עונהההה

cohen shir

New member
כי היה לי מגן בספרות בשישי ואגב.....

אם הייתי יושבת על גלופה ב2 לפנות בוקר יום לפני הסי"ס הייתה יוצאת לי יפה יותר! כן!!!!

yo yoel

New member
את חושבת!

יצאה חולצה עם כבוד! סתם.. חבר שלי צייר את הגלופה והוא לא יודע ממש לצייר אז...

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית
שבט: ג'
הנהגה: ת"א
תפקיד: חניכת ח'
שעת הגעה לשבט: ארבע
שעת חזרה מהשבט: רבע לשבע
כמה חניכים הגיעו? 50 בגדוד, 435 בשבט
איך היה? כיף ומצחיק
ומה היה? הייתה אמורת להיות פעולת ראשג"ד אבל בסוף לא הייתה וסתם הייתה פעולה עם הקבוצה...
התחלתם תהליך קיץ בשבט? ממ יש מצב
איפה עברת/העברת את הפעולה? ליד המתנ"ס
מה לבשת מתחת לחאקי? גופיית סבא אפורה
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חח הרצח
וסתם משהו מעניין שקרה: הייתה לנו היום שיחת מוטיבציה עם הראשג"ד שהחליט שאנחנו הגדוד הכי טוב בשבט וברגע שנצא מהאולם כולם ידעו את זה..משהו כזה..חח
האיש שעשה לך את היום: חברה שלי
למה? היה ממש מצחיק
מסר לאיש שמעלך: אם זאת שיר אז-תרגישי טוב, אם לא אז שבוע טוב :)
ציטוט יומי: מה גנבתם? ספה, צלחת, טוש ותפוח חח
מסקנה יומית: עוד 58 ימים עד היום האחרון של המחנ"ק! הודגש באמצעות מדגישומטיק

עוננההה:)

שם / כינוי: יוליההה שבט: אלומות - אימפרייה נצחית! הנהגה: שאר"צ - כולם רוצים בהנהגה הזאת להיות!! תפקיד: מדריכת ד' שעת הגעה לשבט: 14.30 שעת חזרה מהשבט: 18.15 כמה חניכים הגיעו? 7 + אורחת משבט אלון!! איך היה? מצחיק ומה היה? פעולת מים=] התחלתם תהליך קיץ בשבט? שזה?! איפה עברת/העברת את הפעולה? בחורשה מה לבשת מתחת לחאקי? גופייה שחורה מה לבשת מעל לחאקי?כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכה שהתעכבה בבית התקשרה אליי באמצע מסדר כדי להסביר לי שהיא באה בלי חאקי, בגלל שלא שמעתי אותה צעקתי "מה?!" והמרכזת הסתובבה אליי באמצע שהיא מעבירה מסדר "איילת!" וסתם משהו מעניין שקרה: הבלונים התפוצצו לנו בגיגית כל זמן והיו שם גפרורים אמרתי למדריכה השנייה שתוציא אותם אבל היא אמרה שזה בסדר בסוף הלכו הגפרורים והמרכז הפך את כל הדירה שלו כדי להביא לי בסוף החזרתי לו גפרור אחד. האיש שעשה לך את היום: קוקי!! למה? כי היא פשוט הזויה!! מסר לאיש שמעלך: לילה טוב! אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: XD ציטוט יומי: חניכה:" מה עשית?" אני:"מה עשיתי?" חניכה: "את נראית יותר מכשפה עם מה ששמת בעיניים" - חניכה מעירה לי על ששמתי עיפרון בעיניים. מסקנה יומית: הפעולות של המדריכים של שיר יותר טובות - חניכה שלה אמרה לי!

cohen shir

New member
יאוווו ענת הזאת פשוט מקסימה אני מתה עליה!../images/Emo23.gif

והלוואי שזה שהיא אוהבת את הפעולות שלנו יעזור לי עם הציון הגשה שאבא שלה שהוא המורה שלי למתמטיקה יגיש אותי......

cohen shir

New member
אגב בקשר לרמת פעולות....

צריך פשוט לשלוח את ענת לכל השבטים בהנהגה לעבור פעולות עם גדודי ד' ואז היא תגיד איפה הפעולות הכי טובות וככה יבחרו מי יזכה הדרכה במחנה.... אההה!!!!!

gorck

New member
עונהההה

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: יו"ר פני-שבט שעת הגעה לשבט: 3 שעת חזרה מהשבט: 7 כמה חניכים הגיעו? אין לי חניכים איך היה? נחמד ומה היה? לא זוכר התחלתם תהליך קיץ בשבט? ברור איפה עברת/העברת את הפעולה? לא עובר ולא מעביר מה לבשת מתחת לחאקי? לא זוכר מה לבשת מעל לחאקי? כלום..חם מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: הדס...המרכזת משנה שעברה למה? כי היא נתנה תאריך לישיבת סיכום של שנה שעברה, היא הייתה גם יו"רית שלי... מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

למעלה