עונה שניה, THE EX GIRLFRIEND

junir

New member
עונה שניה, THE EX GIRLFRIEND

נכון שלא תמיד יש המשכיות בסדרה, ונכון שלפעמים יש סתירות. אבל קבלו שלישייה בפרק אחד: ג'ורג' השאיר ספרים אצל מרלין והוא רוצה אותם חזרה - מאוחר יותר הוא בוחר לצפות ב"ארוחת בוקר בטיפני" בטענה ש"אני מוצא שקשה לי להתרכז אם זה לא עוסק בספורט". גורג' אמר למרלין "אני אוהב אותך", הוא טוען שלא הייתה לו ברירה, היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו - מאוחר יותר הוא טוען שמעולם לא אמר את זה למישהי. Once, to a dog. He licked himself and left the room. קריימר מנסה לשכנע את ג'רי לקנות פירות אצל ג'ו. הוא מוסיף, שאם הפרי לא טוב, אתה יכול להחזיר אותו חזרה - מאוחר יותר ג'ו מסרב לקבל פרי חזרה, מאשים את אלוהים, ומנדה את קריימר מהחנות.

Wet n Wild

New member
קודם כל..

ג'ורג' תמיד בן אדם כזה שמתעקש על דברים מפגרים אפילו שהוא לא צריך אותם או שהם לא חשובים, ככה בטח גם עם הספרים. הקטע של "אני אוהב אותך" יכול להיות פשוט בציניות או בהגזמה.. כמה שלפעמים אתה אומר "אני כ"כ רעב שאני יכול לאכול פיל\סוס" או "בחיים לא הייתי כזה רעב".. משהו בסגנון. ובקשר לפירות, זאת לא כזאת סתירה, אז מה אם הוא אמר שאפשר להחזיר..

junir

New member
לא, אבל זה עדיין פורום סיינפלד

לא ניסיתי לגרום לאנשים להפסיק לצפות. בסה"כ אנחנו עוסקים פה בסדרה, ומנתחים אותה מכל הכיוונים. גם לא הבעתי ביקורת (אם שמת לב) לא טענתי שזה רע, או לא לעניין. אנחנו מכירים את הנושא, ומודעים לקיומו. פשוט שמתי לב ששלושה מקרים כאלה התרכזו להם בפרק אחד וחשבתי שזה מעניין (אותי לפחות זה כן עניין). שום דבר שקורה בסיינפלד לא ישנה לרגע את דעתי על הסדרה הזאת. גם לא התפרצות זעם של מייקל ריצ'רדס באיזה קומדי קלאב.

Wet n Wild

New member
בדוגרי..

גם אני מתכחש להתפרצות הגזענית שלו.. אני שומר לך חסדי עבר

חח תראה את כותרת הפורום

זו סידרה שכל מה שמחזיק אותה היא קטנוניות
. מכיוון שהסדרה מנתחת כל מצב הכי מזערי לפרטיו (like yesterday, I go to the bank to make a deposit, and the teller gives me this look, like..!) מצפים ממנה שתהיה מושלמת, דווקא בפרטים הקטנים. חוצמזה, מכיוון שבד"כ היא עקבית והגיונית, דווקא הפעמים הספורות שבהן היא לא בולטות לעין. בסה"כ כולנו פה חובבי סיינפלד ולא הסתירות הקטנות האלה הן מה שישנו את דעתנו, אה?

למעלה