עונה 2, פרק 2

guysahaf

New member
עוד לא יצא

יש בעיות השבוע נראה לי... אתמול פרק של SUPERNATURAL שהיה אמור לעלות בבוקר (אצלנו) עלה רק ב-11 בלילה. אל תתייאשו עד מחר...

snoop cat

New member
מה יהיה??

גם ככה לוקח לו שנה "להגיע"... אז עוד צריך לחכות עכשיו שזה יופיע..
*הולכת לבדוק שוב*

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהפרק../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif

טוב הפרק לא היה משהו... התגובה של ג'סי בשירותי בנות הייתה מוזרה... וגם התגובה של ורוניקה של "אוקי אני אעזור לך" הייתה מוזרה... קריסטן לא עשתה את זה כל כך טוב.. אבל פאק! הסוף!!!! השאיר אותי המומה ואני אשכרה צעקתי "WTF?!?!" למה הוא כתב על היד שלו ורוניקה מארס?!!? מה הקשר שלו לורוניקה!? מה הולך פה?!?!? אאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רוב ת'ומאס ענק!!!!!!! וואי אני מתה פה........
הקטע של ורוניקה ודאנקן היה... מוזר... [כן נתקעתי על "מוזר"]... כאילו... זה היה כל כך לא קשור לעולם... ולוגן היה טוב... כאילו... הוא הגיב בצורה לוגן-ית... אבל לא הבנתי למה הוא אמר את ההערה הזאת על החיבוק. ממש רואים כמה שאין כימיה בין ורוניקה ודאנקן. עם לוגן זה הרבה יותר סוער ומרגש... אה ואיזה מסכן ביבר...[קסידי]... אני שונאת כשהורים מתנהגים ככה לילדים שלהם...

Nitzan122

New member
הא! ראיתי!!!!../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק!!!!! הסצנה של LV במסדרון הייתה כל כך טובה!!!! אבל צר לי, בשביל כלום לא היה שווה לראות את DV שוכבים, טוב אולי בשביל ה"אולי עשינו את זה לא נכון"
גדול!!!! אבל האמת חשבתי שיהיה יותר נורא לראות אותם שוכבים... השורה הזאת והסצנה במסדרון בהחלט ריככו את הטראומה... וסוף הפרק כשהיא כזה "אוקיי אני יודעת שאבא שלי בלש גדול אבל הוא לא יכול לדעת שעשיתי סקס.. נכון?...." חחחח נשפכתי!!!! והסוף!!! הסוף!!! מי זה האיש הזה ולמה כתוב לו ורוניקה מארס על היד?!?! וואי אני חולה על הסדרה הזאת!!!!! כל פעם שאתה חושב שהבנת מה הולך לקרות הם מפתיעים אותך מחדש.. אין רוב תומס גדול!!!! וקית' חוזר להיות שריף!
אבל מה... היא לא תוכל לעזור לו בחקירות כשהוא שריף... זה לא אותו הדבר כמו בלש פרטי... מעניין מה יקרה עם זה... והוודי הזה מוזר... וגם הבת שלו... ואני לא אוהבת את ג'קי... אבל וולאס היה חמוד בפרק הזה... והולכים לגלות את לוגן וקנדל
חחחח איך בא לי לראות את התגובה של דיק.. נראה לי שהיא הולכת להיות ממש מצחיקה... חחחח... וואי אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא!!!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif

נדמה לי שזה הנהג...

irene17

New member
חחחח ../images/Emo58.gif 2X02

אני מתארת לעצמי את דיק ג'וניור! הוא בטח יתעצבן שהוא גם לא דופק אותה. דיק הגדול בטח יהרוג את לוגן, היחיד שאני לא מצליחה לחשוב על התגובה שלו זה ביבר. אני ממש פחדתי מהעונה הזאת אבל בנתיים היא שולטת, רוב ת'ומס הזה! ואני לא מבינה למה כולם כ"כ לא אוהבים את ג'קי, טוב אולי אחרי שאני אראה את הפרק אני אבין. ואני דווקא שמחה על כל ה- VD SNORESEX, כי זה ממש מראה שאין שם אהבה. קודם כל היא לא שוכבת איתו כי זה היה רגע מתאים ורומנטי ובלה בלה בלה אלא בגלל שהיא לא רוצה חרטות וכו'. חוץ מזה אם הם באמת היו אוהבים אחד את השני, היו מראים את זה כרגע אינטימי ומיוחד, גם אם האקט עצמו לא היה כ"כ מהנה או WHATEVER. ולי תמיד הכי חשוב היה לראות שעדיין יש לה רגשות ללוגן, ולפי הפרצוף שלה כשהוא יצא מהחדר ההוא, אחרי שהוא הלך היא הסתכלה על הדלת הזאת ממש בקינאה. בקיצור אני מרוצה אבל עדיין ממש לא מתחשק לי לראות את VD בשום פעילות מינית.

Nitzan122

New member
חחחחח../images/Emo58.gif202

ביבר בטח רק יסתכל על כולם "במבט ביבר" שלו שמתם לב שהוא לא נוהג לדבר הרבה?... הא נותן אבל מבטים מוזרים כאלה... אה באמת? הרבה לא אוהבים את ג'קי? טוב אז אני לא היחידה חחח... לא יודעת ממש להסביר למה אבל אני פשוט לא אוהבת אותה... אוי היא לגמרי קינאה כשהוא יצא משם!!! זה היה ממש כיף לראות, שעדיין יש לה רגשות אליו... ואחרי זה היא התקשרה לחדר וקנדל (מתי בכלל אמרו את השם שלה?) ענתה לה.. ואז דאנקן המעצבן היה חייב להופיע.. וואי אם היא הייתה מגלה מי זאת... והם באמת לא נראה שהיה שם כל כך הרבה אהבה... וטוב שכך...

SuperGirl82

New member
סוף סוף ראיתי ../images/Emo58.gif 202

אז הגופה היא של הנהג, אד, לא? לגבי VD, באמת נראה שאין שם כימיה, יש שם חביבות כזאת, נראה שנחמד להם יחד אבל לא יותר מזה. אין שם תשוקה או Whatever... גם בקטע שורוניקה כועסת על דנקן במסדרון בבי"ס כשהוא מנסה לעודד אותה, רק מראה שהיא לא אותה בחורה שאהבה אותו לפני שנתיים. וג'קי - אני חושבת שלא אוהבים אותה כי היא a spoiled rich bitch... אבל בסוף הפרק ממש רואים בה ניצוצות של טוב. לדעתי כשהיא תהיה עם וואלס (אם היא תהיה), היא תהיה חמודה כזאת ותעזור להם. ומה יהיה עם מג? היא חייבת להחלים מהר כדי להשלים עם ורוניקה!

Nitzan122

New member
לא יודעת.. ../images/Emo58.gif202

למה שלנהג של האוטובוס יהיה את השם של ורוניקה על היד? (דרך אגב זה לא נראה לכם קצת מוזר שלמרות שהגופה הייתה במים ימים, עדיין כתוב שם בברור veronica mars? טוב נו אבל לא ניטפל לשטיות האלה..) יכול להיות שזה הוא אבל אני לא יודעת.. גם למה שרק עכשיו ימצאו אותו? אם אמרו שכולם חוץ ממג מתו זה לא אמור להצביע על זה שכבר מצאו את הגופות של כולם?... ונראה לי מג תהיה בתרדמה עוד הרבה זמן...

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 202 + 203

נדמה לי שלא מזמן אירנה אמרה משהו על זה שיגלו ששלוגן יש איזשהו קשר לתאונת האוטובוס... אז אולי בגלל שהוא (שוב) כועס על ורוניקה שנפרדה ממנו בפעם השנייה, הוא ניסה להפליל אותה כשהוא כתב את זה על היד של-מי-שזה-לא-יהיה כשהגופה נפלטה מהמים?

irene17

New member
אמרתי ש... ../images/Emo58.gif 2X03

היה כתוב בתיאור לפרק 3 שורוניקה מגלה בבית של לוגן משהו שקשור לתעלומה של העונה. ואני חושבת שעם ה I'M GONNA MISS YOU שלו, הם ינסו לרמוז לנו שהוא איכשהו קשור. אבל לי יש הרגשה שקנדל איכשהו קשורה לכל זה. קשה לי להאמין שהיא ככה סתם שוכבת עם לוגן כי משעמם לה בחיים. חוץ מזה שביבר אומר לV בפרק 3 שלקנדל ולדיק הגדול יש הסכם של לפני הנישואים. ואם היא בוגדת בו היא לא תקבל כלום אז משהו פה מסריח לדעתי עם כל הרומן הזה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifזה לא רק אצלך..

הפרק שהורדנו הוא לא בהוצאה הרגילה [זאת עם האיכות הטובה] מכיוון שהקבוצה שבדרך כלל מוציאה את הפרקים גרה בקליפורניה ובאיזור הזה שודר משחק במקום פרק של ורוניקה. לכן רק ביום שבת ישודר שם הפרק ולאחר מכן יצא הפרק באיכות הנורמלית. [שאני כמובן מתכוונת להוריד. אין מצב שאני צורבת את הפרק באיכות הזאת X__X]

Nitzan122

New member
כן איכות די נוראית...

אני מקווה שביום ראשון תהיה איכות יותר טובה...

למעלה