עונה 2 - פרק 6

LemonLimeLilach

New member
דווקא היא כן מראה את זה ../images/Emo58.gif

אולי לא *מאוד* אבל המבט שהיה לה בפנים כשעצרו אותו במסיבה? זה היה שילוב של אהבה/דאגה/כאב וזה היה מקסים ואחרי שהוא שם עליה ידיים כשהיא חושבת שהוא דאנקן, ברור שהיא תהיה צינית... מה היא אמורה לעשות, לקפוץ עליו? יש לה חבר, והיא בבית שלו, והיא ולוגן לא ביחד ואין ביניהם שום יחסי קרבה והוא חזר להתנהג אליה מגעיל בדיוק כמו בעונה 1.. יש לה כל זכות להיות עצבנית ובכל מקרה היא לא אחת שתרוץ אליו בדאגה ותשאל אם הוא צריך איזה בגד אחרי שהבית שלו עלה באש

irene17

New member
לדעתי יש חוסר בולט ../images/Emo58.gif 206

יש חוסר בולט בדאגה שלה אליו. היא יודעת מה הוא עובר והיא בכל זאת מתייחסת אליו בצורה ביצ'ית ביותר. למשל בעונה שעברה כשהיא עזרה לו עם אמא שלו, הוא התייחס אליה מגעיל (בפרק 14) והיא בכל זאת דאגה לו וריחמה עליו. אני מצטערת אבל בפרקים האחרונים היא לא מראה יותר מידי שאיכפת לה. אני מקווה שזה סתם הדרך הדפוקה שלה להתמודד איתו. והיא פשוט לא נותנת לעצמה להיות טובה איתו כי רק ככה היא יכולה להתרחק, אבל זה כמובן תיקווה אישית שלי כמעריצת LoVe... וכשהוא היה בכלא, היא הסתובבה לה עם החבר שלה בלי שום דאגה אליו. היו יכולים לפחות לתת לנו איזה שהוא VOICE OVER שיראה לנו שהיא דואגת על זה שהוא נעצר...

LemonLimeLilach

New member
אבל זה בדיוק גם להיפך ../images/Emo58.gif

אין שום סיבה שהיא תהיה נחמדה אליו כשהוא לא מראה שום סימני חיבה כלפיה... what goes around comes around אפעם לא הייתה ביניהם מערכת יחסים כזאת שכשקורה לו משהו היא רצה אליו בדאגה. עונה קודמת זה היה עונה קודמת אבל עכשיו הם כבר היו זוג והייתה ביניהם אינטימיות, ואחרי שהם חולקים את זה והוא מתייחס אליה כמו שהוא התייחס אליה בעונה 1, איך היא אמורה להגיב לזה? הם היו ביחד.. והיא לא נפרדה ממנו כי היא לא אהבה אותו אבל הוא לא עשה שום דבר כדי לשנות את מה שמציק לה כדי שהם יוכלו לחזור להיות ביחד, אז מה בדיוק היא אמורה לעשות? לבכות עליו ולצייר לבבות? הפרצוף שהיה לה כשעצרו אותו במסיבה הראה טוב מאוד שהיא דואגת לו ולא צריך שום וויס אובר בשביל זה כי זה היה מ א ו ד מובן אבל יותר מזה אין לה מה לעשות. היא לא מתנהגת אליו בצורה ביצ'ית בכלל, התגובה שלה ל"חיבוק" הייתה יותר מהגיונית וריאליסטית חוץ מזה שאני בטוחה במיליון אחוז שבסוף זאת תהיה היא שתגלה מי הרג את פליקס ותנקה את לוגן מכל אשמה אז יש למה לחכות

irene17

New member
אני לא מבקשת ש../images/Emo58.gif 206

אני לא מבקשת שהיא כולה תרוץ אליו בדאגה. אבל שלא תהיה כ"כ מגעילה אליו. ופשוט עיצבן אותי שבזמן שהוא היה בכלא לאף אחד לא ממש היה איכפת... וההפך העובדה שהייתה בניהם אינטימיות צריכה לגרום לה לדאוג לו קצת יותר. היא הייתה איתו בזמן כל המשפט וכל הבלאגן עם אבא שלו, היא יודעת מה עובר עליו ושהוא לגמרי לבד. אני פשוט אומרת שזה נראה שלא איכפת לה יותר מידי... אפילו אם היא לא אוהבת אותו, לפחות שתראה שאיכפת לה. הבן אדם שפך את הלב שלו (הוא אמר לה שהוא אוהב אותה), הוא לגמרי ניפתח כשהוא היה איתה, היא יכולה להראות קצת יותר סימפטיה. הדבר היחיד שכן הראה לי שאיכפת לה זה כל המבטים שלה בתחילת הפרק כשעצרו אותו, אבל אח"כ לא היה לה בכלל איכפת.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 206

גם אני לא הבנתי מה קית' מצא? זה היה נראה כמו איזו חיה מתה... ובקשר לסצנה של לוגן ודנקן - זה היה ע-נ-ק!!! ואני חושבת שורוניקה מרגישה מוזר בקשר לזה שהם גרים יחד, סה"כ היא הייתה עם שניהם וזה יכול להיות ממש מוזר. אני גם בדעה שהיא קצת מדחיקה רגשות ללוגן, אז בכלל לא נעים לה לראות אותו מול העיניים. בעיקר לא בסביבת דנקן. לסיכום, פרק ממש טוב. אהבתי. עכשיו חזרה ללימודים...

LemonLimeLilach

New member
דיק ../images/Emo58.gif

חבר יותר טוב של לוגן מאשר של ורוניקה... אז מן הסתם הוא עושה מה שלוגן עושה לורוניקה... בזכות לוגן כולם עזבו אותה בשקט וכשהיא זורקת את חבר שלו והולכת לדאנקן, הוא יכול לחזור לשנוא אותה כמו קודם

Nitzan122

New member
אבל../images/Emo58.gif206

הוא חבר גם של דאנקן וגם כשהיא הייתה איתו בהתחלה הוא התחנף אליה, אני חושבת שהוא סתם לא נהנה לראות אותם מתמזמזים זה לא בגלל שהיא עם דאנקן או לוגן...

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif206

טוב כמה שקיוויתי שקית' ינצח, זה היה קצת צפוי שזה יהיה לאמב, מי יהיה הבאד שריף אם קית' ינצח? צריך איזה מושחת בעמדת כח שם... חוץ מזה שאם הוא היה מנצח לורוניקה היה קצת קשה לעזור לו עם התיקים וזה היה דופק את הסדרה לגמרי... בהתחלה רציתי שהוא ינצח אבל עכשיו כשאני חושבת על זה זה יותר טוב שקית' נשאר בלש פרטי ולא שריף... אוף מתי וולאס יחזור? הוא ממש מעצבן אותי, כן אמא שלו מעצבנת אבל היא חשבה שהיא מגנה עליו וכן ורוניקה קצת הרבה התעלמה ממנו אבל היא לא התכוונה או משו וסתם לקום יום אחד ולעזוב את כולם ואת אח שלו ואת כל החיים שלו בשביל ללכת עם איזה מישו שהוא לא מכיר, אבא שלו או לא, זה ממש מטומטם... או דיק
אין עליו וה"איו..." כל כך אהבתי אותו בפרק ואיך שהוא דיבר על ג'יה והשרימפסים חחחחח או לוגן, די כמה אפשר לזרוק עליו? איזה מסכן!!! "you like me! you realy like me!"
אייבל קונץ "הפתעה...."
וואי לא חשבתי שיחזירו אותו, הוא נראה נורא... אבל יש לו המון חוצפה לבוא לורוניקה... אבל אני מניחה שלאנשים גוססים שמחפשים נואשות את הבת שלהם לא ממש אכפת מזה.... קליף ולוגן!! איזה גאונות לשים אותם ביחד! פשוט גאונות!!! והחיוך שהיה ללוגן כשקליף היה בטלפון
אפשר להרוג את לאמב? איזה בן זונה! איך הוא שם את לוגן עם אהרון? כן בטח, דאנקן הרג את לילי, אם זה יתברר כנכון זה יהיה ממש גרוע, כמה שהייתי רוצה שורוניקה תזרוק את דאנקן זה יהיה מטומטם לגמרי להפוך אותו לרוצח של לילי וורוניקה תהיה ממש ממש מסכנה זה באמת יהיה מפגר אם הם יעשו את זה.... חחח הקטע בסוכנות מכוניות היה ממש מצחיק איך אני אוהבת שהיא מתחזה לבלונדה מטומטמת... אהבתי את הקטעים של ורוניקה וקלמנס "השוטר הטוב והשוטר הרע" אהרון וקית'
אהבתי איך שהוא איים עליו זה היה ממש טוב "אם משו יקרה לבת שלי ב70 80 שנים הבאות"
"סו קאסה אס מי קאסה"
ואתם ממש מגזימים אז היא לא זיהתה, הראש שלו די היה דחוף מתחת וכרית ואני בספק שהיא בדיוק התעמקה בידיים שלו, זה לא כאילו היא ידעה שהוא גר שם אז למה שמישו חוץ מדאנקן יהיה שם? אני אומרת תודה על הסצנה הזאת וזהו
זה באמת היה הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו ואני ממש מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה ואפילו יותר טובים

Lirchu

New member
פרק ממש מבאס ../images/Emo58.gif

ממש לא התלהבתי... עד כמה שאני אוהבת את לוגן טוב שלא דחפו אותו כל שניה בפרק, עם פרצוף חדש לאוסף. פרק חלש ביותר. כל מה שהראו שם זה החקירה על אמיליה וחוץ מזה...ממש כלום..כאילו היה חסר משהו. ומה היה הקטע עם העכברוש הזה בסוף...?

irene17

New member
זה כפיצוי ../images/Emo58.gif 206

זה כפיצוי על זה שהראו אותו ממש קצת עד עכשיו. חוץ מזה הם אמרו שהם רוצים להוריד קצת מקריסטן, כי היא עובדת קשה מידי, אני בטוחה שהיא נחה יותר בצילומים האלה.

Nitzan122

New member
את רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif206

מתתי על הפרק הזה הוא היה כל כך טוב

otto2222

New member
עונה 2 - פרק 6 ../images/Emo58.gif

ג'וס ווידון התארח! אמנם בתפקיד הכי מעפן שאפשר למצוא, אבל עדיין- ג'וס!

irene17

New member
סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif 206

אחחח איך התגעגעתי לורוניקה מארס, כבר איזה חודש לא ראיתי פרק חדש. אין פרק מעולה! הסצינה האהובה עלי היא לוגן-ויביל, זה היה פשוט קורע! וסוף סוף היה את לוגן יותר מכמה סצינות קטנות של כמה שניות. ועד כמה מסכן לוגן?! הוא היה כ"כ מסכן בסצינה עם אהרון!! ושוב אני חייבת לציין את אהבתי הגדולה לדיק! אני רוצה יותר דיקקק!! (חחח אם הייתי אומרת את זה באנגלית זה בכלל לא היה נשמע טוב). ורוניקה כבר לגמרי יצאה מראש רשימת הדמויות האהובות עלי, עכשיו זה לוגן ודיק. אה וגם לאמב. אני מתחילה לחשוב שיש לי משהו עם מניאקים. והאמת שהופתעתי מעצמי בסצינה של אהרון וקית', כי ממש אהבתי את אהרון שם! זה היה ממש טוב. ובד"כ אהרון מפחיד אותי. וכשלאמב אמר "זה ממש יהרוס לך את הטיבו", כעיקרון זה ממש מצחיק, אבל הפרצוף של לוגן באותו רגע הרס כל אפשרות של צחוק. והסצינה עם לוגן וורוניקה! יש לי רק להגיד 'חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח' אחד ענק למיס מארס. והצחיק אותי שלוגן לבש את החולצה המכוערת הזאת של דאנקן, חחחח עכשיו אנחנו יודעים למה דאנקן כל הזמן לבש אותה, כדי שזה יהיה איזשהו זיהוי ל'דאנקן'. אבל אני חייבת להגיד שזה ישב לגמרי שונה על לוגן, זה נראה מוזר עליו, המבני גוף של שניהם לגמרי שונים. ועד כמה שאני שונאת את דאנקן, אני ממש ממש שמחה שלוגן גר איתו, ועזבו את זה שעכשיו הוא ממש יפריע ל VD. לוגן לגמרי לבד, תחשבו על זה, אין לו כרגע אף אחד בעולם, אפשר להשתגע ככה! כרגע דאנקן הוא הבן אדם היחיד שנשאר ללוגן, הוא היחיד שבאמת איכפת לו (טוב, פחות או יותר, כי דאנקן לא היה יותר מידי מודאג כשלוגן היה בכלא). ובכלל, זה כ"כ עצוב שלוגן היה בכלא ולא היה אף אחד שדאג לו. ורוניקה הייתה עסוקה בעניינים שלה וזה נראה כאילו זה בכלל לא מפריע לה, ודאנקן כרגיל בדרך המאוד דאנקנית שלו, "צופה מהצד" במה שקורה. אבל הוא יצא באור טוב מבחינתי בפרק הזה כי הוא הזמין את לוגן לגור איתו. ואיזה DICK דיק! מה שהוא אמר ללוגן במסיבה! זה היה "קצת" מגעיל! מה הוא משווה בכלל? לין הייתה האמא האמיתית של לוגן והיא כבר לא בין החיים! אבל כן נהניתי שהוא אמר ללוגן "יותר טוב אתה מאשר האיש של הכבלים". וסצינת ורוניקה שמאוד נהניתי ממנה הייתה כשהיא וקלרנס סיימו לתשאל את החבר של אמיליה".

tool2

New member
../images/Emo58.gif 02x06 אהבתי!!!

וואי פרק יפה... זה כאילוחיברו את הדמויות הכי נכונות לסצינות הכי נכונות!!! (חח...
)
לוגן וויבל-.. חח אבל איזה מניאק לוגן!!! וויבל כל כך דואג לסבתא שלו וההוא נהנה לו מהפיצה חחח
לוגן וקליף- אבתי שהוא ייצג אותו ואז ורוניקה התקשרה חחח... אייאייאיי הסצינות של קליף וורוניקה תמיד טובות
ורוניקה וקלרנס- אהבתי את שיתוף הפעולה.. בעונה ה1 הראו אותו כאדם דיי רע והוא דווקא בסדר
חחח איך שהוא איים על הבחור המסכן הזה וורניקה שיחקה אותה מודאגת
חשבתי בהתחלה שהיא באמת דאגה לו
אהבתי גם את הקטע שורוניקה עשתה את כל העבודות השחורות לבד ובכל עבודה היא הזכירה שפעם וואלאס היה עוזר לה בזה
וואלאס!!!! תחזור כבר אנחנו מתגעגעים!!!!! חחח ואיך שהיא שיחקה אותה מישי מבוגרת שרוצה לנצח מישו מהעבודה שלה... והחרמן הזה שמנהל את האכסניה!! חחח "נודי גירלס"
והקטע עם הגופה הפחיד אותי!!!!! חשבתי שאני בתוך סרט אימה!!! ומה לעזאזל היה צריך להיות העכברוש ההוא?! אוף הפרק עבר לי מהר מדי
יאללה לחכות לבוע הבא!!!

tool2

New member
ואיך כחתי ../images/Emo58.gif 02x06

את הסצינה של ורוניקה ולוגן!!!! חח אהבתי שהוא חיבק אותה... ישר זיהיתי את השערות הג'ינג'יות שלו בידיים שלו
דיייייי אני מתה על סצינות ורוניקה ולוגן!!! ואיך היא לא יודעת שנשרף לו הבית??? היא לא שמעה מאף אחד? או אולי קליף יהיה נחמד ויועיל לספר לה או משו כזה?
ואיך שהיא עבדה על אבא שלה עם הגלריה חחחחח
זה היה נראה אמיתי!!!

andrew161

New member
אנקדוטה על הפרק!!

שם הפרק rat saw god זה שם של ספר שרוב כתב (היוצר של ורוניקה)

Lirchu

New member
ברור שכבר מחכים לשבוע הבא

איזה פרק סתמי זה היה אוף.

למעלה