עונה 2, פרק 2

dalida1988

New member
רגע מישהו בכלל מצא את הפרק

ברשת??אני לא מצליחה למצואאאא

Nitzan122

New member
הלפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו מצא את הפרק? כי אני לא מוצאת אותו בשום מקום, מישהו יכול בקשה להביא לי (במסר) את הקישור לאיפה שיש את זה? (או בביטורנט או באימיול)

irene17

New member
אוף!

בימים כאלה אני מתגעגעת לבית ספר! אהההה לחזור בשעות כמו שתיים...

Nitzan122

New member
משו.. עונג...

שעתיים מתמטיקה שעה אנגלית שעתיים מחשבים והכי חשוב לקינוח שעתיים שלמות של פיזיקה, אני לא יודעת איך אני אחייה בלי זה... את רציני מתגעגעת לזה?! במה את עובדת?!

irene17

New member
האמת שלא כי אני שונאת בית ספר

אנגלית ומחשבים, לא נשמע נורא, אלו היו המקצועים האהובים עלי. אבל מתמטיקה ופיזיקה? זה מגעיל אותי כמעט כמו VD. אני סתם בוכה, אני ממש לא מתגעגעת, ומעדיפה את זה כמו שזה עכשיו. במה אני עובדת? זה לא ממש עובדות שאני יכולה לפרסם. אבל זה גם לא ממש עבודה, אני כרגע בצבא.

Lirchu

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ברגע זה קרעת אותי מצחוקקקקקקקקקקק

irene17

New member
חחח אני שמחה שאת צוחקת

אני סובלת פה!!!! אני רוצה הביתה כדי להתחיל ל... טוב פה אני מפסיקה.

Nitzan122

New member
מחשבים ומתמטיקה

אני אוהבת, אנגלית אני בדוברים אז אנחנו בעיקרון לא עושים כלום... אבל פיזיקה
נורא... את רואה לך יותר כיף

Anat L

New member
מישהו יכול לשלוח לי במסר

קישור לפרק, אני לא מוצאת
וכל שבוע יש לי את הבעיה הזאת... איך אתם מוצאים כלכך מהר?

Lirchu

New member
אוקיי אני מתחילה להילחץ ברמות!!!

באמת אני כבר מפחדת...איפה הפרק?! שבוע שעבר הוא היה פה בערך ב2 בצהריים!!!! יו יו יו מה יכול להיות שלא יעלו אותו?!?! דייייייייייי ואירנה תגידי מה ששמעת לגבי השמועה...חח אני 99.9% בטוחה שאני יודעת על מה מדובר...חחח

Lirchu

New member
אני חושבת ש...

לא יודעת אם זה כ"כ
לכולם ודווקא אני חושבת שרובכם יהנו מזה אז בסוף ההודעה... שדנקי וורוניקה יפרדו נכון?

irene17

New member
הממ.. לא, את לא יודעת למה התכוונתי

עזבי, אני אגיד מה זה כש ואם זה יגיע מרוב ת'ומס או UPN. מה שאת אמרת, אין מצב שזה לא יקרה! את קוראת ספוילרים, תגידי לי בכנות, נראה לך שזה לא יקרה?

Lirchu

New member
חחחחחחחח../images/Emo58.gif

אני יודעת שיום אחד זה עלול לקרות אני מציאותית מבינה? חחח נו למה את לא אומרת?! מה אכפת לךךך?... שלא נחשוב פה שהמצאת לך סיפור משלך...

irene17

New member
פשוט

פשוט בזמן שזה בגדר שמועה אני לא רוצה להפיץ את זה, אבל בואי נגיד שזה משהו שמסתובב די הרבה בפורומים באמריקה אז לא כ"כ קשה לגלות. באמת אני מעדיפה לא להגיד, אני כבר מצטערת שבכלל הזכרתי את זה כי הבטחתי לעצמי שאני אפתח על זה הודעה רק במקרה שתגיע על זה הודעה רשמית או משהו.

SuperGirl82

New member
אל דאגה...

יעלו אותו... מתישהו. רק שכנראה נזכה לראות אותו בעוד שנה
ואגב, אני לא משתתפת איתכם בדיונים על הפרק כי אני לא רוצה להרוס לעצמי. אני אצטרף אליכם בשמחה אחרי שאראה את הפרק!

למעלה