גם אני חושבת שאין סתירה
תראה, אני גיליתי בלימודיי הרבים, עבודתי והיכרותי עם שיטות רבות מספור, שצדק המקור. אלוהים יש אחד, אמת יש אחת, מקור יש אחד, ואחר כך באיזה בגד אתה מלביש אותה, זה רק שאלה של טעם. בסה"כ, כל מי שמאחל ריפוי, עוסק באהבה. א ה ב ה. זה כל הסוד. לכן, אמונתי הלא מתפשרת היא שהגרעין של כל דרך להגיע אל האל, הוא ללמוד לאהוב, לא משנה מי מלמד אותך את זה - הבודהיסטים, היהדות, ההילרים, המדקרים, הקבליסטים... גרעין האמת הוא אותו גרעין. אני מאוד חושבת, עם זאת, שכל אחד מאיתנו צריך, ממש צריך, לראות א תה"אמת" הזאת מנקודת מבט שונה, על פי המאפיינים האישיים שלו. למשל, למרות שאני הילרית די מוצלחת, אני ממש גרועה במס'ז, למרות שלפי מה שהסברתי עכשיו, בה"כ מאחורי שתי השיטות האלה פועלת אותה חוקיות. אז ככה ששלל האפשרויות הוא חשוב, אבל לא לשכוח שמאחורי כל שיטה עומד אותו האל. אגב, עבדתי פעם עם בחור אהוב מאוד, ודתי חרדי. ניסינו להקים עסק ביחד. וכל פעם לפני שהיינו נפגשים, הוא היה מכין הרצאונת פצפונת על העולם שלו, ואני הייתי מכינה כנ"ל, רק כדי להתקרב, רעיונית, אחד לשני. יצא שדיברנו על אותם דברים, ואיפה שאין קנאות, רכושנות, בריפוי או באמונה - אין גם סתירה. תודה על השאלה