עולמות מקבילים

יערית

New member
כ"כ טיבעי

להביט במשהו שחלף ממך ומולך,כ"כ טיבעי לחשוב שזה מפוברק או לא מספיק מלא לטעמך,משהו בגרושים גרם לנו לרצות לצאת ולהבליט לחיות לאהוב להזדיין לטרוף את העולם מגע ללא בושה החלפת זוגות שלישיות וכו' ואם זוגות באמת אוהבים לא אוהבים להתגופף בפומבי או שסתם לא מראים התלהבות לכל העולם, זה אומר שהם שיגרתיים?שהם מובנים מאליהם? יש ויש ויש ויש דווקא השנה יצא לי לפגוש במסיבת קבלת ספר תורה של הבת(לפני כשבוע)בכמה נשים שהבטן שלהן פאום הראתה סימני חיים(הריון) זה עשה לי חשק,הבטתי בהן,הבטתי טוב טוב בבעלים שלהם(זוגות זוגות,תמיד כבר שנים שרואה אותם)והיה שם ניצוץ,נשבעת לך שהיה,כשאין גם את זה אני רואה, זה טוב להתעורר מתי שהוא בחיים ולרצות לגעת בחיים ולהרגיש חי,מאמינה שאפשר להתעורר לתוך זה גם מבלי לעבור טלטלה של פירוק משפחה וגרושין,צריך את הפרטנר הנכון שקורא את הכתובת על הקיר כמו שהיא ומבין שהדרך היחידה זה להתעורר מהשיגרה ומהמובן מאליו. חבל שמתעוררים לזה בפרק ב' ג' ד',זה פשוט להבנה,לא תמיד פשוט לעשייה אבל אפשרי! שנה נפלאה גם לך

n o g a1

New member
../images/Emo45.gif

יש ויש ויש ויש.... הכל יש , הכל נכון , הכל בעיניי המתבונן (ידוע). שגרת משפחתית היא לא בהכרח המובן מאליו , השחיקה ... יש בזה משהו מבורך , יציב , הרמוני. יש הזקוקים לטלטלות גדולות ויש המטולטלים קלות ומצליחים להתייצב. כמו שכתבת... יש ויש ויש ויש... נו...מתי לבוא לבקר אותך במח' יולדות? מבטיחה פרחים

יערית

New member
מותק את

קודם תקפצי לקפה אחר כך נעבור למחלקת יולדות
הכל בעיני המתבונן היתה החתימה הראשונה שלי בתפוז

time2market

New member
יערית ..

דווקא לא מהסוג של ה"להחצין". מה שהייתי צריך להוכיח לעצמי עשיתי החודשים המאוד ראשונים.. הבנתי שזה לא אני.. יש כאלו שמאוד מתאים להם לטרוף את החיים.. אני אוהב לעכל , לחשוב , להפנים.. אבל שאמא מגיע אחרי יום עבודה ובעלה אומר לה הי מותק מה קורה? , ומסתכל על הבת שלו .. ולא קם לתת לאשתו לשבת .. זה לקחת מובן מאליו! ושאני קם ונותן לה לשבת היא לא מבינה .. וכן . כמו שעיניתי מקודם למישהו .. לא בטוח שאם הייתי עדיין נשוי הייתי מגיע באדיקות לכל ארוע.. יש שיגידו רגשי אשם ..אני טוען שינוי. לילה טוב

יערית

New member
כנראה

שאתה שייך לקבוצה שצריכה טלטלה בכדי לעבור שינוי( הרוב הגדול לדעתי), הראקצייה משתנה בין זוגיות כזו לאחרת,כך שלא מבטיחה שהיתה הצלחה עם האקסית,לפחות תחיה היום מלא ושלם עם עצמך.

מנותקים

מיפגש הפלנטה: הילדים. השאר אלו עולמות מנותקים. כל אחד חי את עולמו שלו..לא שיתוף..לא מגע..ולא ביחד. הילדים כנקודת מיפגש. זה מפגשון. מי יודע אם זו לא אחת הפעמים היחידות שהם ביחד באותו הזמן..ערים עם הילד...נמצאים שם יחד בשבילו.

רק רגש

New member
לנו זה לא הצליח, אבל יש אחרים

שכן היצליח להם, מי אמר שהיתגפפות בציבור הינה סימן להצלחה? יש הרבה זוגות נשואים שסוחבים, התרוצים רבים, בגלל הילדים, בגלל בטחון כלכלי וכ"ו ובעיקר בגלל הפחד מהלא נודע של מה יהיה אחרי. אבל יש גם זוגות, ואני מקנה בהם, שהיצליח להם, כף להם יחד יודעים לחדש ולהיתחדש, וממשיכים יחד בשל אהבה שלא כבתה, בשל אמון ונאמנות אחד לשני, בשל יכולת לפתור מחלוקות בדרך חברית. צריך להודות יש כאלו שהיציח להם במקום שלנו לא היצליח.

למעלה