עולמות מקבילים

time2market

New member
עולמות מקבילים

"ימי החנוכה .. גם ההורים .. כפיים .. " ככה אני מוצא את עצמי לקראת סיום יום עבודה מתיש .. מלא תהפוכות , עם בוס שיושב בכלל בניכר , עם חגים ומנהגים שונים משלי, וכל מה שמעניין אותו שבארוחת הכריסמס הוא יוכל לבשר למשפחתו שהוא יקבל את הבונוס - בזמן שאני מנסה להגיע ליעדים השנתיים.. אבל זה בקטנה.. לא מכיר אף אחד - בעצם אולי את אמא של ערן.. החבר של הבן שלי . רוב רובן אמהות שהאבות מצטרפים או לא בגלים של איחורים.. מנומסים.. כולם יושבים ומתפעלים מהיצירות - פרי אהבתם.. אני מביט ומתחיל להבין שאין מגע.. לא רואה זוגות עם ידיים משולבות , או חיבוק .. השיא היה שהגיע אמא ובעלה עדיין ישב ודיבר אליה שהוא יושב והיא מחפשת כיסא.. - אתם יכולים לתאר מה עשיתי.. שגרה. הפחד הכי גדול בחיי זוגיות.. אני רואה ומבין.. ומה איתי ? זוגתי הנוכחית בססטוס דומה אך נטולת יורשים, מסמסת לי הודעות מרטיטות , מחממות את הלב.. מרגישה שאני באמת זקוק לזה עכשיו. כמה אני מתרגש לראות אותה , כמה נעים להתעורר בנשיקה , עם ליטוף .. כמה טוב לדעת שאפשר להרגיש פרפרים , ולהיתגעגע. אם ילדי ייושבת לצידי ואומרת " תתחדש על החולצה .. מתאים לך פסים.." תודה - גם היא ניראית מצויין .. באמת. בראש אני מגלגל את מחר בערב .. אני וזוגתי במסיבה , שותים,מתגפפים,צוחקים, חולמים, מפרים אחד את השני.. מתלעסים.. ואני שוב סורק את החדר הצפוף בזוגות בוהים.. ואין .. אין ניצוץ .. אין לי ספק . גם אני הייתי כזה .. מובן מאליו.. שגרתי.. שתהיה לכם שנה אזרחית טובה וניסים .. ורק אור . T

ים שקט 34

New member
אולי

בפרק ב' מעריכים את מה שיש קצת יותר, לא שאני למודת ניסיון... תהנו לכם ביחד.

time2market

New member
תודה ים

עדיין לא פרק ב' אבל בהחלט מנסים למצות ולקבל אחד את השניה בפתיחות שלא היינו מודעים אליה קודם. מאחל לך אושר גדול.

n o g a1

New member
בעולמות מקבילים

כמו בין קוים מקבילים , יש זויות מתחלפות ,זוויות מתאימות וזויות חד צדדיות . כמה דמיון

n o g a1

New member
בין קווים מקבילים

הנחצים ע"י קו שלישי... ראבקקקקקקקקק...... הרדמתי את עצמי עם זה

n o g a1

New member
מפתיחה להשתדל../images/Emo8.gif

שיט - מבטיחה
ליל מנוחה לכל עם ישראל ולקווים המקבילים...

מצוטטת

New member
ממש לא מקביל

זו רק התפכחות!.... כי חיית בצד של הקסיומה הברורה של החיים, הכל היה שחור לבן הרוב חיים כך , לך זה נידמה שעברת את הקווים לצד האפור {זה זמן שאול}.... כן כן ישנן אינסופ אמיתות כמותן גם צורות חיים אז בין לבין התפקחת, צמחת גם קצת הכנסת עוד צבע או שניים לחיים {אם השכלת}, יש ופרצת מיסגרת ועל הדרך מחקת איזה חוק או שניים מספר החוקים שהתקבע לך בחיים מצליח להחליט דבר או שניים עבור חייך.... אבל גם ועדין השיגרה החדשה הזו לאט לאט תשריש שורשיה כי ככה זה!!!

time2market

New member
אהלן ,

לאו דווקא אפור - צבע דוחה .. ורוד בין לבן לאדום.. החיים ורודים :)

childman1

New member
מזכיר לי

שחבר נשוי אמר לי "כל עוד אני לא סובל בנישואים אז זה בסדר" ואני חשבתי לעצמי, האם זו הדרך לחיות את החיים? ואז כשאני בא לקחת את הילדה מהחוג אני שומע אותם מתלחשים, הם התגרשו איזה מסכנים... ואני מחייך בליבי ושואל מי פה המסכן? זה שחי בשביל לא לסבול או זה שחי בשביל להיות מאושר... כן כן,רובם כבר לא אוחזים ידיים ולא מתחבקים, שלא לדבר על מתנשקים. חופשי זה לגמרי לבד? לדעתי ממש לא. אבל אם כבר לבד אז שיהיה בתנועה...

time2market

New member
חס ושלום!! לא חושב שהם מסכנים!

איש את חייו יחיה.. אישית אני מעדיף לעשות את זה בידיעה של מיצוי היכולת שאתה באמת מאושר ומלא מהם. במלחמה האחרונה ראיתי חבר יורד מתחת לאדמה וזה גרם לי שוב להבין שהחיים כל כך לא צפויים , לא ברורים .. מי חושב על העבר? ההווה , ומבט מפוכח לעתיד - שם צריך להשקיע. תודה .

miki1209

New member
מסכימה עם התחושה

שאפשר אחרת , וצריך גם להיות אחרת . זוכרת את עצמי מסיבות מהסוג הזה , בוחנת גם את הזוגות סביבי , מזדהה או לא . ומיד מצאתי נחמה בהביטי בילדים שלי . שם זו תמיד נחמה . בהצלחה לך למצוא את השביל שבאמצע .( לפעמים.. לא חייבים תמיד את האמצע )

התאמין למראה עיניך...?

הרי היית כייפי עם גרושתך...פעם, ובכל זאת...זה קרה ! הנאיביות בעיצומה , ובעצימת עינים ... כמה חבל .

time2market

New member
בוודאי שהייתי ואני עדיין!

היא אמא מדהימה , ואישה מוכשרת . אבל "כוחות השוק" לא הובילו אותי ואותה להחזיק ידיים יותר , להיתרפק , הפכתי למה שאני כבר לא אהיה .. נהפכתי לשותף , שותף ולא חבר. וכן .. לא יודע אם לא הייתי בסטטוס הנוכחי - הייתי עושה שמיניות באווירלהגיע לכל ארוע של הילדים. לא מנסה להתחסד , גם דברים טובים שקורים לך אפשרי לשתף.. שיהיה רק טוב.

למעלה