עולמות מקבילים

מאחר ואתה כל כך בטוח בעצמך

אז שיבושם לך - אני את דעתי אמרתי אני מניח שציפית לתגובה ארוכה על מה שכתבת אך לא זאת היתה מטרת הסיפור ובטח שלא רציתי שהשרשור יגלוש לכיוון זה שאליו אתה מנסה למשוך כבר מהודעתך הראשונה ולכן לא אמשיך את הויכוח הטפשי הזה איתך מאחל לך הצלחה רבה בניהול הפורום ההוא הורה אילת

../images/Emo204.gif דני, דווקא ראיתי את הסרט...

שאתה מדבר עליו... וגם סרטים נוספים עם אותו הרעיון... {לא מכבר אף הוקרן ב
סרט מעותו "עולם רעיוני"... גם שם מדובר על פיתול מחזורי בזמן שמתרחש, אאל"ט, אחת ל- 200 שנה.... בסיפור של הורה אילת - שלד הסיפור אינו העיקר. העיקר בו הוא ההקשר שהורה אילת קישר לעולם ריקודי העם שלנו... הסיפור עצמו הוא רק הפלטפורמה שעליה הרכיב הורה'לה את הדיון בנושא ריקודי העם החדשים... חבל שהדיון יאבד את הכיוון הרלוונטי לנו ויתפוס כיוון של "המורה! הוא העתיק ממני!"... זה החלק השולי...

דני. לידיעה בלבד

לארכיאולוגים הסתברה תופעה מעניינת. שהמצאת הכתב התרחשה בה בעת, במזרח הקרוב ובמקביל במזרח הרחוק תסכים איתי שבזמן המדובר לא היתה אפשרות להעתיק את הרעיון. אז למה ההחלטיות בלפסול את דבריו של הורה אילת? וחוץ מזה, מה זה משנה מיופיה של היצירה?

פרפר ובת הדייג

לכבוד הוא לי לקחת חלק בפורום אליו אתן שותפות תודה על האמון

rak dan

New member
דני מה שם הסרט בעברית ? ../images/Emo202.gif

חיפשתי ב- "תרגומון" ולא מצאתי. (יש לי שם מניה). אם אתה בעינינים של מד"ב, אתה בטח מכיר. האם הספר תורגם לעברית ?.

תרגום לעברית

בעברית קוראים לזה "לנגולירס". יש תיאור של הסרט בתפוז בקישור הראשון ועוד מידע על הסרט בקישור השני.

למעלה