עולה על גל הוידויים

שלומית76

New member
עולה על גל הוידויים

חזרתי היום מסקירה מוקדמת אצל יגל המופלא. ברוך השם הכל תקין, נותרה רק סוגיית שיליית הפתח המטרידה שמעיבה על השמחה. נתפלל שישתפר עד לסקירה הבאה. זהו, יצאתי לנשום אויר. מחניק בארון... חג באמת שמח!!!

יקירה, אין לך מושג

כמה שימח אותי ה-SMS היום
איזו בשורה נפלאה
השליה עוד בהחלט יכולה לעלות, ואם לא, נתמודד עם זה, העיקר שהכל הכל הכל נצפה תקין על ידי עיניים משובחות כל כך
תמשיכו בטוב
מלאת שמחה ו
ובהחלט: מועדים לשמחה (יגל
)

תמי ס

New member
סוף סוף יקירתי

תהיתי איך זה שלא יצאת מהארון יחד עם כל השאר. ברוך השם, "הכל תקין" איזה צמד מילים נפלאות. עכשיו החג באמת שמח. אוהבתותך.

שלי34

New member
יוווו שלומית

מאושרת לשמוע. בשורה נפלאה!!! חושבת עלייך ומחזיקה אצבעות בהחלט חג שמח ומועדים לשמחה!!!

meytall0

New member
שמחה שיצאת מהארון, זאת האוירה שהביאה חשק..

ושלא נדבר על הסקירה
. נו, היה ברור שהכל יהיה תקין, לא? מגיע לך מגיע לך מגיע לך את כל הטוב שבעולם. שימשיך להיות חג שמח ורק בשורות טובות. מיטל

סינטה1

New member
יו, אהובתי ../images/Emo24.gifאיך אני שמחה

חיבוק גדול ושימשיך בטוב

עדיקים

Active member
יש יש יש ../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

איזה כייף לשמוע. שמחה שיצאת מהארון באמת צפוף שם אנחנו יודעות
. שימשיך הריון תקין עם בשורות טובות. אכן שליית פתח יכולה לשנות את מיקומה מאחלת לך שכן וגם אם לא כמו שכתבה מעיין העיקר שהכל ימשיך תקין. שיהיה חג שמח ושבת שלום עשית לי את החג
שמח שמח שמח.

עדיקים

Active member
מיכל mic75 מוסרת בשעה טובה

ואת אהבתה ושמחתה על הודעתך המשמחת - היא תכנס יותר מאוחר לאחל לך באופן אישי (כרגע לא ליד מחשב).

א וש ר י

New member
שמחה שמחה שמחה איתך....

שיהיה תקין ורגוע..... הרבה יותר נעים מחוץ לארונית.... מחזיקה לך את כל האצבעות שלי... אני

איזו בשורה נפלאה!

שלומית היקרה, מחזיקה לך את כל אצבעותיי גם לתוצאות טובות בהמשך! מאושרת לשמוע על התחלה והמשך תקינים, שימשיך כך ושהשילייה תעלה! ילדתי את אמיתי שלי עם שיליית פתח בשבוע 38 במשקל 3.800 והכל טפו טפו עבר בשלום. בשורות טובות. אמן! מחבקת חזק מירי

happy

New member
כמה שאני נרגשת אין לך מושג

למרות ששבת ואני אף פעם לא כותבת לך או לפלגיה או למיטל בשבת לא יכולתי לעצור את ההתרגשות. אהובתי אני מאושרת כלכך. מחזיקה לך אצבעות שהכל הכל יהיה תקין מושלם ארוך ובסוף צורח. שליית פתח קטן עליך לחלוטין והיא תסתדר בהמשך. אפשר לשאול משהוא שולי לחלוטין גלי לנו בן או בת
(את לא חייבת אם את לא רוצה)
עשית לי את השבת.

mic75

New member
דמעות של אושר

שלומיתוש את לא מבינה כמה התרגשתי לשמוע שאת בהריון אני מאחלךת לך המשך הריון תקין ומבורך קל והכי חשוב עם סוף טוב חושבת עליך הרבה ומקווה לשמוע רק בשורות טובות וכמו שאמרתי לך בטלפון חייבים לעשות מפגש. מלא נשיקות מיכל

נייטי

New member
שלומית אהובה שלי

ה-SMS שלך מלפני כמה שבועות שמור אצלי באהבה גדולה. אני חושבת עליך המון, אני לא חושבת שאת בכלל יכולה להבין עד כמה אני מתפללת עבורך לדבר הנפלא ביותר. אני כ"כ שמחה על הסקירה המוצלחת והתקינה ומאמינה בכל ליבי שגם ההמשך יהיה מוצלח ותקין ונפלא למרות שלית הפתח המטרידה. אהובתי, אלף נשיקות ותפילות טובות.

noaagr

New member
איזה יופי!

ובכלל, לא להאמין איזה פקק נפתח כאן בפורום, כל כך הרבה הריוניות... שמחה לשמוע ושימשיך עד הסוף הטוב!

דיא

New member
אכן שבוע משובח../images/Emo70.gif

ואת הדובדבן שבקצפת. שלומית יקרה, מאושרת יתך, מקווה איתך, ומתפללת שיהיה טוב, בריא, עגול ושלם. וגם ממשיכה לדאוג איתך, כך נהוג כאן, לא? יופי שיצאת לאוויר, שימחת אותי מאוד מאוד

שלומית76

New member
תודה לכולכן יקירותיי

ריגשתן אותי עם הברכות וההתרגשות שלכן!! שתהיה לכולנו שנה מבורכת והגשמת משאלות לכל אחת מאיתנו.

ברבי28

New member
אוי אוי אוי

כמה אושר את מביאה לי... שיהיה עגול, ותקין וארוך דיו אמיצה שלי !!!

ברבי, לא העתקתי ממך, נשבעת

קראתי את ההודעה של שלומית, התרגשתי נורא, ורצתי אצתי לתקתק הודעה משלי. רק אח"כ ראיתי שכתבנו אותו הדבר (רק לי יש יותר "אויים" כי בכל זאת אני יותר פולנייה ממך). ואם לא שמת לב - נגמרו החגים ואפשר לחזור הביתה.

למעלה