עונה 2, פרק 2

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 202

די צרחתי בסוף. זה היה מ-פ-ח-י-ד. אמא. אני לא רוצה לחזור על כל מה שכבר אמרו, אבל איך אפשר בלי להגיד שהפגישה במסדרון של הגרנד נפטון הייתה גאונית? כשורוניקה יצאה מהחדר הסתובבתי לאח שלי ואמרתי לו "היא הולכת לפגוש את.." ואז בדיוק הוא הופיע. זה היה ענק.

noa4u

New member
פרק מעולה!!

מקודם סיימתי לראות אותו (דרך אגב מצאתי אותו באימיול, אני יודעת שהרבה לא מצאו אותו...) ופרק פשוט מעולה!!! אני לא יחזור על כל מה שאמרו אבל אני חייבת לציין את הפגישה של לוגן וורוניקה במסדרון, פשוט סצנה מעולה! איזו ציוניות של לוגן! כל כך התעגעגעתי לציניות שלו! ג'ייסון פשוט שחקן גדול!

irene17

New member
באמת סצינה חבל על הזמן../images/Emo58.gif2X02

אבל הסצינה שאני הכי התרשמתי ממנה הייתה במטווחים. הג'ייסון דורינג הזה פשוט שחקן מדהים. הטונים והפרצופים שלו כשהוא דיבר על אבא שלו. והפרצוף שהוא עושה אחרי שדיק אומר שאף אחד לא ירצה ללכת לבית של רוצח. הוא מחייך ואז בשנייה הפרצוף משתנה והוא יורה ישר ללב. אני חייבת להגיד שעד כמה שאני אוהבת את לוגן, הוא קצת הפחיד אותי שם. הסצינה הזאת הראתה עד כמה הבן-אדם באמת מוטרד. ג'ייסון ביצע את הסצינות שלו בצורה יוצאת מן הכלל. והפרצוף שהוא עשה לדיק הגדול אחרי שהוא כאילו ירה עליו! אם הוא היה יודע שלוגן בעצם שוכב עם אישתו... וה- REALLY WELL שלו היה בדיוק כמו של ורוניקה בפרק 21.

noa4u

New member
נכון!!! ../images/Emo58.gif 2X02

גם אני אהבתי את הסצנה הזו.. איך שג'יסון עשה פרצוף נחמד כזה עם חיוך ואז הוא פתאום הסתובב וירה בלב של המטרה. ענק!!! אין ג'יסון פשוט שחקן גדול! אני כל כך מקווה שהוא ילך ויצליח בתעשייה הזאת כי אם לא באמת שהם מפספסים שחקן ענק!!

noa4u

New member
תשובה... ../images/Emo58.gif 2X02

לא יודעים מי זה האיש שעל היד שלו כתוב "ורוניקה מארס" וגם לא למה... הם בכוונה השאירו את זה ככה בשביל המתח לשבוע הבא...

Charmed Gal

New member
חביב.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ירידה מהפרק הקודם אבל עדיין, פרק טוב. ראיתי אותו כבר ביום שישי, פשוט רק עכשיו היה לי זמן להגיב.
הסצינות של לוגן ואמא של ביבר קורעות אותי, הם פשוט מצחיקים.
היא בכלל קורעת אותי קרימזה הזו, כיף לראות אותה עושה צחוקים בורוניקה כמו שרק היא יודעת לעשות.
לא אהבתי את זה שורוניקה שכבה עם דאנקן, פויה. והקטע בסוף עם אבא שלה... זה פריקי. לא אוהב, קיטשי מידי. הוא לא יכול להבחין בזה. מה, הוא חיה? הוא הריח את הסקס ממנה? נו באמת... אני שמח שהדמות של וולס מקבלת קצת פיתוח לאחרונה, אבל החדשה הזו מעצבנת אותי. לא רוצה אותה בשיר.
הסוף... וול, כן, גם אותי הוא הפתיע אבל זה מטריד ביותר, איך אנשים הולכים להגיב עכשיו?

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif כן זה באמת היה

דבילי שקית' "ראה" על ורוניקה שהיא שכבה עם דאנקן.. מה ואחרי ה"אונס" בעונה הקודמת הוא לא הבחין בזה?? פיגור.. זאת לא בדיוק הפעם הראשונה שהיא אחרי סקס.. ועוד עם אותו בן אדם! מה שהציל את קטע הסקס המזוויע היו הקולות מהחדר הסמוך
שגרמו להם לפתוח את הטלוויזיה בקולי קולות במקום לנסות to outmoan them כמו שורוניקה הציעה
אולי הם באמת לא עשו את זה טוב.. ואח"כ המסדרון! גדול! אה ושמתי לב לטעות! נראה לי..
כשורוניקה מדברת בשירותים עם הבת של נהג האוטובוס, היא טוענת שהיא לא מכירה אותה וגם לא הכירה אותה לפני שבוע (לפני התאונה) ואז היא פתאום פונה אליה בשם! (בלי שג'סי הציגה את עצמה.. חח) חוץ מזה, הקטע עם לוגן במטווח - ענק! הוא גם די התנפח מבחינת שרירי הידיים - תענוג לצפות (והוא גם משחק לא רע בכלל!
) מה שכן, הגופה נראית כ"כ לא קשורה כרגע.. כאילו יותר מדי נפל עליהם על השבוע הראשון ללימודים שזה מתחיל להראות מוגזם.. טוב, אולי אח"כ זה יתחיל to make sense..

olgi165

New member
לגבי סוף פרק שני עונה שניה ../images/Emo58.gif

אני חושבת שעליתי על משהו ואני מצטערת מראש אם כבר אמרו את זה לפני. הגופה מסוף הפרק זה לא הנהג, זה האיש שממש בתחילת הפרק ורוניקה עוזרת לו להדליק את הנר, כשהיא באה עם ג'סי למקום שבו האוטובוס "נפל" אל תוך המים. אז מי זה האיש הזה, ולמה רשום לו "ורוניקה מארס" על היד...

למעלה