עונהההה

yaeltyl

New member
עונהההה

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? התחלתם תהליך קיץ בשבט? איפה עברת/העברת את הפעולה? מה לבשת מתחת לחאקי? מה לבשת מעל לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

cohen shir

New member
יעלי אני מתה עלייך!../images/Emo23.gifמקסימה שלי!

חחחחחחח

yaeltyl

New member
עכשיו עונה..

שם / כינוי: יעל שבט: שורק! הנהגה: חופ תפקיד: מדריכת ה'! שעת הגעה לשבט: 13:45 שעת חזרה מהשבט: 20:00 כמה חניכים הגיעו? מליונים איך היה? אחלה ומה היה? פעולת ברבורים- הוא והיא התחלתם תהליך קיץ בשבט? יססס איפה עברת/העברת את הפעולה? בשבט?? מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת בצפר>< מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מלאא וסתם משהו מעניין שקרה: אממ.. עזבו יש יותר מדי מסר לאיש שמעלך: לעצמי..? אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: :) מסקנה יומית: עוד שניההההה שנה נגמרת

hadarinke

New member
יאיי יאיי יאיי :)

שם / כינוי: הדר
שבט: און
הנהגה: דר"ג
תפקיד: חניכת ח'
שעת הגעה לשבט: 4
שעת חזרה מהשבט: 6
כמה חניכים הגיעו? משהו כמו 18
איך היה? כיף מאוד מאוד
ומה היה?הייתה פעולה שנורא נורא נורא אבל נורא גיבשה אותנו וגרמה לנו רק לאוהב יותר ויותר את השבט והגדוד
התחלתם תהליך קיץ בשבט? לא יודעת
איפה עברת/העברת את הפעולה? ממ רחבת מפקדים, אמפי, זהו.
מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה אפורה מפוקס
חשוב לציין שיש לי נעליים חדשות של ואנס והם ממש יפות
מה לבשת מעל לחאקי?
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:אני לא הופעתי בפסטיאון (ותאמינו לי שאני מצטערת על זה) וכולם שרים ורוקדים את השירים וזה ואני מקנאת נורא..
וסתם משהו מעניין שקרה: אמ..מישהי עלתה על הבלוג הסודי שלי והיא כלכך עודדה אותי! יותר מהחיבוקים המוחצים של טלי
האיש שעשה לך את היום:ענת
למה?:כי היא פשוט מדהימה!!!!!
מסר לאיש שמעלך: הלוואי והיית מכיר את ענת
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "היא כוסינפה היא כוסינפה! היא גם כוסית וגם כונפה!" "אאאאאאאאאאאאאא......קליפטוס!" מסקנה יומית:אין משהו שגובר באהבה על אנשים טובים בעולם.
פשוט אין

noname202

New member
הממ

שם / כינוי: גלי שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ח' שעת הגעה לשבט: 2 D: שעת חזרה מהשבט: ממ 8 ועשרים, משהו כזה כמה חניכים הגיעו? 6, ואחד הלך באמצע. אררר עופר הזה @$@%!@!# איך היה? חביב דווקא ומה היה? פעולת "ולקיים את חוקת הצופה" התחלתם תהליך קיץ בשבט? קצת איפה עברת/העברת את הפעולה? חורשה, דשא, מאחורי הבמה.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה בטורקיז מה לבשת מעל לחאקי? כלוםD: מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: עצוב, שלאנשים אין כבוד אפילו לעצמם. וסתם משהו מעניין שקרה: אחרי הישיבה הקצרה עשינו לכבוד היומולדת של גיא שירה בציבור של שירי זקנים, כמו שהיצור אוהבD: היה מצחיק האיש שעשה לך את היום: מוקי למה? בלי סיבה מוגדרת מסר לאיש שמעלך: שבת שלום אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "יש שם חתול שמיילל, מסכן..." "החתול המת הבא במכולה, נו". אררר מסקנה יומית: ללטף לעצמך את הרגל הפך לאופנה בזמן האחרון :X איווו

אעע

שם / כינוי: אורנית שבט: עידן הנהגה: צפון תפקיד: מדריכת ה' שעת הגעה לשבט:2 שעת חזרה מהשבט:8 ככה כמה חניכים הגיעו? 5 לי :[ 64 בכל השבט..[כולל שכב"ג] איך היה?באסה בפעולה אבל הישיבת שכב"ג הכי מצחיקה שיש :) ומה היה?פעולת סמלי המדינה ובישיבה-ערב שירי זקנים
חחחחחח נו כי לגיא יש יומולדת :) היה מצחיקק התחלתם תהליך קיץ בשבט? נראלי איפה עברת/העברת את הפעולה? בחוץ מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת צפונבורי 2006 מה לבשת מעל לחאקי?צריך כבר להוריד את השאלה הזאת מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הפעולת שכב"ג המוזרה הזאת
חחחח היה מצחיקקק :) וסתם משהו מעניין שקרה:גיאצ'ו הסכים שנעשה לו אפרוחים
כבוד! האיש שעשה לך את היום: נמנמנ למה? מסר לאיש שמעלך: הי גלי
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:"חסקה חסקה בלי שיפון ומעקה.." מסקנה יומית:נמנמ.. שכב"ג של שרוטים.

israely1

New member
יו יו טל ישראלי איז אין דה האוס!

שם / כינוי: טל (קלסו.....חחח כן בטח...) ישראלי שבט: שורק!!!!!! הנהגה: חוף חוף חוף תפקיד: פעיל מועיל ביותר שעת הגעה לשבט: 3 וחצי שעת חזרה מהשבט: 7וחצי בערך כמה חניכים הגיעו? 1200 איך היה? היה ממש כייף ! ומה היה? שיחקנו כדורסל ועשינו כל מני שטויות (צוות פעילים ויואב אימפריה) התחלתם תהליך קיץ בשבט? אכן כן! איפה עברת/העברת את הפעולה? פעולה? מה זה? מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת sorek puma מה לבשת מעל לחאקי? עניבה חחחחח מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אממממ חניך זרק עלי ג'ריקן חחחח וסתם משהו מעניין שקרה: אין משהו מיוחד כמו תמיד היה כייף ביותר! האיש שעשה לך את היום: אמממ יואב חחחחח למה? כי הוא יואב מסר לאיש שמעלך: תישארו בבצפר!! אייקון שמתאר את היום: לא רוצה ואייקון שמתאר את הפעולה: לא רוצה ציטוט יומי: דברים טובים קורים שאתה הכי לא מצפה להם! מסקנה יומית: צופים = חיים

שRונה

New member
עונה =]]

שם / כינוי: שירלי שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכה ו' שעת הגעה לשבט: 2 וחצי שעת חזרה מהשבט: אמ.. לאזוכרת כמה חניכים הגיעו? לא ספרתי.. בערך 12 איך היה? מהנה וטעים! ומה היה? פעולת משוב וכדורי שוקלודד התחלתם תהליך קיץ בשבט? נו בטח איפה עברת/העברת את הפעולה? בדשא למעלה מתחת לפארק בירוק מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מה לבשת מעל לחאקי? כלוםם מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מביך- שכחתי שקרמל זה דבר רותח.. והכנסתי אצבע=/ וסתם משהו מעניין שקרה: אמ.. שהיה לי ממש נחמד בפעולה (אחרי הרבה זמן) האיש שעשה לך את היום: אמ... אפחד מיוחדד למה? מסר לאיש שמעלך: חיים מושלמים שיהיו לך אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "רגע רגע... אז מה יש במחנ"ק?" חניכה מתעניינת בקשר למחנק ולא מפסיקה לשאול שאלות.. אויששש חולה עליה:) מסקנה יומית: כמו תמידד אני שומרת את המסקנות שלי לעצמי!

Loony Moony

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם / כינוי: ענבל שבט: הנשיא הנהגה: ת"א תפקיד: חמשושית שעת הגעה לשבט: 13:30 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? מהגדוד שלי מעט כי לא היתה פעולה.. בסביבות ה-40 איך היה? מממש נחמד ומה היה? סתם, יום עבודה קטן לניקיון השבט, שיחות עם כל מיני אנשים, שיחה חופרת עם שתי ראשג"דיות חוץ התחלתם תהליך קיץ בשבט? נראה לי שכן איפה עברת/העברת את הפעולה? לא היתה לי מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת "איי לאב NA.C" מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: עשינו מורל שבטי וכל החמשושים נכנסו בזמן ושאר השבט לא.. חחל וסתם משהו מעניין שקרה: שיחה חופרת על חוץ.. חח האיש שעשה לך את היום: בר, מאיה, אביב, יובל למה? כי הן חמודות מסר לאיש שמעלך: תנצל את השבת אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
לא היתה ציטוט יומי: לא זוכרת דברים כאלו
מסקנה יומית: לישון זה טוב

cohen shir

New member
עונה על איך זה להיות חולה בבית.

שם / כינוי:
שיר. שבט:
אימפריית אלון. הנהגה:
שאר"צ - "כולם רוצים בהנהגה הזאת להיות!" תפקיד:
ראשמ"דית ד' ויו"ר פנ"ש במחנה. תחילת המחלה:
יום שלישי. חום מקסימלי:
40.6. כמה ביקור חולים הגיעו?
היום 9, הייתה ישיבת משפחת פנ"ש של המחנה. איך היה?
מבדר ומשתעל. ומה היה?
תיכנונים וקביעת ישיבת פיצה וסרט. התחלתם תהליך קיץ בשבט?
בוודאי. איפה העברת את החולי היום?
במיטה, בספה בסלון, במטבח, בחצר, בשירותים, בשביל כניסה לבית. מה לבשת?
פיג'מה. מה לבשת יותר מאוחר?
מכנסיי טרנינג שחורות ואת החולצה השנויה במחלוקת של סי"ס 2007. [יואל אם אתה קורא את זה הכל מאהבה.] מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
אבא הכין לי מרק והיה לי אפצ'י ועפה נזלת לצלחת....
וסתם משהו מעניין שקרה:
גיליתי שהתרופות שאני לוקחת מלוות בתופעות לוואי מצחיקות שמתאימות לי- חוסר עירנות, נימנום, הזיות קלות. האיש שעשה לך את היום:
הרופאה המהממת שלי. למה?
כי היא נתנה לי תרופות מצחיקות. מסר לאיש שמעלך:
רק בריאות.
אייקון שמתאר את היום:
-
ואייקון שמתאר את החולי:
-
תדמיינו שזה תה נענע עם מיליון סוכר. ציטוט יומי:
"כמה אופייני לי לקבל תרופה שגורמת להזיות קלות.
" מסקנה יומית:
משפחת פנ"ש - מי אמר שמשפחה לא בוחרים?! פנ"ש - השופט העליון של העולם התחתון! [סטייל הבורר]

cohen shir

New member
עוד לא מוות אבל מאוד גבוה. ../images/Emo9.gif

אם את לא יודעת למה זה כ"כ מסוכן כשיש חום אז אני יכולה לחפור כי למדתי את זה בביולוגיה.
אז ככה.... במוח יש חלבונים ומעל לטמפרטורה מסויימת בסביבות ה45 עוברים החלבונים במוח תהליך של דנטורציה שזה תהליך בלתי הפיך [כמו שמבשלים ביצה..... בידיוק אותו דבר.] לכן חשוב לשמור על חום גוף קבוע ובסביבות ה35-36 תלוי באדם.

תרגישי הכי טוב בעולם מהממת!!

אהה אז בגלל זה תמיד אומרים למישהו כשיש לו חום שאפשר להכין לו על המצח חביתה!!! החניכה הייתה ענת והיא חניכה של מעין!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif חנננסססס../images/Emo126.gif

אני יודעת מזה דנטורציה! חחחח יוו למדתי על זה השנה!
טוב למדתי משו! חחח תודה
והעיקר שתרגישי טובבבב
מתה עלייייייך

yo yoel

New member
אבל דוגרי איזה חולצה שווה

אם היית יושבת על הגלופה ב2 בלילה יום לפני הסי"ס... אבל דוגרי יצא יפה

למעלה