עונה 1

רועי123456

New member
אני לא נהנה

אני נחשף אליהם ללא רצון XD, ובכל מקרה לא נראה לי שיש איזה ספוילר שבאמת יהרוס לי את הסדרה כי כבר לכל הספוילרים ה"גדולים" נחשפתי(תקנו אותי אם אני טועה,מקווה שאני טועה), ואפילו זה רודף אחרי דרך אנג'ל XD רציתי לקרוא קצת עוד על הסדרה אנג'ל, לראות מה זה, וגיליתי שספייק מת בפרק האחרון בבאפי ויחזור לחיים באנג'ל
עוד אחד לאוסף

רועי123456

New member
209 שאלה

אני רואה את הסדרה בלי תרגום ובדרך כלל אני מבין אבל בפרק הזה הסאונד היה גרוע לא הבנתי כמה דברים אז יש לי כמה שאלות למי שיודע: 1מה זה היה הספר הזה שספייק והחבורה שלו ניסו לתרגם? ואיך זה קשור לאנשים האלה שעוקבים אחרי באפי? היה קטע שאחד מהאלה שספייק שלח בא לאיזה אישה הביתה ורצה למכור לה איזה מוצר או משהו ואז הרג אותה(נראה לי), מי זאת הייתה האישה הזאת? היא קשורה לעלילה או משהו ? או סתם אחת? ושאלה אחרונה מה זה היה הקטע עם ויילו שלקחו אותה להפגש עם מישהו?, משהו עם המבחן שהיא לא קיבלה תוצאות, לא בדיוק הבנתי תודה רבה מראש

nick at noon

New member
הספר נגנב בפרק 7

אני מקווה שראית אותו בסוף. זה לא היה חלק מאוד קריטי בעלילה. פורד תפס ערפדה ומציע לה עיסקה ואז הוא אומר לבאפי שהוא הרג אותה. אחר כך אותה ערפדה יוצאת מהמשרד של ג'יילס כשכולם שם ומפתיעה אותם ובורחת עם הספר זה הקטע שבו באפי מבינה שפורד שיקר לה. בקטע שפורד פוגש את ספייק רואים את הערפדה ההיא מביאה לספייק את הספר והוא מביט בו מרוצה.

nick at noon

New member
עד כמה שזכור לי

בספר יש תיאור לטקס שישקם את דרוסילה. האנשים שעוקבים אחרי באפי הם רוצחים שכירים מיוחדים שספייק שכר כדי לסלק את האיום של באפי וכדי להעסיק אותה בזמן שהוא עוסק בפיענוח הספר. האישה שהגיעה מישהו לבית שלה ורצח אותה היא לדעתי שכנה של באפי. לא חשובה לעלילה הרוצח פשוט רצה עמדה קרובה. עשו לכולם בחינות כדי לבדוק איזה מקצוע מתאים להם. לווילו ולעוד בחור (אוז) היו ציונים מאוד גבוהים במבחן ולכן לקחו אותם להיפגש עם נציגים של איזה חברת מחשבים גדולה או משהו בסגנון. מעבר לזה אתה יכול להסתכל בתקציר של הפרק או בתסריט של הפרק בקישורים האלו.

רועי123456

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

ועוד משהו קטן בקשר לפרק 210: מה קרה עם קנדרה הקוטלת השניה? היא חזרה לבית שלה? היא כבר לא תיהיה קוטלת? תודה מראש

nick at noon

New member
כן ולא

כן היא חזרה לבית שלה. לא, היא לא מפסיקה להיות קוטלת. בשביל השאלה הבאה עדיף שתפתח שרשור חדש (כן, זה מותר כל עוד אתה לא פותח אחת כל יום) כי השרשור הזה תכף נעלם מהעמוד הראשון.

למעלה