סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif 206
אחחח איך התגעגעתי לורוניקה מארס, כבר איזה חודש לא ראיתי פרק חדש. אין פרק מעולה! הסצינה האהובה עלי היא לוגן-ויביל, זה היה פשוט קורע! וסוף סוף היה את לוגן יותר מכמה סצינות קטנות של כמה שניות. ועד כמה מסכן לוגן?! הוא היה כ"כ מסכן בסצינה עם אהרון!! ושוב אני חייבת לציין את אהבתי הגדולה לדיק! אני רוצה יותר דיקקק!! (חחח אם הייתי אומרת את זה באנגלית זה בכלל לא היה נשמע טוב). ורוניקה כבר לגמרי יצאה מראש רשימת הדמויות האהובות עלי, עכשיו זה לוגן ודיק. אה וגם לאמב. אני מתחילה לחשוב שיש לי משהו עם מניאקים. והאמת שהופתעתי מעצמי בסצינה של אהרון וקית', כי ממש אהבתי את אהרון שם! זה היה ממש טוב. ובד"כ אהרון מפחיד אותי. וכשלאמב אמר "זה ממש יהרוס לך את הטיבו", כעיקרון זה ממש מצחיק, אבל הפרצוף של לוגן באותו רגע הרס כל אפשרות של צחוק. והסצינה עם לוגן וורוניקה! יש לי רק להגיד 'חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח' אחד ענק למיס מארס. והצחיק אותי שלוגן לבש את החולצה המכוערת הזאת של דאנקן, חחחח עכשיו אנחנו יודעים למה דאנקן כל הזמן לבש אותה, כדי שזה יהיה איזשהו זיהוי ל'דאנקן'. אבל אני חייבת להגיד שזה ישב לגמרי שונה על לוגן, זה נראה מוזר עליו, המבני גוף של שניהם לגמרי שונים. ועד כמה שאני שונאת את דאנקן, אני ממש ממש שמחה שלוגן גר איתו, ועזבו את זה שעכשיו הוא ממש יפריע ל VD. לוגן לגמרי לבד, תחשבו על זה, אין לו כרגע אף אחד בעולם, אפשר להשתגע ככה! כרגע דאנקן הוא הבן אדם היחיד שנשאר ללוגן, הוא היחיד שבאמת איכפת לו (טוב, פחות או יותר, כי דאנקן לא היה יותר מידי מודאג כשלוגן היה בכלא). ובכלל, זה כ"כ עצוב שלוגן היה בכלא ולא היה אף אחד שדאג לו. ורוניקה הייתה עסוקה בעניינים שלה וזה נראה כאילו זה בכלל לא מפריע לה, ודאנקן כרגיל בדרך המאוד דאנקנית שלו, "צופה מהצד" במה שקורה. אבל הוא יצא באור טוב מבחינתי בפרק הזה כי הוא הזמין את לוגן לגור איתו. ואיזה DICK דיק! מה שהוא אמר ללוגן במסיבה! זה היה "קצת" מגעיל! מה הוא משווה בכלל? לין הייתה האמא האמיתית של לוגן והיא כבר לא בין החיים! אבל כן נהניתי שהוא אמר ללוגן "יותר טוב אתה מאשר האיש של הכבלים". וסצינת ורוניקה שמאוד נהניתי ממנה הייתה כשהיא וקלרנס סיימו לתשאל את החבר של אמיליה".