עונה 2 פרק 11
פרק טוב

raviv01

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

אהבתי איך שמייקל נשבר, והחליט לשאת וידוי על כל חטאיו... אהבתי כרגיל את טי-באג ובמיוחד את הכניסה הדרמטית שלו לחדר במלו (דרוש תורם כף יד - הבחור מצא לעצמו כנראה תחביב חדש שעוסק בהסרת והשתלת ידיים). אהבתי כל סצינה וסצינה עם שרה ופול ואהבתי גם (אמנם קצת פחות כי היה די צפוי) את הסוף שבו סוקרה מגיח ומציל את מייקל מידי המקסיקנים לסיכום - פרק מרשים ומותח!!

נשי נש

New member
../images/Emo58.gifפרק מעולה ושאלה

טוב אני אישית ממש אהבתי תפרק. בכלל אהבתי את כל הקטעיעם של פול עם שרה "היי קוראים לי לאנס ואני לא מכור" אהבתי ממש! ואל תחשבו שאני סאדיסטית או משו.. אבל קצת אהבתי את אמ ההתעללות בשרה... זה ברור שלא יהרגו אותה... קצת אלימות לא תהרוג את הצופים. אממ בקשר למייקל ממש אהבתי את הקטע שהוא נזכר בכל הדברים "הרעים" שהוא עשה... או היה חלק מהם. הוא היה כזה פוצ'קי... רציתי לרוץ לחבק אותו ולהגיד לו "זה מביא רייטינג... זה בסדר..". זה הפרק הראשון בערך שממש אהבתי את לינק...בכלל, בעונה הזאת ממש נחשפים לדמות שלו. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני יודעת שזאת שאלה ממש דפוקה. אבל שרה באמת יודעת משו?! אני יודעת שיש לה מפתח אבל חוץ מזה היא יודעת משהו? מה הם בדיוק מחפשים? 2)איך סוכרה גילה איפה מייקל? אני לא מאמינה שיש פגרה.....ממש מבאס 3 חודשים בלי נמלטים

DevilGirl92

New member
תשובות

1) שרה יודעת שלינק חף מפשע, והיא קראה את הראיות, ויש לה את המפתח שאבא שלה נתן לה-שזה מה שהם רוצים כרגע. וכמו שאבא אמר-היא המפתח לכל הדבר הזה. 2) מייקל רשם לו בולשוי בוז על דף, למקרה שהוא יצטרך אותו (מן הסתם אחר כך גם אמר לו את היום והשעה). חח כן.."Hi I'm not Lance and I'm not a addict." וכן, מרגיז ביותר.

נשי נש

New member
../images/Emo58.gif יש לי עוד שאלה

מתי היא קראה את הראיות? ואבא שלה... בעונה הראשונה היא מבקשת ממנו לבדוק את התיק של לינק עוד פעם... הוא ידע שהוא חף מפשע? כי נוצר לי רושם שהוא חלק מכל הקונספירציה הזאת? ובגלל זה מינו אותו לתפקיד... בגלל שהוא משתף פעולה. אף פעם לא הבנתי את העונה הראשונה (התחלתי באמצע והכל). זאת אחלה הזדמנות שמישהו יסביר לי מה קרה שם עם אבא של שרה.

DevilGirl92

New member
טעות איומה!

אני ממליצה לך להשלים את כל הפרקים שהפסדת. הוא לא ידע שהוא חף מפשע-הוא לא קרא את התיק, אלא סגנית הנשיאה ביקשה ממנו לא לתת ללינק חנינה. והיא קראה את הראיות לפני ההוצאה להורג שתוכננה, כי מייקל ביקש ממנה לבקש מאבא שלה חנינה.

נשי נש

New member
אה הבנתי. הנשיאה הזאת

היא לא משו... ואמ כן... התחלתי להשלים פרקים מהעוהנ הראשונה. אני חושבת שהתחלתי לראות כשהסדרה הייתה בפרק 11 ועכשיו בהשלמות אני רק בפרק 4... אבל יהיה בסדר

DevilGirl92

New member
פרק 11 עונה 2 ../images/Emo58.gif

מייקל פשוט טוב מדי..וזה עלול לדפוק לו הכל, למרות שהפעם השתלם לו. זה פשוט ברור ששרה לא הייתה בוגדת בנו ככה, וברור שהיא לא תמות. טי באג שולט. רק שיעבור השתלת יד נורמלית ויחזור להיות שווה לשאר (אחראי הכל, יש לו מליונים) מאהון הולך למרוד בחברה. ועדיין, לא ברור לנו למה החברה רוצה להרוג את כל נמלטים! זה פשוט לא הגיוני. פרק שלם שסוכרה לא דיבר על מריקרוז. תודה לאל, אחרת הייתה מקיאה מרוב גועל וקיטש. מעניין מתי מייקל ואבא נפגשו..אולי כמו שהאישה הזו (ג'ן?) אמרה, כשהוא היה בן 10. LJ יצא מהעלילה לזמן מה. קצת חבל, אבל אין כל כך מה לעשות איתו עכשיו. בסה"כ, פרק טוב- שני פרקים עד הפגרה.

DevilGirl92

New member
הדבר היחידי שלא הבנתי-

אמרו שיתגלה "סוד גדול" בפרק, אז מהו הסוד הזה?

Angelus

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif 211

האטה מטורפת מהקצב של הפרקים האחרונים, היו קטעים שממש עשיתי כמה ארגונים בחדר, בזמן הצפייה. פול, אני מאחל לך מוות מהיר.
אני לא מאמין שהבחור מעיז לגעת בשרה.
ככה מתנהגים לבחורה? כולרע. אני מאמין שזה יכאב לו, כלומר, הסוף שלו.. אהבתי את תחילת הפרק, שהסבירו לנו (דיי רטרואקטיבית) מה בדיוק גילה המושל, אבא של שרה. טוב, אני רץ לצפות בטריילר לפרק הבא.

TetiBETTY

New member
עם כל הציפיות שחברה שלי

עשתה לי מהפרק הזה התאכזבתי. כאילו המתח היה על מינימום, זה היה יותר פרק הסברה
היו קטעים נחמדים, לא יותר. רק הסוף השאיר אותי חצי מעולפת, אבל התנחמתי בזה שקראתי מה יהיה אז נרגעתי

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif משהו שלא הבנתי

איך יכול להיות שבפרק שעבר לינק אומר לLJ שאלדו מעולם לא פגש את מייקל, וכשמייקל ואלדו נפגשים , מייקל אומר "נפגשנו בעבר"... ?

Hatotah1

New member
../images/Emo58.gif תשובה

מייקל ראה אותו בחדר עם העיתונאים כאשר לינק היה אמור להיות מוצא להורג

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif נכון, אז אם ככה למה בדיוק

הוא התכוון? מעניין...

../images/Emo58.gifפרק עלילה

אהבתי אותו, פות אקשן וקלאשים בין הדמויות ויותר הסברים והתקדמות ענקית בעלילה. פול, תמות, יסורים קשים. אז גילינו מזה הבולשוי בוז, למרות שאני בטוח שהיה איזה פרק שהראו את הסדרת מספרים הזאתי הופכת לבולשוי בוז אבל לא משנה. עלו על מייקל ומי הסוכר שלו
קטע משעשע מאוד, "אוי, אני לא יודע איך זה קרה, הייתי בטוח שזה ניטרוגליצרין מה שקניתי במכולת, אני אומר לך, וולמארט האלה.."
. פרק נחמד, הסביר הרבה, מן הסתם יפציצו אותנו באיזה קליפהאנגר בפרק 13, אז נראה לי שפרק 12 יהיה איזה מעברון קטן בלי הרבה אקשן ועלילה. סדרה פשוט גאונית.

למעלה