עולה על גל הוידויים

את רואה. כשאת רוצה - את מבינה מה זה "ביתה".

שמחה ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

איזו בשורה משמחת!!

בשעה טובה ושימשיך הריון תקין עם בשורות טובות

אוי אוי אוי אוי אוי. כמה נחת, כמה ../images/Emo9.gif

אין אייקון בתפוז שיביע כמה אני שמחה בשבילך, על ההיריון בכלל ועל הסקירה התקינה בפרט. התחלה טובה לילד/ה מצויינ/ת! רק שימשיך ככה תקין וטוב עד הסוף המאושר. ואגב, גם לשקדיה הייתה שיליית פתח, אבל היא הזיזה אותה במטוטא כדי שיהיה בטוח יותר לעשות סיסי שילייה... מקווה שגם אצלך הוא יראה התחשבות (-:

טחג

New member
כמה טוב לשמוע!

שימשיך בבריאות מלאה - תקין ושלו עד לסוף הטוב.

נאשא

New member
זה שרק עכשיו אני מגיבה

זה כי לקח לי כל הזמן הזה להרגע מהבשורה הכי נפלאה שבכלל יכולתי לשער. אני מודה שזו הייתה משאלה שלי כבר המון המון זמן. הייתה פה פעם הודעת בקשה ממישהי לחברה שלה ובתוכי תוכי ביקשתי שהיא מבקשת עבורך. נכון או לא נכון מה אכפת לי. העיקר שהחלק הזה התגשם לי! עכשיו בעזרת כל התפילות שבעולם וכל התפילות של הפורום הזה (ובואי נודה, אנחנו עכשיו במצב טורבו פלוס, חיטפוווווווו פו פו פו), אני רק צריכה שיתגשם לי גם החלום של סוף ההריון שלך. כפרות עליך יא מהממת! מתה לראות אותך, כל כך מתגעגעת!

דנימר

New member
המון זמן לא ביקרתי כאן

ואיזה כיף שהגעתי! בשעה טובה. מאד שמחה בשבילך ומחזיקה אצבעות חזק חזק...

נעיתה

New member
אההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה