רועי123456
New member
עונה 1
סליחה שאני פותח הודעה חדשה. אממ הרגע סיימתי לראות את העונה הראשונה, והיה אחלה פרק סיום. התחלתי לראות העונה מיום שבת אני חושב, וכבר סיימתי אותה, אני נורא גאה בעצמי אני משתעמם בקלות ואפילו בסדרות הכי טובות אני בסופו של דבר מתייאשXD זה נחשב הישג לסיים עונה בפחות משבוע. הפרקים הכי טובים לדעתי היו 1,3,5,7,11,12. אני מחר יתחיל את עונה 2 ששמעתי שהיא הכי טובה אז אני לא יכול לחכות
ויש לי גם שאלה: אני קראתי בספוילרים שאחת בשם טרה מתה, פרד מת, ווסלי (משהו כזה) מת, באפי תיהיה עם אנגל עד עונה 3 ואז תיהיה עם מישהו בשם ספייק. קראתי שבעונה 5 היא תמות ונראה לי שזהו. אז השאלה אם לא הרסתי לעצמי את הסדרה? XD כאילו אם יהיה עוד דברים מפתיעים ומעניינים ורוב הספולרים הרעים שאני הולך להזהר מאוד מהם עכשיו הם שוליים(כן בטח, איזה שלוש מתו ) כי הדברים שהכי עושים לי סדרה זה טוייסטים
אה ואם אתם יכולים תכתבו גם אתם ביקרות קצרה על העונה 1, מעניין אותי מה אחרים חושבים עליה
סליחה על החפירה
סליחה שאני פותח הודעה חדשה. אממ הרגע סיימתי לראות את העונה הראשונה, והיה אחלה פרק סיום. התחלתי לראות העונה מיום שבת אני חושב, וכבר סיימתי אותה, אני נורא גאה בעצמי אני משתעמם בקלות ואפילו בסדרות הכי טובות אני בסופו של דבר מתייאשXD זה נחשב הישג לסיים עונה בפחות משבוע. הפרקים הכי טובים לדעתי היו 1,3,5,7,11,12. אני מחר יתחיל את עונה 2 ששמעתי שהיא הכי טובה אז אני לא יכול לחכות