עונה חמישית, פרק שלישי.

Tatu4Taty

New member
עונה חמישית, פרק שלישי.

מישהו זוכר מה ג'ואי אמרה לפייסי על הספינה בקשר למשהו שהיא למדה בביולוגיה? ראיתי היום את הפרק ולא לגמרי הבנתי מה היא ממלמלת שם, משהו על המוח ועל זה שאנשים חושבים שהם משתמשים רק בחלק ממנו אבל הם לא. מישהו זוכר?

בבקשה...../images/Emo105.gif

Joey: So, Pace, um... the other day, I had to read this article for biology, and it said that contrary to all previous thinking on the subject, human beings may actually be able to regrow brain cells. Pacey: So I guess that means the whole "this is your brain on drugs" thing is moot. Joey: I wouldn't go toking up just yet... but I think what it means is that at some point in the not-so-distant future, it may actually be possible to forget all the bad stuff and only remember the good. Pacey: I don't know. If you ask me, I think that's already possible. So tell me some more about this new roommate of yours. ותדעי לך שבזכותך נכנסתי למלא אתרים שלא הייתי שהם שנים!!!
תקף אותי גל היסטרי של געגועים! הוידאו הולך לעבוד שעות נוספות היום!

Tatu4Taty

New member
כל כך מהר ../images/Emo9.gif

זה בטח בגלל שחרשתי לפסיכומטרי שעות נוספות, היקום אוהב אותי. תודה רבה על זה! מאיפה אפשר להשיג את הטקסטים? יש איזה אתר מסוים או שאת פשוט זוכרת את זה? בכל אופן, אני עדיין בן :p

חחחח...סליחה...../images/Emo105.gif

הוצאתי את זה מאיזה אתר מהרשימה המאוד ארוכה שיש לי(שלצערי גילתי שמלא מהם כבר לא עובדים..) אני אחפש את האתר ואקשר אותך..

Tatu4Taty

New member
;/

המעניין זה שרק לפורום הזה יש בעיה עם השם שלי. היו לי אולי פעמים בודדות עם קטעים כאלה בפורמים אחרים ופה זה נראה כמו דפוס חוזר. מצד שני, זה פורום דוסון קריק. כל הסידרה הזו היא על דברים חדשים.. שחוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב.

G A L 17

New member
הסברתי לך כבר תעניין לדעתי..

הרבה מתבלבלים דוקא כי זה פורום דוסון קריק , ומצפים למצוא פה בנות .. אני אגב כבר למדתי שאתה בן =)

זה בגלל כל הt בכינוי שלו...../images/Emo105.gif

לא יודעת אבל זה נראה כינוי של בת ממבט ראשון... או שזו רק אני...

למעלה