עולם הרוחות

המקורי2

New member
עולם הרוחות

מה אתם חושבים על עולם הרוחות? עולם הרוחות הוא עולם מסתורי בעצם עולם הרוחות זה נשמות שמסרבות לעזוב את העולם הזה מהרצון שלהם ונתקעות בין המימדים בין שני העולמות בדרך כלל זה בגלל כאב או אובדן שלהן או על מנת לשמור על אדם כול שהוא שעדיין קיים והם מרגישים שכואב להם להשאיר אותו לבד בעולם הזה בדרך כלל הורים או משפחה קרובה הם יתגלו לנו בחלום באופן סידרתי ומעיק ויתקשרו איתנו כשנפתח את העין השלישית ישלחו סימנים לפעמים נדירות נזכה לראותן לראווה גם נשמות שהתאבדו (התאבדות זה נושא נורא בעייתי) בגלל שזה בעצם הקרבה למען כאב ופחד ולכן רוב הנשמות שמתאבדות נתקעות בין המימדים בגלל הצער שלהן והכאב ניתן לשחרר אותם לעולם הנשמות חזרה אבל זה נעשה בדרך כלל על ידי מדיומים והילרים מאוד גבוהים בדרגת התפתחות הרוחנית שלהם כי זה תהליך נורא מסובך קשה שזקוק גם בסופו של דבר הסכמת הישות הרוח רפאים מה שנקרא כביכול ל"עולם הבא"

המקורי2

New member
תורת האותיות והמספרים והתדרים

הידעתם שלכול אות יש תדר(אנרגיה) לכול מספר יש תדר שאם מרכיבים סדרה של אותיות או מספרים ונתנים למישהוא לקרוא אותם מספר פעמים הבן אדם יכול להחלים ממחלה קשה במקרה הטוב או ממש להרגיש מעופף או מאוהב במקרה הגרוע או למות או להשתגע הידעתם בשביל לתקשר עם רוחות או ישיות עליונה צריך להשוות תדרים ממש כמו במכשיר קשר בשביל תקשור חלק ונקי בלי הפרעות כי לפעמים אנחנו שומעים מה שאנחנו רוצים לשמוע ולא מה שבאמת אנחנו אמורים לשמוע בתקשור יש גם הרבה אנרגיות אפלות שמפריעות תוך כדאי בתיקשור לפעמים בלי שהמתקשר שם לב

טוב לעשות סדר

אין דבר כזה עולם רוחות - אלא אם אתה מתכוון למגיה. יש נשמות נצחיות ונפ(ות) נצחיות שכאשר פוקע תוקף שכר הדירה שלהן הן משתחררות מהבית הפיזי ואמורות להיות במימד המאים להן עד לבחירת הבית הבא עבורן - אלא אם קבלו הלנה חינם בצרור החיים, לעד. לעיתים הן לא מצליחות להתנתק מהחיים שנגמרו להם בגלל אנשים שעושים תקשור, שחולמים אותם,, שמבקשים מהם כל מיני בקשות. במקום לקבל חוש הן נמצאות בבית הסוהר שבין העולמות. הנומרולוגיה האוניברסלית שאני מלמדת אכן מנחה מה התדר של כל נפש ונשמה נצחית בעת היתן על פני האדמה אבל התפקיד הארצי שלהן מסתיים כשהן עוזבות את הבית הפיזי המוכר בלשון העם המנוח/מנוחה ז"ל. לא רק זה אלא שכל אחד מהתדרים של הנשמה והנפש הנצחיות הוא תדר של אור - צבע (אותו לומדים בשנה השלישית של מגמת נומרולוגיה) שבוע טוב,

המקורי2

New member
דר אסתיה חוטרגזע

כשהתייחסתי לעולם הרוחות זה היה סתם ביטוי שאנשים נותנים בדרך אני לא יודע מאיפה אספת את הידע שלך ואיני מתכוון לזלזל בו אבל לפי מה שאני יודע את טועה בקשר לקטע של הנשמות אבל אני לא יתחיל ויכוח כי לכול אחד יש את הדרכים שלו להשיג את הידע ואת הדרך שלו להבין אני לא יודע איפה לימדו אותך נורמולגיה ותקשור ועל עולם הנשמות ושוב איני מתכוון להגיעה לויכוח לכול אחד יש את הדרך שלו ל"הוריד את הידע" או ללמוד אותו אם תרצי בכול זאות יותר מידע את מוזמנת לשאול מה אני יודע על עולם הנורמוליגה ועל עולם הנשמות

עולם הרוחות קיים גם קיים

שמגיעות למי שמתקשר איתם.. אל תשללי דברים טרם בדיקה עזר כנגדו

למעלה