עולם האפלה- שאלה

ogmios

New member
לגבי הניחוש שלך

טועה. לא סוג המשחקים שהייתי רץ איתו לאורך קמפיין שלם, אבל פה ושם הוא חביב למדי.

Nihohit

New member
הניחוש שלך בהחלט לא מדויק...

וחדי העין באייקון יכלו לראות את ספר המקור (וגם גרסת הק20, אבל בא לא נדבר על זה יותר מדיי) וכמה הרחבות מסתובבות בכמה מהדוכנים. חבל שארנקי לא הספיקני.

יש מצב שתעלה תמונה

של ספר המקור? יש לי גרסה כלשהי, אני לא בטוח כל כך איזהי.... קיבלתי את הספר במתנה מבן דוד שלי שדי עזב את התחום לטובת לימודים ודיבייטים (ביחד עם עוד ערימה עצומה של ספרים) ועוד לא הספקתי להציץ בו. חוץ מזה, איך המשחק? על איזו מכאניקה הוא עובד? האם שווה לקרוא אותו לפני שאני מתחיל עם פאיידינג סאנס?

Nihohit

New member
תמונה אין לי, אבל יש לדוד גוגל

בקשר למכאניקה - היא מעניינת. מבוססת קלפים, בין השאר. לא הדבר הכי זורם, אבל בהחלט שווה הצצה. אם הספר הוא בגרסת המקור, הוא שווה כסף. אל תאבד ותשמור עליו טוב - אני ארצה לקנות אותו וכך גם רבים אחרים. האם שווה לקרוא אותו לפני שמשות דועכות? תלוי. המכאניקה של שמשות יותר יציבה ופשוטה ועולם המערכה רחב יותר. העולם של דדלאנדס יותר ממוקד ואפלולי, ובעיקר יותר יוצא דופן. אישית, אני אהבתי יותר את דדלאנדס, אבל זה עניין של טעם.

Serpent Axis

New member
אם תצליח למצוא

1. עוד עותק של הספר בארץ - שלא נמצא על המדף שלך. 2. מישהו שאשכרה משחק את זה - שהוא לא אתה. אני אתן לך... סמיילי וירטואלי נחמד במתנה

Nihohit

New member
קרא שנית

הסתובב שם ספר שנמכר על ידי מישהו שאינו אני ונקנה על ידי מישהו שאינו אני. מדפי חסר דדלאנדס, והכאב מפעם בליבי. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מאמין שמגיע לי סמיילי, ולו רק כדי לנחמני אחרי שהזכרת לי את חרפתי.

קריאתו של קתולהו- הרחבות- שאלה

מהי מיומנות הstatus בקתולהו ימי הביניים? ומהן מיומנויות הdreaming והdream lore בקתולהו ארצות החלום? אפשר בבקשה פירוט עליהם? כי אני פשוט לא אוהב ספרי הרחבה אבל אני רוצה בכל זאת לשחק מתי שהוא בארצות החלום (שאמציא מחדש כראות עיניי אך אני רוצה להשתמש בדפי הדמות שלהם) ובקתולהו בימי הביניים (עם דפי הדמות ועם טבלת הנשקים והמחירים של סטורמברינגר)

למעלה