עונה שביעית

creepy creep

New member
אני ממש מסכימה איתך!

אני שונאת שמתייגים אנשים לפי המוזיקה שלהם כי זה ממש לא נכון! שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב..

Ch3nf3l

New member
חחח אני יודע,

אני פשוט זועם על GGD בגלל האלבום האחרון שלהם. הם פשוט עברו שינוי אדיר במוזיקה במהלך השנים...

Serendipitous

New member
כל זה טוב ויפה אבל

אתה כן צריך להבין במוזיקה כי כל דבר קטן שאתה שומע מושפע מהענקים האלו. זה כמו להגיד שאתגר קרת כותב מצוין ושריימונד קארבר לפח. זה כמו לאהוב אומנות מודרנית או פוסט מודרנית ולהגיד שפיקאסו לפח. זה כמו לאהוב את פייט קלאב ולהגיד ש"אפוקליסה עכשיו" לפח זה כמו... זה כמו.... זה כמו לאהוב את סקראבס . . . ולהגיד שאבוט וקוסטלו (http://www.youtube.com/watch?v=IEaKjRyPjVY) לפח.

Angelus

New member
תשמע, אני לא מבין גדול באתגר קרת

(מלבד ללשבור את החזיר, שזה אולי אחד הסיפורים היותר מטומטמים שנאלצתי לקרוא
) - אבל אני בטוח שההשוואה שלך נכונה. אז קבל ח"ח.

thewish

New member
ספויילר בתגובה

טוב, כנראה שהניחושים שלי שמי שהולך למות יהיה טד או טוד לא היו נכונים. כנראה שזה או יהיה זאק, ג'ורדן או קלסו. למררות שיש לי תחושה שיש סיכוי חלש שאולי זה יהיה השרת. גם אולי זאת בכלל תהיה אליוט, או קרלה. או אפילו טורק! לא משנה מי זה יהיה, אני ידעתי מראש! והפוסט הזה הוא ההוכחה לכך שאחד מהניחושים היה נכון! I win, yay me. ותודה על אינפו, טוב לדעת שיש עוד עונה =) נ.ב. מתי יס תשדר את העונה השישית? נמנעתי מלהוריד אותה עד עכשיו כי החלטתי לסיים את העונה החמישית דרך הטלוויזיה.

Serendipitous

New member
../images/Emo58.gif ספוילר מעליי וגם פה

לא מוכן להיפרד מאף דמות אולי חוץ מאליוט.

thewish

New member
לא יכול להיות היא

ספויילר אם היית קורא, היית יודע שלוורן לא יכולה למות, כי היא דמות של שורה אחת. ואמרו שאף אחד מהדמויות האלו, (טוד, טד, לוורן) ימותו) אה כן, אין לי בעיה שאליוט תמות. הלוואי וחליפו אותה עם אמא שלה! XD מתה על אמא שלה

DivineComedy

New member
תקראי שוב

ספוילר... It won't be one of those 'he had one line a year' characters, however. לוורן ממש לא דמות של שורה בשנה.... היא דמות של כמה שורות בפרק.

למעלה