עונה 2 פרק 11
פרק טוב

mazinya

New member
עונה 2 פרק 11 ../images/Emo58.gif פרק טוב

פרק טוב.. לא מעולה אבל פרק טוב! הדברים המעניינים שקרו בפרק הם שטי באג מוריד את היד שלו עם הפה לפני שהשוטרים מגיעים לבית. גירי עם הכסף לבית מלון אבל לא שם לב שיש מכשיר מעקב בתיק של הכסף וטי באג מוצא אותו והורג אותו! מייקל נפגש עם כמה חברה מקסיקנים במדבר כדי לקבל מידע על המטוס, נקלע לבעיות וסוקרה בא לעזור לו ואז לינק מגיע עם אבא שלו ומייקל פוגש את אבא שלו סוף סוף. בפרק אנחנו מגלים שאבא של שרה מצא משהו שיכול להפיל את הנשיאה וכנראה זה נמצא בתוך משהו שהמפתח ששרה מצאה, פותח. קלרמן מנסה להוציא ממנה את המידע הזה ומנסה להרוג אותה אחרי שהיא לא מוכנה להגיד לו. גם הפרומו לפרק הבא נראה טוב כשמהון מגלה איפה מייקל נמצא

Mr Mrs Y

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

המתח במשך כל הפרק מזכיר סופסוף את הסיבה שהתמכרתי לסדרה הזאת. הדבר שאני לא מצליח להבין זה איך טי-באג מצליח עם יד אחת לפגוע ולאיים על כולם. הרי גירי יכל להתחמק ממנו או לפגוע בו חזרה. נראה קצת לא אמין. בכל אופן, פרק מעולה

mk12

New member
אחלה פרק (ספויילר)

באמת נראה קצת לא אמין שטי באג הנכה פשוט נכנס והורג את גרי בלי תגובה בכלל,שוב ראינו איחוד של הנמלטים סוקרה מייקל ולינק,עוד לא ראיתי את הפרומו אבל אני בטוח שיהיה פרק טוב,מסכנה שרה יותר מדי אנשים מתים בסדרה...

Darakan

New member
../images/Emo58.gif כבר תיארו את טי-באג

כאדם בעל כוח גדול, בפרק בו הוא תקף את הנהג שאסף אותו כטרמפיסט.

swordfish1515

New member
../images/Emo58.gif

כן הוא עם יד אחת, מחזיק בקבוק שמפניה ביד... ומצליח להרוג בנאדם שגדול ממנו פי 2... איזה שטויות.......... עזבו את זה... גם בתחילת הפרק איך בידיוק הוא מצליח לכרות לעצמו את היד בלי לצעוק מכאבים..

limors2

Well-known member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

אבל אסור להם להרוג את שרה
מי יבוא ברגע האחרון להציל אותה?
אהבתי את ההתחלה, שרואים כמה המעשים של מייקל השפיעו עליו... והוא נורא מכוער
יש לו ציצים וכרס, והשערות על הפנים ממש לא מחמיאות לו

Kfozli

New member
השערה שלי...../images/Emo58.gif

שקלרמן יציל אותה בעצמו, יגיד לה לברוח ושלא תראה סימני חיים, והוא יגיד לסיני הקטן שהוא הרג אותה.

טיי 1

New member
יש לך מידע פנימי על זה ? :)

כי אם כן - Do Tell ובכלל רציתי לפתוח שרשור - על רעיונות "איך שרה תצא מזה ? " :), אז הנה. אולי היא לא תצא מזה, וזה באמת המחיר הכי גבוה ש"פיש" ישלם ... במיוחד בהקבלה בפרק שבו התחלנו לראות את הנפש שפועלת מאחורי המעשים של מייקל.

Gilliana

New member
../images/Emo58.gif מש"ש

בוא רק נגיד שבפרק 12 אנו נפרדים סופית מ-Dear old agent Paul Kellermann.

אני פשוט לא מאמינה שקראתי את זה

עכשיו. אני לא מאמינה. (והאמת, לא ידעתי שאני כל כך קשורה לאייג'נט קלרמן אבל מסתבר שכן). אני חושבת שאני אבלה ת'זמן הקרוב בהכחשה, ובתקווה שאולי סתם ניחשת או שקראתי לא טוב. חחח....

ItsNotMe1

New member
../images/Emo58.gif קלרמן?

קשורה לקלרמן? טוב נו, אם כבר אנחנו בקטע של וידויים, אני אוהבת את הערמומיות וההבעות פנים של קים הסיני הזה, משהו באופן שהוא מדבר, קרירות , ציניות והחיוך השטני פשוט אהוב עלי חח

../images/Emo58.gif קלרמן! :)

אז בזה בדיוק את ואני ההיפך, כי אני לא יכולה לסבול את קים הסיני הזה... הוא כל כך מלא בעצמו ומרוצה מעצמו (זה יכול להיות משעשע, אבל זה יותר מדי) ואני חושבת שהוא עושה עבודה טובה בלגרום לנו כצופים לשנוא אותו... אבל קלרמן? קלרמן הוא הרשע הבסיסי, הוא הסוכן האולטימטיבי. אם הייתי צריכה לתאר איך נראה סוכן הייתי מתארת אותו.. הוא לא כמו קים- שטני ולא אנושי, הוא לא מטורף וחכם כמו מאהון, הוא פשוט נייטרלי כזה, כמו אייג'נט סמית' ממאטריקס. קלרמן זה האיש שיודע הכל, שלוקח הכל בחשבון, ש"יש לו את המקורות שלו". אי אפשר לקרוא מה עובר לו בראש כי יש לו פנים חלקות, פוקר פייס. ותמיד, לא משנה כמה לחץ מופעל עליו, הוא רגוע ושלו, under control, עם החיוך הזה שלו. הוא זה שהכי דובק במטרה ויותר מזה- יעשה הכל כדי להשיג אותה. אבל בעיקר- הוא זה שיחייך אלייך ואז יתקע לך כדור בראש. הסוכן האולטימטיבי. ועכשיו ת'אמת- לא תתגעגעי אליו?

Gilliana

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה...

עושה רושם שדמותו של קלרמן בהחלט השפעה מזו של סמית'. סמית' אמנם חיצונית הרבה יותר נוקשה (קלרמן נראה כמו השכן ממול) אבל מלבד זאת, יש בהחלט הרבה מאד דמיון.

mrOrange22

New member
לדעתי יקרה אחד מכמה דברים..../images/Emo58.gif

1. כמו שרואים בפרומו קלרמן נאלץ לפתוח את הדלת ולשוחח עם עובד/בעל המלון. באותו זמן שרה פשוט מצליחה להיעלם בדרך פלא מהחדר. זה מוטיב שדי הרבה חוזר על עצמו אולי גם כאן....להלן 2 דוגמאות א. כשסקופילד המתין למכונית שלו במוסך שאליו גררו את הרכב שלו. בעל המוסך דיבר עם מהון או קלרמן אני כבר לא זוכר ואמר לו שבעל הרכב שם ואז ראו את סקופילד ככה מחייך ואז שוב המצלמה התבייתה על בעל המוסך ואז פתאום בדגש על פתאום רואים את סקופילד כשהוא כבר במכונית ונותן גז. ב. כשסוכרה נעצר ע"י השוטר תנועה. סוכרה נותן לו את המסמכים של הרכב, השוטר בודק חוזר לאופנוע שלו בודק כמה דברים וברגע שהוא חוזר למכונית של סוכרה , סוכרה כבר רץ לו בשדות 2. קשה לי להאמין אבל ייתכן ששרה תמצא דרך לפצוע/להרוג את קלרמן ולברוח(ייתכן שהוא השאיר בטעות את האקדח שלו ליד האמבטיה). 3. האיש שרואים בפרומו דופק על הדלת ושואל מה קורה. אולי הוא לא קשור למלון אולי הוא שודד/גנב והוא מצליח להמם את קלרמן לגנוב כמה דברים ולברוח. 4. אולי אותו "עובד מלון" בכלל קשור ל"חברה" ואז אלוהים ישמור - סבירות מאוד נמוכה. 5. אולי אותו עובד מלון בכלל קשור לחבר'ה של אבא של לינקולן שמנסים לאתר את שרה. וכך הם מאתרים אותה ובאותה הזדמנות נפטרים או שלא מקלרמן ( ועכשיו כשאני חושב על זה יש לזה סבירות די גבוהה שזה מה שיקרה). אני חושב שמיציתי את כל האפשרויות אבל לכו תדעו......יוצרי הסידרה מפתיעים אותי כל פעם מחדש (עייך ערך המכשיר מעקב של טי-באג על הכסף - עלאק קוצב לב)

למעלה