עונה 2, פרק 2

irene17

New member
עונה 2, פרק 2 ../images/Emo58.gif

טוב אז אתם בטח כבר יודעים שאתמול שודר הפרק השני באמריקה. עוד לא ראיתי את הפרק כמובן, אבל אני יודעת בערך מה קרה. מה שמעניין את כולם כרגע בפורומים אחרים זה מה שקרה די בסוף הפרק. הייתה סצינה במלון, דאנקן וורוניקה היו בחדר אחד ולוגן וקנדל היו בחדר הסמוך! כמה דרמה! כמובן שכל חלומותי לדמיון נקי מגועל התנפצו לרסיסים כשורוניקה שכבה עם דאנקן, ובאמת כעסתי על זה כשרק גיליתי אבל אני חייבת להודות שזה לטובה! אני כבר מתה לראות את הפרק הזה! כי אחרי שדאנקן וורוניקה עשו את מה שהם עשו הם שכבו במיטה ושמעו קולות מהחדר הסמוך! ולפי מה שראיתי שכותבים בפורומים אחרים זה נראה כאילו דאנקן וורוניקה לא נהנו במיוחד! ואני אומרת תודה רבה לרוב ת'ומס, אם הוא כבר הרס לנו (למעריצי LoVe הכוונה) אז לפחות הוא לא עשה את הסצינה של VD כולה אוהבת ונהדרת! מה שכן, אחרי שתי הסצינות המקבילות לוגן וורוניקה נתקלים אחד בשני במסדרון וורוניקה מבינה שזה היה לוגן עם מישהי בחדר הסמוך, והיא מקנאה וגם לוגן נותן איזה משפט מצחיק, הוא אומר משהו כמו "אם החיבוק שאחרי היה החלק הכי טוב אז כנראה שהוא לא עושה את זה נכון". איזה כיף לוגן כולו ציני! מתה לראות את זה! זה ייכפר על כל הגועל שיהיה לפני. ולמרות כל הדברים הרעים (בשבילי לפחות), אני בטוחה יותר מאי פעם שהם שמים את L/V כהזוג הראשי, לא סתם הם הראו את הסצינות של LK ו- VD במקביל וישר אחרי זה לוגן וV נפגשו במסדרון.

irene17

New member
נצלש-תמונה מצילומי הקליפ של הפיידרס

אני מצטערת אבל ג'ייסון! חחח, מה זה הפוזה הזאת?

וואיייייי מתי יהיה את הקליפ?!!

דיי אני חייבת לראות!! ואני הולכת להרוג אותן אם הן מתכוונות להימרח עוד על ג'ייס וטדי!!

irene17

New member
אני לא יודעת מה עם טדי

אבל אחת מהן בטוח מתמזמזת עם לוגן בקליפ, והשנייה עם פרסי. אבל לפי מה ששמעתי מאנשים שראו דאנקן נמצא בסצינה עם הבחורה עם השיער האדום (זאת שנמרחת בתמונה על לוגן), ואין לי מושג מה הוא עושה איתה, רק קראתי שהיא איתו. אני אישית מתה לראות את זה, בלי קשר אם הן נמרחות עליהם או לא. למרות שאני מאוד אקנא בזאת שתמרח על ג'ייסון...

אוףףף מעצבנותתת ../images/Emo3.gif

אבל אני חייבת לראות אותם משתתפים בקליפ.. רגע קריסט לא תהיה בקליפ?! ככה היא נתנה שיקחו את הגברים שלה?

irene17

New member
נראה לי שהיא כן

לפחות זה מה שאמרו לפני כמה שבועות, אמרו שיש את קריסטן ושלושה מהבחורים. אבל הם טעו כי גם וויביל בקליפ, לפי מה שהבנתי אחת מהבנות עוזבת איתו בסוף הקליפ, אז אין לי מושג מה נסגר בסוף עם קריסטן.

Lirchu

New member
טדייי עם גופיההה אחח ../images/Emo99.gif

דאמטט סקסיייייייי

Lirchu

New member
של*

ההיפראקטיביות מכה שניתתתתתתת
דנצ'ה, מזכיר לך משו עם המכה שנית?! חחחחחחההה

irene17

New member
תוספת ../images/Emo58.gif 2X02

התעלומה העונתית מתחילה להתחמם, בסוף הפרק מתגלה גופה שעל היד של המת כתוב "ורוניקה מארס". סוף סוף מתחיל להיות מעניין. עוד משהו שהצחיק אותי, ביבר מגלה קונדום (כנראה איפשהו אצל קנדל) ומתחיל לחשוד שהיא בוגדת באבא שלו, וחוץ מזה שהקונדום עצמו ענקי, כתוב עליו LIVING LARGE, זה הרג אותי! וגם כשקנדל ולוגן כמעט נתפסו, בגלל שדיק הגדול והילדים חזרו הביתה, קנדל אמרה להם משהו כמו: "תגידו לחברים שלכם להפסיק לבוא לפה כשרק בא להם, אני לא מנהלת פה בית יתומים". ואח"כ לוגן אומר לדיק וביבר שהאמא החורגת שלהם כלבה כי היא לא הסכימה לתת לו סנדוויץ' (חחחח היא נתנה לו הרבה יותר מזה). ולשם שינוי אחד המשפטים האהובים עלי בפרק בא מדאנקן, אחרי שהוא וורוניקה שכבו, הם שומעים זוג אחר (לוגן וקנדל) מהחדר הסמוך, וזה נשמע כאילו הזוג הזה נהנה מאוד (!!) ודאנקן אומר: "Maybe we did it wrong", חחחח!! אני אומרת, תהיה בטוח בזה! תודה רבה רוב! ככה לפחות המצב הזה שבד"כ הייתי שונאת ומוציאה לעצמי את העיניים עם מזלג בגללו גורם לי לצחוק. למרות שאני לא אתנגד לשלוח לרוב קצת פניצילין! וואלאס וג'קי מתקרבים, הוא עוזר לה לפתור משהו, נראה לי שאת גניבת המכונית שלה.

Lirchu

New member
חחחחחחח ../images/Emo58.gif

דנקי - סיבה טובה לעשות את זה שוב!!! חחח וזה מה ש TK יעשוווו עכשיווווווווווווו חהחהההההההה מושלמיםםםםםםםםםםםםםםםם

monika bing

New member
../images/Emo58.gif וואו

לפי מה שכתבת הפרקים הולכים להיות ממש ממש ממש יפים!!!!!!! איזה כיףף חשבתי שז הולך להיות הכל סצנות של VD.....ׁאיזה כיף שלא!! הקטע ששני הזוגות יהיו חדר ליד חדר = גדולל !! חחח הם לא עשו את זה טוב נקרעתיי
ואני שמחה שלא היה לה כיף איתוו חעחעחע...לוגןן ציני איזה כיףף זה הולך להיות!! אני מתה לראות את זה כבר

irene17

New member
מה שמצחיק אותי ../images/Emo58.gif2X02

בחיים שלי לא חשבתי שאני אחכה כ"כ לראות פרק עם VD-SEX, וזה ממש לא בגלל שאני מתה לצחוק על זה או WHATEVER. דווקא די השלמתי עם העובדה שזה קיים ואין מה לעשות, אבל בסידרה הזאת יש כ"כ הרבה דברים טובים שכן אפשר להנות מהם, התעלומות, דיק וביבר, וואלס, קית', שלא לדבר על זה שורוניקה היא דמות נהדרת שמאוד כיף לראות, והסצינות שלה עם דאנקן הם לא כאלה רבות, אז אפשר לסבול, אני רק מקווה שאני לא אצטרך לעשות את זה עוד הרבה, כי זה לא כיף. ותודה לאל על לוגן, כי הדמות שלו תמיד תביא משהו משעשע, או במקרה של הפרק הזה משהו מאוד סקסי. ולפי התגובות של האנשים, הבנתי שהסצינה של לוגן וורוניקה במסדרון הייתה ממש טובה. הם אמרו שזה היה מאוד חזק, ושהכימייה בין שניהם בסצינה הזאת הייתה פשוט מדהימה. מה שמשכנע אותי שזה נכון זה שבפורום של LoVe רוב המעריצים כתבו שבשביל הסצינה הקטנטונת הזאת במסדרון היה שווה לראות את ה VD שלפני. ואם היה לי כובע כרגע הייתי מורידה אותו בפני רוב ת'ומס, כי הייתי בטוחה כשקראתי ספוילרים שאני ממש אשנא את כל המשולש הזה, ושאני אשנא את ורוניקה ואשנא את הסידרה הזאת. אבל קורה לי בדיוק ההפך. קודם כל אני ממש לא שונאת את ורוניקה, כמה שאני לא אוהבת את דאנקן אני מבינה למה היא איתו, ולמה היא זרקה את לוגן. ואני חושבת שהסידרה ממש מעניינת, וכל הדרמה של המשולש הזה נהדרת עד עכשיו. אני אפילו לא שונאת את דאנקן כמו שחשבתי. הוא מעצבן אותי, מאוווווד, אבל לו ולורוניקה אין בכלל כימייה (לפחות לדעתי), זה היה מפריע לי הרבה יותר אם היה בניהם מלא כימייה והם היו זוג נהדר ביחד, הטענה הכי גדולה שלי אליו תמיד הייתה שהוא משעמם, ואני אוהבת את ההשוואה שהסידרה עושה כרגע בינו לבין לוגן. דאנקן הוא ה"נורמלי" והשקט, למרות שהוא רחוק מנורמלי, מערכת היחסים איתו היא הרבה יותר רגילה, וזה מה שורוניקה מחפשת. בסופו של דבר היא תבין שאולי נורמלי זה לאו דווקא מה שהיא רוצה... בקיצור הסידרה הזאת שולטת ואני כבר ממש מחכה לראות את ההתפתחות של הדמויות שתבוא. חוץ מזה שיש לי איזה מידע שמחזיק אותי בסידרה הזאת, אבל אני לא אגיד מה זה, קודם כל כי לירי לא תאהב את זה ודבר שני זו רק שמועה שמסתובבת באינטרנט אז אני אשמור את זה לעצמי עד שזה ייודע על בטוח.

איפה זאת שגרה בארה"ב??

והייתה רואה את הפרק בזמן אמת??? ואני לא יראה את הפרק עד יום ראשון- שני...כרגיל...
אבל עכשיו יש לי את ALIAS 05X01 ואת THE O.C 03X04 שירד לי מזמן!!! איזה כיף!!!

למעלה