עונה שביעית

Serendipitous

New member
../images/Emo58.gif בלינק לכתבה בתגובה שמעלי

לא ספוילר חדש אמנם, אבל רק שתדעו

Angelus

New member
מקווה מאד.

אני צריך לשרוד בצורה כלשהי את השנתיים הבאות..
תודה על המידע.

steelwater

New member
תודה רבה!

אלו חדשות ממש משמחות. וואו, זה יהיה מעולה אם תהיה עוד עונה! חבל שיש שמה כמה ספויילרים וקשה לי להתאפק וקצת קראתי אותם אררר! טחלק ידעתי אבל חלק קצת חידש לי.

l u d

New member
אוקיי, סליחה על הבורות אבל..

יש בכלל עונה שישית? (כן, אני לא יועת הרבה על סקראבס כי בעיקרון התחלתי לראות את זה מאמצע העונה השנייה והחמישית ביס..)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהיי את מפורום גאנז

יש עונה שישית אבל ללא תרגום בעברית. רק שאין לי מושג איפה היא משודרת

steelwater

New member
עוד מידע

בארץ העונה הכי מאוחרת שמשודרת היא העונה החמישית. בארה"ב העונה השישית התחילה לא מזמן ב-NBC והפרק הבא יהיה הפרק ה-6 שלה נראה לי

danduuu

New member
אנחנו כבר שלוש מפורום גאנז פה ../images/Emo3.gif

רק שאני לא מגיבה שם הרבה

Serendipitous

New member
GnR

כלומר, גאנז אנד רוזס. קצת תמוה שילדות בנות 16 שלא שמעו אותם נדלקו עליהם דווקא פתאום אבל נו, שוין. JD, תפתח כבר טעם מוזיקלי, איך אפשר לא לדעת מי אלו גאנס. פינק פלויד אתה מכיר? לד זפלין?

Angelus

New member
בטח שאני מכיר../images/Emo190.gif

תהיתי מה הקיצור העברי המוזר, בסך הכל.
ושתי הלהקות הנוספות שרשמת - לפח. מצטער, אבל כל הקטע של 'מי שלא אוהב לד זפלין ופינק פלויד לא מבין במוסיקה' זה בולשיט אחד גדול. יש לכל אחת מהלהקות האלה בדיוק מספר שירים (טובים מאוד) מצומצם וזה הכל.
שירים טובים באמת יש לבריטני ספירס, קלי קלארקסון. סתם, סתם.. להקה טובה באמת, לדעתי, זה הגו גו דולז.

Ch3nf3l

New member
תלוי,

התקופה של גו גו דולס שבה בנות 12 יכולות להתלהב מהם או התקופה שבנות 12 יצעקו "איכס פריקים!"? את לד זפלין אני לא ממש אוהב, גם. אבל השיר Tangerine ממש טוב. פינק פלויד ממש אחלה, אבל עדיין לא התחברתי אליהם מספיק. מוזרים מעט חח אה, וגאנז להקה אדירה. מבין הלהקות הראשונות ששמעתי ובזכותן אני שומע רוק. D:

steelwater

New member
עזבו את כולכם!

לא משנה אם ילדות בנות 12 שומעות את זה, אם סטודנטים בין 26 שומעים את זה, אם מנתחים בני 50 שומעים את זה, אם אתה שומע את זה ונהנה מזה וזה עושה לך טוב ואתה אוהב את זה אז זה סבבה! ככה אפשר לאהוב מה שרוצים מאיפה שרוצים ולהרגיש טוב עם עצמך בקשר לזה. לא להרגיש רע אם אתה שומע משהו שהוא כאילו לא מתאים לאיך שהיית רוצה הלגדיר את עצמך ולא להיות מוכן לשמוע דברים בגלל התגיות שכל מיני אנשים נתנו להם. אני גם אל הכי פתוחה למוזיקה, אני שומעת כל הזמן דברים חדשים אבל אני שומעת בעקיר רוק על כל סוגיו. וגם אז אני לא ממש אוהבת מטאל ורוק פרוגרסיבי, אבל עדיין אני מוכנה לשמוע דברים כבדים יותר כמו לא יודעת מה, דברים פסיכודליים יותר וישנים יותר כמו Pink Floyd ו-King Crimson ודברים שקטים יותר ומתאים לסקראבס יותר כמו Joshua Radin, The Shins, Five For Fighting וכ"ו.

Serendipitous

New member
אני לא אומר שזה קשור לגיל

פשוט בדרך כלל בגיל הזה החשיפה היא לדברים שבמיינסטרים או לדברים בקצוות אבל של זמננו, כלומר רדיוהד וכאלה. רוב האנשים שאני מכיר הגיעו לזה בשלב מאוחר יותר. פשוט גאנז כבר לא הציעו דיסק המון זמן ודיסק טוב אפילו עוד יותר אז קצת קשה להגיע אליהם בכלל בתקשורת של ימינו. אני מן הסתם לא אומר שמישהו בן 12 לא יכול להעריך ולאהוב מאוד ולהבין את המוזיקה הרבה יותר ממני, אני רק אומר שהנגישות היא שונה. ואמרתי להן את זה כמחמאה. ברור שיש להקות שסתם מנופחות על ידי מבקרים והם אוברייטד ודי מסריחים (אואזיס למשל) אבל רוב הדברים שבקונצנזוס של מבקרים וגם קהל כיצירות מופת נמצאים שם בגלל סיבה מסוימת. צריך להכיר אותם בדיוק כמו שמכירים את ואן-גוך כאבן תרבות. אני לא אומר להעריץ או אפילו לאהוב. אני אומר להעריך.

Angelus

New member
מה רע באואזיס?../images/Emo190.gif

עכשיו כשאתה מזכיר אותם, גם הם להקה דגולה.

למעלה