עולם כמנהגו נוהג .

רחלי109

New member
השקעה ברור שצריך! וזה לא דבר חדש!

אבל להכניס כבר מעכשיו שנה א' לסרטים זה לא יעזור! לפי דעתי זו אחת הסיבות שחצי נכשלים-רק מתוך לחץ ולא כי הם "זלזלו" אבל זו רק דעתי..

עולם כמנהגו נוהג .

סטודנטים חדשים של שנה א' החלו ללמוד שיעורים פרטיים אצל שולי , כדור הארץ יכול להמשיך להסתובב סביב צירו.... עיקרון חזק שיש בטבע זהו עקרון המחזוריות , החל מתאי גופינו המתחדשים מידי כמה ימים או חודשים וכלה בעונות הקיץ והחורף המתחלפות מידי שנה, כך בכל שנה סטודנטים חדשים פוקדים את שיעוריה של שולי ומיישמים עיקרון זה של הטבע . ולכל מי שתהה ( ומסתבר שטעה ) שהשביתה תשבור את הכלים ותשנה סדרי עולם , היה צריך להיות נוכח לכמות הסטודנטים החדשים והטריים שצבאו על מפתן דלתה של שולי שבוע שעבר.......

asafac

New member
זה היה דיי ברור..

למה שהשביתה תשנה סדרי עולם? להיפך, לדעתי היא רק עזרה למורים ה"פרטיים-קבוצתיים" כי היא העלתה את מפלס הלחץ של הצעירים הפעורים

netaneloh

New member
עד כמה השיעורים שלה באמת תורמים?

אני לומד בשנה א' וכל הלחץ וההיסטריה הזאת נראית לי מוגזמת..האם היא ההבדל בין הצלחה לכישלון בקורס?

רחלי109

New member
ממש ממש לא! אפשר להסתדר בלעדיה טוב מאוד!

אבל אם אתה רוצה לצלם אחר כך מה שהיא עשתה ולהיעזר בזה אין עם זה בעיה. אבל זה ממש לא המימד להצלחה או כשלון. שיהיה בהצלחה!!

marinaghost

New member
אם כבר מורה אז..

אם לחוץ לך מורה סבבה שמלמד כמה טריקים ומעביר את החומר בקצרה אז לך ל-5 שיעורי חזרה אצל אילן.. ויותר מזה לא צריך.. הכי חשוב לשבת בבית ולתרגל וללמוד את הטריקים..

asafac

New member
מי שמעביר את החומר בצורה קצרה.. לא ממש טוב

5 שיעורים אצל אילן זה כמו 8 אצל שולי... וההבדל משמעותי שנה שעברה עשיתי את שיעורי החזרה של אילן ועברתי את המבחן בקושי. התחרטתי שלא הלכתי לשולי (כמו שעשיתי לאחר מכן, במאקרו, וזה באמת עזר לי)

marinaghost

New member
כנראה שזה אישי

.. כל אחד ומה שמתאים לו.. בחינתי הכי טוב לנסות לבד ורק אם לא מצליחים לחפש נחמה אצל מורה פרטי..

diti6

New member
היא תורמת אבל היא לא ההבדל בין הצלחה לכישלון

שולי אשה מקסימה ונעימה, ולכן השיעורים שלה עוברים יחסית בנחת וברוגע, והיא יודעת לקצר תהליכים, אפשר כמובן לעשות את זה לבד, זה פשוט דורש יותר השקעה. הרבה שלא הלכו לשולי קיבלו ציונים מצויינים והרבה שהלכו לשולי נכשלו- מיקרו זה בעיקר עניין של השקעה, ושולי לפעמים מקצרת תהליכים ונותנת הרגשה קצת יותר בטוחה.

marinaghost

New member
אך גם אתה כמנהגך הולך

וכנראה גם כן נלחץ אם היית על מפתן דלתה של שולי.. כבר נלחצים לקראת מחירים?

רונן, בתור מישהי משנה א' אני תוהה...

אם ראית את הסטודנטים משנה א' שצבאו על הדלת של שולי כנראה שבדיוק יצאת מהדלת הזאת, לא? רק בעיני זה קצת מצחיק שאתה צוחק עליהם אבל בעצמך הולך לשולי? בסדר, יכול מאוד להיות שהקורסים בשנה ב' יותר קשים מהקורסים של שנה א' (אני באמת לא יודעת אם זה ככה) אבל עדיין... אני אישית לא נרשמתי אליה ואני חושבת שזה קצת מטורף שלמרות שרק השבוע התחיל הסמסטר - בכל זאת כל 4 הקבוצות שהיא פתחה כבר מלאות(!!).. לא ברור לי מתי אנשים הספיקו בכלל להרשם.. אבל שיהיה להם בכיף.... אני קוראת פה לפעמים ויצא לי לראות הרבה פעמים חבר'ה שביקרו אנשים שהולכים לשולי/ז'ק וכו' וממש לא ברור לי מה הקטע...... למי אכפת? למה זה מזיז לכם שאנשים הולכים אליהם? זכותו של כל בנ"א להוציא כסף על מה שבא לו, ואם זה על שיעורים פרטיים - so?? אני באמת מנסה להבין את הביקורת.. בינתיים לא הצלחתי...

אנשים יקרים ,הגזמתם לחלוטין .

לא באתי לבקר פה אף אחד , איש איש הטוב בעיניו יעשה . ציינתי עובדה בנימה ההומוריסטית המאפיינת אותי , ותו לא . אני חוזר ומדגיש , לא באתי לבקר פה אף אחד , להיפך דעתי היא שהשיעורים הפרטיים מסייעים מאד להצלחה בבחינות . אני גם הולך לשיעורים הפרטיים , ואני מצטער אם ממה שכתבתי כאן נשמע שהייתה איזושהי ביקורת .

marinaghost

New member
מה אתה ישר מתנצל?

איפה המכות והקללות? נהיה פה משעמם משהו

למעלה