עונה שלישית !!!!

WannaLove

New member
עונה שלישית !!!! ../images/Emo6.gif

תתחיל ב29 לאוגוסט בארה"ב וקנדה. ישש!!!!!!!

סופי????? אפשר להתחיל לצעוק../images/Emo124.gif

יששששששששששששששששששששששש מייקל סקופילד ממשיך לרוץ............??

gozala

New member
לא נשמע טוב ע"פ האתר הזה!

הגברת הזו טוענת שהעלילה המסובכת מדי עומדת להסתיים (עונה 2) ב-2 באפריל ולא נראה לה שזה עומד להמשיך.
of Fox's "Prison Break." Too bad it's a face you might not be seeing much longer. Tonight, the Fox series kicks off a three-episode countdown to the April 2 season two finale. Lackluster עמימות וחוסר ברק...ratings and all-too-confusing plot points suggest that this could be the penitentiary-escape drama's last year. But what would the show be without Miller, its man-pretty, monotone-voiced star? Nowhere, that's where. His character, Michael Scofield, is the engine that drives the show. He's the one who committed a crime to get into prison and break out his innocent older brother. Now the two are on the lam, still working to prove big brother's innocence.​

erasure94

New member
עונה שלישית

היו שמועות שרצו שרק סקופילד ואחיו יככבו בה ???

אליהו1919

New member
לא לא לא עונה שלישית

אל תמרחו את הסדרה! רק תגמרו אותה בעונה השנייה והסדרה תהיה זכורה להרבה שנים.. חבל.. אני גם הייתי רוצה שתהיה עונה שלישית אבל צפוי שבעונה השלישית ויהיה פחות אקשן ומתח כמו שהרגשנו בעונה הראשונה והנוכחית.. בכל זאת, אני מקווה שליוצרים היה רעיון באמת באמת ענקי לעונה השלישית שירגש את כולנו.

Darakan

New member
אלוהים, איזה גרוע

למה למרוח את הסדרה. היא מספיק נמרחת כבר, תשאירו אותה טוב כמו שהיא וסיימו את העלילה. אני כ"כ הולך לשנוא את הסדרה אם הם ימשיכו לעונה שלישית.

../images/Emo45.gif מסכימה

ובעיקר זה אומר שהעונה השנייה לא יכולה להסתיים כשלינקולן חף מפשע, וזה אומר עוד עונה שלמה מרוחה של הימלטות, והכי עצוב זה שלינקולן עדיין נחשב אשם.... אחרת על מה העונה השלישית כבר יכולה להיות, לסדרה קוראים נמלטים...

erasure94

New member
עונה שלישית

אכן כשחושבים על זה, אולי כדאי לקצר לעונה שניה בלבד, אם יישארו רק השניים, נראה אולי זה באמת ימרח, אבל אתם יודעים מה אני סומך על המפיקים של הסידרה

לפי דעתי גם העונה השנייה |ספויילר|

הייתה טיפה מיותרת... לא נגזים, בוא נאמר פחות חשובה... אבל עונה שלישית באמת, רק תהרוס... על המ כבר יכולים לעשות בעונה השלישית? חייבים משהו שקשור להימלטות, הרי קוראים לסדרה נמלטים, וזה אומר שלינקולן ישאר עדיין אשם, וכל פעם הם מורחים את זה בכך שהם מוצאים ראייה חדשה שיכולה להוכיח שהוא חף-מפשע ואז מסתבר שהיא לא יכולה.... כמו שקרה שורוניקה הלכה לאח הנשיאה ואז הרגו את ורוניקה, ואז האחים מצאו אותו ואז הוא התאבד, ואז מצאו קלטת ואז היא עותק בכלל ואז הנשיאה אמורה לתת חנינה, ואז בסוף היא מתפטרת.. בקיצור, כל פעם מוצאים ראייה חדשה ואומרים שהיא היחידה בסוף שיכולה לעזור, ואז בסוף היא לא יכולה וכל פעם מוצאים חדשה ומורחים את הסדרה... בסוף אני יתחיל לחשוב שיש שם מפיקים שותפים שהם ישראלים....

למעלה