עולמות 2005

Misery Of Life

New member
עולמות 2005../images/Emo160.gif

מי הולך לבוא? מי הולך להתנדב? האם כדאי לי להתנדב?

PopPy

New member
אני אהיה שם,

כמו כל העולם בערך. סביר להניח שאשרוץ לי שם בימים שיהיו דברים באפי-רילייטד, או באופן כללי.. פשוט אשרוץ שם ^-^ אמורה גם להיות די הרבה התייחסות לה"פ השנה, הרצאות וכלמיני כאלה, אז יהיה נחמד. להתנדב אין לי כח, זה יותרמדי התחיבות להיות במקום בימים ושעות מסוימות, ואני לא יודעת עד כמה יהיה לי זמן להגיע להדרכות, צוותים או מה שזה לא יהיה. אבל אני סתם בנאדם עסוק, לא חברותי וחסר רוח התנדבותית
בקיצור - לך על זה אם יש לך זמן לבוא להדרכות וצוותים וכאלה. אני מתכננת להשתמש בכרטיס שגרירות שלי, שצריך להיות שימושי שם ולהוזיל קצת את כל הסיפור (עד עכשיו, הוא בעיקר גרם לאמא שלי לשאול איפה ומה זה סאנידייל, ולמה לעזאזאל אני מקבלת מכתב משגרירות הביתה :X).

Thestral

New member
הרצאות הארי פוטר?D:../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

רוצה ללכת ביחד?:X הכי יפה

Thestral

New member
D:בואו שכונה להרצאות של הארי פוטר!

הכי יפה! מממ... עוד מעט תתפרסם התכניה ונראה
זה יהיה כזה שכונהD: ונוכל גם להגיד למארגנים "סליחה, הילדה הזו עם השיער החום מקללת אותנו ברוסית כל הזמן" ולהצביע על קטי

ketty the sheep

New member
אנייייייייייייייי! ../images/Emo9.gif

אני הולכת להתנדב, וגם יש לי תפקיד קטן במחזמר באפי.

ketty the sheep

New member
אה, ולהתנדב זה כיף.

כל עוד אתה לא גופר (a.k.a סנג'ר
. 'המרצה צריך כוס מים, איפה הגופר?!'

Gizmo16

New member
איזה תפקיד? או או אווו../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

אגב, באיזה תאריך זה יוצא, החרא הזה?
הבטחתי להגיד למישהו

ketty the sheep

New member
תבואי ותראי ^_~

סתם, נו. זה תפקיד של סוג של ניצבת כזו בכלמיני סצינות. אה, ויש כבר אתר לכנס: http://olamot2005.starbase972.com/

Thestral

New member
קובי, יקירי, קח עצה לחיים../images/Emo108.gif

תחליף ניק
ממממ.... לא יודע אם אתנדב, אני צריך לראות תאריכים ומחירים[?] רוב הסיכויים שלא אגיע
אבל נראה מה יקרה...

Misery Of Life

New member
לא רוצה!!!!

די לחשוב זה ניק כזה דיכאוני ואני חותך וורידים. סתם בחרתי בניק כי הוא נשמע מאגניב שכאזה (אני יודע שזאת סיבה מטומטמת.)

Thestral

New member
בכיף:X../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

כלומר, בלי לרדת עליך חס וחלילה או לצחוק אבל הוא כזה... לויודע... זה כזה "סבל החיים" תקוע מול העניים ואתה בנאדם קופצני כזה ומאגניב וסתם הניק לא מתלבש עליך כזה... לדעתי לפחות:X אבל אם אתה מרוצה אז סבבה

למעלה