עונה 1

רועי123456

New member
עונה 1

סליחה שאני פותח הודעה חדשה. אממ הרגע סיימתי לראות את העונה הראשונה, והיה אחלה פרק סיום. התחלתי לראות העונה מיום שבת אני חושב, וכבר סיימתי אותה, אני נורא גאה בעצמי אני משתעמם בקלות ואפילו בסדרות הכי טובות אני בסופו של דבר מתייאשXD זה נחשב הישג לסיים עונה בפחות משבוע. הפרקים הכי טובים לדעתי היו 1,3,5,7,11,12. אני מחר יתחיל את עונה 2 ששמעתי שהיא הכי טובה אז אני לא יכול לחכות
ויש לי גם שאלה: אני קראתי בספוילרים שאחת בשם טרה מתה, פרד מת, ווסלי (משהו כזה) מת, באפי תיהיה עם אנגל עד עונה 3 ואז תיהיה עם מישהו בשם ספייק. קראתי שבעונה 5 היא תמות ונראה לי שזהו. אז השאלה אם לא הרסתי לעצמי את הסדרה? XD כאילו אם יהיה עוד דברים מפתיעים ומעניינים ורוב הספולרים הרעים שאני הולך להזהר מאוד מהם עכשיו הם שוליים(כן בטח, איזה שלוש מתו ) כי הדברים שהכי עושים לי סדרה זה טוייסטים
אה ואם אתם יכולים תכתבו גם אתם ביקרות קצרה על העונה 1, מעניין אותי מה אחרים חושבים עליה
סליחה על החפירה

רזד89

New member
כל עוד לא תגלה מתי כל זה קורה

זה עדיין יפתיע, פשוט קצת פחות

פרד מת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הרסת לעצמך את הסדרה, אבל חבל. חכה עד שתפגוש את פרד

Arielcohen

New member
עונה 1...

נחשבת לעונה פחות טובה בסדרה ולפי דעתי לא בצדק. היא מציגה יותר את המצע של הסדרה, רעיון הקוטלת והערפדים. הרשע העונתי הוא ערפד עתיק ורוב העונה שמה דגש על כל סיפורים על טבעיים שקורים בתיכון. נכון, העונות הבאות משתפרות, אבל יש קסם, עניין ונוסטלגיה בעונה המצוינת הזו. ראיתי את "נערת הנבואה" השבוע ונזכרתי שאותם כישרון, עומק וגאונות שכ"כ הרבה נאמר בשבחם נמצאים בסדרה כבר אז. כמו כן אם לא ידעת, תשמח לדעת שהעונה הזו היא היחידה שבה 12 פרקים ובכל השאר העונות יש 22 פרקים.

nick at noon

New member
דברים מסויימים נהרסו לך

אז אחרי שתפגוש את טארה תדע שבשלב מסויים היא תמות. זה לא כל כך נוראי לדעת וזה עדיין אולי יפתיע כשזה בסוף יקרה. יש עדיין המון המון שאתה לא יודע, יש דמויות וקוי עלילה שבכלל אין לך מושג מהם וכן יש המון טוויסטים. לגבי ביקורת על עונה 1: זו באמת עונה טובה, אבל העלילה בה היא הרבה פחות מפותחת מהעלילה של עונה 2 ושל המשך הסדרה. מה שיש זה הבסיס החשוב לתוכנית וזה מה שנקרא בפרק 3 הסליירטס. כלומר נוצרה קבוצה קטנה של באפי, ווילו, זאנדר וג'יילס שהם קבוצה מלוכדת מאוד וזה אחד הדברים שאני הכי אוהב בעונה 1 בצפיה חוזרת (עברו כל כך הרבה שנים מאז הצפיה הראשונה שלי בעונה הראשונה שאני בכלל לא זוכר מה חשבתי עליה אז).

Bajoran Priest

New member
הנמכת ציפיות:

1. כן, הרסת לעצמך את הסדרה. אבל היא סדרה טובה מספיק כדי שעדיין תהנה ממנה ותופתע. חלק מהספוילרים שאתה יודע יגרמו לך, אני מתאר לעצמי, לתחושת סקרנות לפני שהם יתרחשו, אז זו חצי נחמה. תפסיק לקרוא ספוילרים
2. אל תבנה על זה שהעונה ה-2 היא הכי טובה. יש כאלה שהיא האהובה עליהם, אבל כל עונה כמעט בבאפי (בעיקר עונות 2-6) היא העונה "הכי אהובה" על מישהו. בסוף הסדרה אולי תדע מה העונה הכי אהובה עליך : ) אל תבוא בציפיות.

רועי123456

New member
../images/Emo7.gifלאאא דייי

עכשיו בטעות גם נחשפתי לספוילר שבאפי תהרוג את אנגל בסוף עונה 2, סעמק מעכשיו אני לא יכנס יותר לפורום(רק אם יהיה לי שאלה או שאני ירצה לשתף איזה סיום עונה או פרק טוב) ואתרים של באפי כי הם מפוצצים בספוילרים. ביי,זה אחלה פורום, נחמד שעבר כבר כמה שנים מאז שהסדרה נגמרה ואתם שומרים עליו חי, המשיכו כך XD

matanbu

New member
שו! שו! לך מפה!

לך ואל תחזור עד שתסיים את כל הסדרה. אתה הורס לעצמך! תקווה ליפול על הראש ולחטוף אמנזיה קלה, לשכוח הכל ולראות מהתחלה (ככה לפחות אני מקווה על עצמי).

OMRICH

New member
גם אני כל הזמן! כל פעם שאני רואה מחדש אני מזה

מתבאס שאני כבר יודע מה הולך לקרות.. :S

רועי123456

New member
עזרה

אני בפרק 4 של עונה 2 והפרקים 5ו7 חסרים לי, אם מישהו יכול בבקשה לעזור ולשלוח מסר עם איזה דרך להשיג אותם חוץ מלקנות זה יהיה נחמד
כי אני לא רוצה להפסיק לראות את הסדרה בגלל 2 פרקים(טוב אני לא יפסיק בגלל 2 פרקים אבל אני לא רוצה להפסיד פרקים)

nick at noon

New member
אפשר להשכיר

אם אתה גר ליד תל אביב אתה יכול להשכיר בספריית האוזן השלישית. שני הפרקים נמצאים על דיסק אחד, אז זה לא יהיה יקר במיוחד (אני מניח, אף פעם לא השכרתי משם). אם לא אז תתנחם בכך שהעלילה של פרק 5 היא נראה לי די חסרת חשיבות להמשך העונה וגם לא במיוחד טובה. פרק 7 לעומת זאת הוא פרק מאוד טוב, אבל אפשר לפספס אותו בלי מחסור מיוחד בהבנת המשך העונה. אם למשל לא היה לך נגיד את פרק 14 הייתי אומר שתעצור הכל וגם אם זה יקח שנה אל תמשיך בלי הפרק.

רועי123456

New member
השגתי את הפרקים יאיי

5 באמת לא משהוXD אבל מה שכן עשית לי חשק לראות את 14
אבל יש קצת זמן אני עכשיו רק מתחיל את 6

14 ידוע כפרק האהוב על ג'וס

ואחד הפרקים החשובים מבחינתו בסדרה. 6 מעולה. 5 לא אהבתי בצפייה ראשונה, אבל אחרי טחינה מרובה הוא נהייה בלתי-נפרד. מכיוון שלא פירטת איך השגת את הפרקים אני גם לא אשאלP:

איזו שאלה.

ג'וס הוא האבא של באפי, אנג'ל ופיירפליי, וצעצוע של סיפור. הוא היוצר של באפי, הוא כתב וביים כמה פרקים מהסדרות. (הטובים במיוחד.)

רועי123456

New member
אנג'ל נשמע נחמד(במיוחד כי קורדילה שם../images/Emo99.gif)

אני חושב שאני יראה גם את זה אחרי שאני יסיים את באפי, שמעתי שגם יש פרקים שקשורים לבאפי או משהו כזה אבל אני יראה את זה כסדרה בפני עצמה ולא ביחד עם באפי, אין לי כח עכשיו לעוד סדרה על הראש

הMפצח

New member
אם אתה נהנה לראות ספויילרים

כנס לפליקסים שלי. אם אתה לא נהנה, אז אל תכנס.

למעלה