לא..
C cowgirl Ms New member 13/3/05 #20 אאאא~../images/Emo80.gif לינה סיפרה לי לע הנעיין פעם אחת, וזה נשמע מעניין. מה הולך להיות שמה? וזה כבר בזמן הפסח? ניאאא, אני רוצההההה... להתנדב בדסרים של חננות זה כייייף~ אני רוצה עוד פעם אייקון ;; אייקון זה אלוהים!! *דופקת את הראש בקיר*
אאאא~../images/Emo80.gif לינה סיפרה לי לע הנעיין פעם אחת, וזה נשמע מעניין. מה הולך להיות שמה? וזה כבר בזמן הפסח? ניאאא, אני רוצההההה... להתנדב בדסרים של חננות זה כייייף~ אני רוצה עוד פעם אייקון ;; אייקון זה אלוהים!! *דופקת את הראש בקיר*
K ketty the sheep New member 13/3/05 #22 לפי התיאור, זה הולך להיות יותר גדול ומושקע מאייקון עצמו, אפילו. בקיצור, תבואו כולכם. :x
K ketty the sheep New member 13/3/05 #24 להתנדב זה הכי. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה גם כרטיסים חינם וגם פוגשים אנשים מעניינים. (לא, לא משלמים על על היח"צנות. אני סתם מתרגשת לקראת הכנס והכל, נשבעת. D: ).
להתנדב זה הכי. ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה גם כרטיסים חינם וגם פוגשים אנשים מעניינים. (לא, לא משלמים על על היח"צנות. אני סתם מתרגשת לקראת הכנס והכל, נשבעת. D: ).
M Misery Of Life New member 13/3/05 #27 מה בעצם עושים בועדת עיצוב? ולהיות בדוכנים זה הכי כיף, לא?(אלא אם הורסים לך משהו ומשקרים שזה היה ככה)
ה הגברת האפורה New member 13/3/05 #31 עזרה.... ../images/Emo57.gif צריכה שיר טוב לכתוב עליו מילים לתחרות הפיקלסונגס...
G Gizmo16 New member 14/3/05 #37 הסבר להודעתה של האורה:../images/Emo28.gif מושפעי לירון לא צריכים להשתמש במילון הם יודעים משפט אחד ביפנית, וזהו המשפט
הסבר להודעתה של האורה:../images/Emo28.gif מושפעי לירון לא צריכים להשתמש במילון הם יודעים משפט אחד ביפנית, וזהו המשפט
L Lady_Voldemort New member 14/3/05 #38 ../images/Emo77.gif וזהו הסבר להודעתה של קייסם: צופי אנימה לא צריכים להשתמש במילון, כיוון שזהו משפט נפוץ שנאמר בהן במליון מצבים משעשעים.
../images/Emo77.gif וזהו הסבר להודעתה של קייסם: צופי אנימה לא צריכים להשתמש במילון, כיוון שזהו משפט נפוץ שנאמר בהן במליון מצבים משעשעים.