חזרתי היום מסקירה מוקדמת אצל יגל המופלא. ברוך השם הכל תקין, נותרה רק סוגיית שיליית הפתח המטרידה שמעיבה על השמחה. נתפלל שישתפר עד לסקירה הבאה. זהו, יצאתי לנשום אויר. מחניק בארון... חג באמת שמח!!!
. שימשיך הריון תקין עם בשורות טובות. אכן שליית פתח יכולה לשנות את מיקומה מאחלת לך שכן וגם אם לא כמו שכתבה מעיין העיקר שהכל ימשיך תקין. שיהיה חג שמח ושבת שלום עשית לי את החג
שלומית היקרה, מחזיקה לך את כל אצבעותיי גם לתוצאות טובות בהמשך! מאושרת לשמוע על התחלה והמשך תקינים, שימשיך כך ושהשילייה תעלה! ילדתי את אמיתי שלי עם שיליית פתח בשבוע 38 במשקל 3.800 והכל טפו טפו עבר בשלום. בשורות טובות. אמן! מחבקת חזק מירי
למרות ששבת ואני אף פעם לא כותבת לך או לפלגיה או למיטל בשבת לא יכולתי לעצור את ההתרגשות. אהובתי אני מאושרת כלכך. מחזיקה לך אצבעות שהכל הכל יהיה תקין מושלם ארוך ובסוף צורח. שליית פתח קטן עליך לחלוטין והיא תסתדר בהמשך. אפשר לשאול משהוא שולי לחלוטין גלי לנו בן או בת
שלומיתוש את לא מבינה כמה התרגשתי לשמוע שאת בהריון אני מאחלךת לך המשך הריון תקין ומבורך קל והכי חשוב עם סוף טוב חושבת עליך הרבה ומקווה לשמוע רק בשורות טובות וכמו שאמרתי לך בטלפון חייבים לעשות מפגש. מלא נשיקות מיכל
ה-SMS שלך מלפני כמה שבועות שמור אצלי באהבה גדולה. אני חושבת עליך המון, אני לא חושבת שאת בכלל יכולה להבין עד כמה אני מתפללת עבורך לדבר הנפלא ביותר. אני כ"כ שמחה על הסקירה המוצלחת והתקינה ומאמינה בכל ליבי שגם ההמשך יהיה מוצלח ותקין ונפלא למרות שלית הפתח המטרידה. אהובתי, אלף נשיקות ותפילות טובות.
ואת הדובדבן שבקצפת. שלומית יקרה, מאושרת יתך, מקווה איתך, ומתפללת שיהיה טוב, בריא, עגול ושלם. וגם ממשיכה לדאוג איתך, כך נהוג כאן, לא? יופי שיצאת לאוויר, שימחת אותי מאוד מאוד
קראתי את ההודעה של שלומית, התרגשתי נורא, ורצתי אצתי לתקתק הודעה משלי. רק אח"כ ראיתי שכתבנו אותו הדבר (רק לי יש יותר "אויים" כי בכל זאת אני יותר פולנייה ממך). ואם לא שמת לב - נגמרו החגים ואפשר לחזור הביתה.