עולמות אחרים

Crichton

New member
עולמות אחרים

צפיתי עד עכשיו בפרק ה7 או ה8 של העונה הראשונה (כן הדוד מאפגניסטן מאוד מתמהמה במשלוחים שלו), ויש לי שאלה. עד כה היו מעט מאוד אוכלוסיה בעולמות שהצוות ביקר בהם, ובד"כ הטכונולוגיה הייתה מאוד פרימיטיבית. מה שאני שואל, איך זה שהם לא נתקלו, בעולם דמוי-כדור הארץ, עם 6 ביליון אנשים, וטכנולוגיה מפותחת כמו שלנו... האם זה יקרה בהמשך ? או שאנחנו והגואולד היחידים בעלי המספרים הגדולים, והטכנולוגיה המתקדמת. תודה.

subatoi

New member
סבלנות ../images/Emo13.gif

רק פרק שביעי לסדרה ואתה כבר כ"כ מורעב? יש עוד הרבה מה לראות, סבלנות
התכוונת 6 מיליארד אנשים, אני מניח.

subatoi

New member
לא בדיוק.

יש שני "ביליונים" (אחד באנגלית אמריקאית ואחד באנגלית בריטית). אחד מהם אומר אלף מיליון, כלומר: 1,000,000,000 , כמו 6,000,000,000 בני אדם שיש בכדה"א, והשני אומר מיליון מיליון (עוד שלושה אפסים). אני לא בטוח מי מהם זה האמריקאי ומי הבריטי. אתה התכוונת לראשון מביניהם, שבעברית נקרא מיליארד. 6 מיליארד בני אדם.

lenin972

New member
../images/Emo45.gif

לא ידעתי שיש כ"כ הרבה שמות, או בעצם, אנשים כ"כ משועממים.

lenin972

New member
אההה, וגם שכחתי

כתוב שם מה זה גוגופלקס, כמו בחזרה לעתיד.

subatoi

New member
זה לא מקור המילה גוגל.

לא יודע מה כן המקור, אבל המספר ההוא זה גוגול.

Chelnak

New member
זה דוקא כן...

בקישור המצורף - חפש את ההגדרה ל-googol.
ואגב, Yahooזה על-שם פראי-האדם ממסעות גוליבר... (לא שם מחמיא כל-כך, בלשון המעטה).

Crichton

New member
למדתי משהו חדש

חשבתי שיש 6 "מיליון מיליון" אנשים בכדור הארץ... כנראה שיש *רק* "אלף מיליון".... די מאכזב.. חחחח

subatoi

New member
זה בסדר, אתה לא תשים לב להבדל.

במספרים כאלה זה קשה לשים לב
והנה קישור מעניין (יש כל מיני כאלה ברשת), שם תוכל להתעדכן כל יום (או כל שניה) ולספור את הספרות

Bajoran Priest

New member
מסתבר...

שכבר עברנו את השישה וחצי מליארד ! תשמע, הלינק הזה ממש מפחיד. אנשים, תפסיקו להשריץ כבר ! אמא'לה !

subatoi

New member
אני חייב לציין,כדי להרגיע את הציבור

שכבר כששמתי את הלינק היינו אחרי השישה מיליארד.

Bajoran Priest

New member
אתם קולטים..

שלפי התחזית שיש שם ב-2037 יהיו בעולם כפול ממספר האנשים שהיו ב-1990? כ-פ-ו-ל

subatoi

New member
נו, אז חייבים לוודא שהאנושות תצא

מכדה"א, וישא"ק! אחרת יהיה נורא צפוף פה. "צפוף פה, צפוף!" (א. דוכין)

Superviv

New member
דווקא משמעותי

זה דווקא משמעותי, בידיעה שיש 6 מיליון אנשים בישראל, זה אומר שיש רק פי 1000 אנשים בעולם מאשר בארץ, ולא פי מיליון. משמעותי!

למעלה