. אבל יש לי עוד תאוריה: אולי זה לא באמת היה עכברוש..? אולי זה היה סוג של פצצה בצורת עכברוש שלא יראו אותה או משו כזה? אוף נראה לי שזה מה שזה היה

irene17

New member
לא ממש הייתה לי הזדמנות להיזכר

קראתי את זה בפורום אחר

Nitzan122

New member
אממ../images/Emo58.gif206

אני באמת בספק שאם מישהו מנסה לפוצץ אוטובוס הוא יטרח לעשות פצצות בצורות...
זה לא כאילו שזה היה במקום שאפשר לראות את זה בקלות, ואם זה כן היה בצורה למה שיעשו את זה בצורה שתמשוך עוד יותר תשומת לב? כאילו נראה לי שאם היו מגלים עכברוש מת מתחת למושב זה היה די גורם להיסטריה ולעוד בלאגן סביב זה... אבל אם יש משהו אחד שבטוח בקשר לסדרה הזאת זה שהיא לא צפויה אז אני מניחה שכל דבר יכול לקרות.... אבל הקטע עם זה ש"משהו מסריח" באמת גאוני וזה באמת יכול להיות נכון... איך אנשים עולים על הדברים האלה?...

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את זה שוב וזה דיי נראה כמו עכברוש מחובר שדבק למושב. יש מצב שמי שהטמין שם את הפצצה נתן לעכברוש לבלוע אותה כדי שלא יזהו שזו פצצה? אם זה לא היה עכברוש אז למה קראו לפרק Rat Saw God?

snoop cat

New member
אהההה סוף סוף ראיתי! ../images/Emo58.gif 206

אוקיי... "עד סוף הפרק נמצא את רוניקה בזרועותיו של לוגן!!!" אוי מיי גאד כמה צחקתי כשזה קרה!! פשוט אחת הסצינות הטובות והגאוניות בפרק! וקלרנס וורוניקה אחרי התשאול של חבר של אמיליה -> ורוניקה:" איפה למדת את שיטות התחקור האלה?" קלרנס: "בהרווארד. יש לך טכניקת היסטריה די משכנעת - איפה למדת את זה?" ורוניקה:" בצפייה בתוצאות אודישנים לנבחרת המעודדות"
לוגן במסדר זיהוי - הבחור פשוט גאון! הסצינה של אהרון וקית' הייתה לא רעה בכלל - אהרון היה ממש משעשע! (עד כמה שנסיבות הסצינה איפשרו את זה...) ולא הבנתי למה לעזעזל לוגן שטחון בכסף - צריך לעבור לגור עם דאנקן אם הוא יכול בהחלט לשכור חדר לבד? אולי כדי לנטר אחרי הפעילות של VD?..
נו טוב! אין תלונות ממני בעניין הזה!
אה כן - גם השיחה של ורוניקה וג'יה הייתה מצחיקה ביותר (באנגלית)! Gia: "What do you think of Dick?" Veronica [slightly shocked]: "Ahh... Casablancas I presume..Well.. Dick is Dick" אה ועוד דבר - עד כמה זה בטוח שזאת באמת הגופה של אמיליה במכונת הקרח? הרי ורוניקה לא בדקה שזאת באמת היא וקלרנס מיהר לסלק אותה מהזירה.. ומה בכלל האינטרס של קלרנס לתפוס את הרוצח שלה? הוא לא לוקח את כל הסיפור קצת קשה מדי?.. משהו שם מוזר!

irene17

New member
בקשר לסצינה ../images/Emo58.gif 206

בקשר לסצינה של לוגן וורוניקה - I COULDN'T AGREE MORE! אני רק נזכרת בזה ונקרעת! איך שהיא נשכבת עליו והוא מתחיל לדבר ואז היא כזה מרימה את העיתון (או ספר מה שזה לא היה) ויש לה כזה פרצוף של OH MY GOD, אני כולי צעקתי "מגיע לך מגיע לך!!!" ובקשר לעובדה שלוגן גר עם דאנקן אני מתארת לעצמי שהוא הזמין אותו לגור אצלו כדי שלא יהיה לבד, ובמקרה הזה סוף סוף יש לי משהו ממש טוב להגיד על דאנקן, הוא חבר טוב! מה שכן דאנקן יצא כרגיל הBOYFRIEND הלא מתחשב כי לא רק שהוא בכלל לא חשב על ורוניקה, הוא אפילו לא סיפר לה. יש לי הרגשה שדאנקן קצת חי באיזו בועה, והוא נורא לא מעריך נכון את לוגן וורוניקה. כי מה שהיה בניהם בטוח עדיין שם, אבל דאנקן קצת עיוור.. זה או זה או שהוא פשוט לא ממש מקנא (וזה כבר אומר משהו...) אני לא חושבת שאם זה היה הפוך, לוגן היה מזמין את דאנקן לחיות איתו, עובדה שבפרק הראשון של העונה כשלוגן בא לבית קפה של ורוניקה, ודאנקן היה שם, לוגן ישר דאג לנשק את ורוניקה כמו שצריך מול הפרצוף שלו. ואני לא חושבת שזה היה כדי לפגוע בו אלא יותר בקטע של BACK OFF.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 2X12 נכון גם לי נראה

שהבחור לא קולט מה קורה סביביו - הוא ממש תמים! או שהוא פשוט סוג של דמות פרווה כזאת, אבל לדעתי זאת הכנה - השקט שלפני הסערה. אני בטוחה שבקרוב יהיה איזשהו פיצוץ עם הדמות שלו שקשור בעזיבה שלו. לוגן לעומת זאת הוא דמות עם עומק ואיזהשהו הלך מחשבתי ולכן הוא דאג מראש להראות "בעלות" על ורוניקה . אני מצטערת אבל בעונה הזאת לדאנקן אין שום חלק מרכזי בעלילה (לפחות לא בפרקים שהיו עד עכשיו) חוץ מלהרחיק את ורוניקה מלוגן.

irene17

New member
WELL... ../images/Emo58.gif עד 212

אז מסתבר שהספוילר של מג בהריון הוא 99% נכון. ודאנקן הוא האבא. מגלים את זה בפרק 9. ככה שעלילה לדאנקן בדרך. אבל כפי שזה נראה, או לפחות לדעתי זה הכנה לעזיבה. מעניין מתי היא נכנסה להריון... ואני כבר רואה את כל הפרידה של VD וזה לא נראה טוב. זה בטח יהיה בגלל כל הסיפור הזה! אוף ואני קיוויתי שורוניקה תזרוק אותו כשהיא תבין שהיא לא אוהבת אותו. אבל עדיין יש תקווה לזה. אולי היא תשתמש בכל הקטע של מג כתירוץ להיפרד ממנו כשבעצם היא כבר לא רוצה אותו. או שאני כבר חיה באשליות?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 212 אוי שכחתי מזה

לגמרי! תראי, יכול מאוד להיות שהיא תשתמש בזה כתירוץ לזרוק את דאנקן. סה"כ יכול להיות שנרקם לנו פה מצב פרק 115-117 ואז 118 (ראי דיון אחר שלנו..
) ואותו דבר פה.. 206-208 ואז 209! אי אפשר לדעת.. בכל מקרה - בואי נשאר אופטימיות! חוץ מזה אני בטוחה שהמגורים של דאנקן ולוגן ביחד יניבו לנו הרבה סצינות טובות עם מתח שאפשר לחתוך בסכין..
וכמה שיותר - יותר טוב!

irene17

New member
יש כבר דוגמא ../images/Emo58.gif 207

ראיתי את סצינת הפתיחה של פרק 7 (העברתי את השניות הראשונות - מיזמוזי VD), אבל לוגן נכנס להם באמצע! אז כבר יש תוצאות טובות מהמגורים שלו עם דאנקן. וזה נראה כאילו רוב ת'ומס מכניס סוף סוף את המשולש להילוך. כי לוגן וורוניקה נפגשים בשירותים, ולוגן אומר לה משהו על זה שהם התמזמזו שם. ודאנקן רואה אותם יוצאים אחד אחרי השני מהשירותים וכשורוניקה מנסה להסביר לו מה היא עשתה עם לוגן בשירותים בכלל לא איכפת לו! אלוהים! דאנקן תתעורר! חברה שלו יוצאת מהשירותים עם החבר שלה לשעבר והוא אדיש, מתאים לו...

Charmed Gal

New member
פרק טוב.../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ובאופן מפתיע - חסר לי וולאס! ממש, לאורך כל הפרק הרגשתי שמשהו חסר... מוזר.
הקטע עם ורוניקה ולוגן היה ממש משעשע
אבל אפשר להבין למה היא בילבלה, הוא לבש איזו חולצה שדאנקן לבש קודם בפרק... למה? אולי אחרי לילה סוער הם החליפו בגדים?
חשוד המגורים המשותפים האלה בעייני.
וחוץ מזה, לדאנקן לא אכפת קצת מהרגשות של ורוניקה שהוא ככה מזמין את לוגן לגור אצלו? חבר והכל, אבל בכל זאת חברה, ולא בתור נקמה או משו, אבל קצת כבוד לחברה שלך שגם רוצה לבוא אליך... למה הוא בעצם חי בכלל במלון?
שכחתי
חוץ מזה, היה נהדר לראות שוב את פאפא אקולס.
לא חשבתי שנראה אותו שוב, אבל כנראה שטעיתי. בכלל, למרות שלכאורה בעונה שעברה נפתרה ונסגרה תעלומת הרצח הם לא עזבו את הסיפור ומצאו דרכים לשלב אותו ולהמשיך גם השנה, זה ממש יפה ויצירתי, הרי זה לא היה בתיכנון המקורי.
אין לי עוד מה לומר, אמרתם כבר הכל.

למעלה