עונה שלישית !!!!

זה על אותו רעיון.. אני יודעת שזה לא

בדיוק נמלטים.. זה משהו שקשור לבריחה, וזה עדיין מתאים למה שאמרתי...

DevilGirl92

New member
אממ

נקווה שלא תהיה גרועה כמו העונה השנייה, ושתתקן את המוניטין של הסדרה קצת.

Siwnu

New member
פאקינג לא!!!!!1111111

פאק... במקום להעלם בצניעות הסדרה נמרחת מעבר למה שהיא הייתה צריכה... לטעמי הם בכלל לא היו צריכים להמשיך לעונה השניה אבל הפעם זה כבר מוגזם... גאד דמיט - לט לינקולן גו פרי@!#$

noamoser

New member
וואו וואו מה קרה!!??

תכל'ס כשחושבים על זה.. זה באמת קצת הימרחות של הסדרה.. אבל מה קרה! קצת הגזמתםםם.. אני סומכת על היוצרים בעיניים עצומות שהם יצליחו להפיק משו שיפתיע את כולנו! הרי הם בנו את הסדרה הגאונית הזו.. אז הם בטוח ימצאו חומר גאוני לעונה השלישית.. וחוצמזה.. מה ניראלכם שהם לא חושבים/יודעים ש [אתם חושבים] שזו הימרחות של הסדרה?! הם בטוח יודעיםםם.. ויעשו את העונה השלישית עוד יותר טובה! תזכרו מה אמרתי לכםםם! [חוצמזה.. מה?! אתן הבנות.. וחלק מהבנים.. חח לא תהנו לראות את הדבר הכי יפה ביקום (מייקל סקופילד) עם הבעות הפנים הממיסות האלה שלו רץ את הלא נודע?! בטח שכןןן
!!]

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo45.gif עםהרבה סצינות עם מייקל

שיהיה יותר גם על היחסים שלהם...

../images/Emo58.gif

דיברו על זה שיחטפו אותה או משהו כזה, ואז זה יתאים איכשהו לעלילה... לא יודעת איפה אבל אני זוכרת שקראתי את זה...

nady4u

New member
מה זה השטויות האלו שכתבתם ../images/Emo65.gif

העונה השנייה הייתה מעולה, נהניתי מכל פרק שהיה. מהבריחה ועד לחיפוש הכסף והזיכוי ללינקולן. היה אדיר אדיר אדיר. תנו קרדיט לבמאי לעונה שלישית מוצלחת.
עונה שנייה לא הייתה מריחה - כל פרק הייתי מתוח ואני קוצץ את ציפורניי עד לשידור הפרק הבא. איזה מתח, איזה משחק, שכחתם כמה קטעים אדירים היו בעונה השנייה. איך העלילה מסתבכת כל פעם מחדש, שמעתי אותכם, כן זה צפינו מראש, בולשיט אף אחד מכם לא כתב מראש מה יקרה- מאוד "חכמים" לאחר שראיתם. ההצגה חייבת להימשך THE SHOW MUST GO ON

אף אחד לא אומר, לא אמר ולא יאמר

שהעונה השנייה ודברים שקרו בה היו צפויים, אני בסה"כ אומרת שעניין הבריחה ומציאת הראיות לחפותו של לינקולן המושלם נמשכת יותר מדי זמן

MineraL

New member
מסכים ולדעתי

זה לא יהיה בעונה השלישית (אם בכלל זה 100%..)

תשמע, אני מקווה מאוד...

אחרת אני יתחיל לחשוב ששתולים שם מפיקים ישראלים... אבל על מה כבר יכול להיות נמלטים אם לינקולן יהיה חף-מפשע..?? יש מצב (מבחינת חוק) שיעצרו אותם על הבריחה והפשעים שעשו בדרך??

Siwnu

New member
?!

דבר ראשון, מה קשור הבמאי? את מתכוונת אם כבר היוצרים... העונה הראשונה הייתה פשוט טלוויזיה מעולה, מלא בעיות צצו ודברים שהקשו על הגיבורים, היו סצינות גאוניות והיו רגעים שהייתי עושה פאוז בפרק רק בשביל לומר : "פאק, איזה סידרה גאונית..." בעונה השניה אני בעצמי לקחתי פגרה ככה קצת לפני האמצע כי זה כל כך פאקינג שיעמם / היה טלוויזיה רעה! הגיבורים מקבלים הרבה הנחות, והרבה דברים לא הגיוניים קורים (איך ששוטר רודף אחריהם חצי שעה הוא אף פעם לא מקבל פאקינג תיגבור?! איך מכונית משטרה שמסיעה 2 מהפושעים היקרים ביותר במדינה נוסעת כמעט לבדה לגמרי?!) ועוד הרבה הרבה הרבה מאוד דברים מעצבנים אחרים... הכל נמרח מדי ונהיה טיפה קיצ'י ואובר דרמטי - פשוט מעצבן. אם תהיה עונה שלישית, אני לא חשוב שהיא תשרוד אפילו את הפרק העשירי.

למעלה