עוכרי ישראל.

iknow

New member
אגב, הח"כ הזה כל כך נלוז בעיני

שהוא לא ממש שווה התייחסות. פשוט אפס של בן אדם.

Pure M

New member
וזה מצדיק אלימות כזאת כלפיו?

אני שונא את הח"כים הערביים, אז מה, כשהם קיבלו מכות בהפגנות הצדקתי את מי שהכה אותם?

אני לא מבין

איך אפשר להמנע מאלימות, כשזאת מטרתם היחידה של המטורפים שהגיעו לשם בהמוניהם? או שאולי הם יחשבו שיוכלו לשכנע את הכוחות מלקיים את חוקיה של מדינת ישראל? באמת, אני לא חושב שיש משהו יותר מטומטם מההיתממות הזו. תספר לי, למה בדיוק ציפיתם?

Pure M

New member
המטרה?

המטרה היא בעיקר להראות ששום חלק מארץ ישראל לא יפונה ללא התנגדות כלשהי, והכוונה היתה להתנגדות פסיבית ויציאה שקטה (למרות כל מה ששידרו לנו שהולך להיות) מלבד מספר יוצאי דופן שזרקו אבנים שאותם אני ממש לא מצדיק, אבל הכוחות באו בגישה מסוימת, לא דיברו איתם אפילו, לא הוציאו מילה אחת! לא אמרו להם - "לכו", "זוזו", "צאו" וכו', כלום! פשוט באו ופוצצו אותם. הצורה בה פעלו הכוחות מעוררת זעם.

ק ש ר

New member
כל התנגדות לחוק מהווה עבירה על החוק

וכולם שמעו את המתפרעים בתקשורת, כשהבטיחו אלימות.

שוב, מה שאתה אומר פשוט מגוחך

אפשר לחשוב שאם מישהו היה אומר למתנחלים "זוזו", "צאו", הם היו זזים ויוצאים, והמצב לא היה מגיע לכדי התנגשות אלימה. מה בנוגע לעדויות ששמעתי, על מתנחלים שהבטיחו בעיטות, אם כי כמובן "לא באופן אישי"? האם הם לא באו לחפש מכות? יש גבול לכמה אפשר להיתמם, לרמוס את החוק, להשתין על המערכת, לזרוק בלוקים על שוטרים וחיילים ואח"כ לבכות שהמשטרה מפעילה כח יתר. למדינה יש את המונופול על הכח ואת הזכות המלאה לאכוף את חוקיה.

Pure M

New member
ובכן,

חלק היו יוצאים וזזים, וחלק מתפנים פסיבית, איש לי תיכנן אלימות כזאת ולא רצה לראות דברים כאלה קורים. מה לעשות שהשוטרים והחיילים באו בגישה של אלימות מופרזת, וזה מה שקרה בעקבות הגישה הזאת.

שוב, מדוע צריך לדון עם מישהו שכבר

מפר כך את החוק.... במידה ומישהו גונב אנרק ומתחיל לברוח, השוטרים אמורים לנסות לשכנע אותו להחזיר את האנרק קודם, או פשוט לאכוף את החוק?

Pure M

New member
הבעיה היא בעיתוי,

ממשלת מעבר, תקופת בחירות, משהו פה לא נראה לי ב"אכיפת החוק" הזאת. מה גם שלדבר על להעביר את המבנים (דבר שהיה אפשרי לחלוטין בתוך מספר ימים) לא הסכימו. אז לדבר עם החמאס אפשר, אבל עם המתנחלים לא, איזו צדקנות מכוערת.

ק ש ר

New member
בשורה התחתונה

בג"צ הורה על הריסת הבתים, והמתפרעים שהו במקום בניגוד מוחלט לחוק.

Pure M

New member
ועדיין,

מה לגבי מאות בדואים המתיישבים בנגב באופן לא חוקי, ויש צוי הריסה לבתיהם, ועדיין, הם לא נהרסים? מה לגבי הבניה הפלסטינאית הבלתי חוקית שנעשית כל הזמן, ויש כנגדה צוי הריסה, ועדיין, הם לא נהרסים? מתיפייפים מחורבנים, השינאה שלכם למתנחלים עלתה לכם לראש, רואים מה שנוח לכם.

ק ש ר

New member
מה הקשר בין האחד לשני?

המאחז בכלל לא נמצא בגבולות המדינה, ככה שהחוקים עליהם עברו הם יותר מבניה ללא היתר. אבל אם בא לך לשחק כמו ילדים קטנים, בבקשה: כן אני שונא מתנחלים, ואני שונא ואשנא כל אחד שמצפצף על המדינה ומכה את כוחות הבטחון.

Pure M

New member
תראה מה שאתה רוצה לראות,

נכון לזמן כתיבת שורות אלה - עמונה נמצאת בגבולות המדינה הרשמיים, וזה מה שמכריע. אף אחד לא מצפצף על המדינה, עובדה שבאו ברצון להתפשר ולרדת בשקט מהמקום, והמדינה ציפצפה.

ק ש ר

New member
השקרים שלך לא עוצרים גם באדום

עמונה נמצאת באיו"ש, וזה לא חלק מגבולות המדינה הרשמיים. אלא, שטח שנמצא תחת שלטון צבאי. אף אחד לא מצפצף על המדינה? מה עם המתפרעים ששרפו את דגלי ישראל? שהכו חיילים? שהתבצרו בניגוד לחוק שהתקבל בבית המשפט?

Pure M

New member
איו"ש, עם כל הכאב בשבילך,

היא חלק מגבולות המדינה הזמניים כיום. למדינת ישראל אין גבולות קבע, בהתאם לגבולות שקיימים כיום - איו"ש זה חלק ממדינת ישראל. אם לא, איך כוחות שאמונים על אכיפת חוק פנימיים של מדינה מסוגלים לבצע פעולות בשטח שאינו חלק מהמדינה? שרפו דגלי ישראל? יש לך תמונות של זה? ראית את זה? או ששוב אתה ניזון ממידע תקשורתי מעוות? הכו חיילים? זאת היתה הגנה עצמית מול הסדיסטיות חסרת המעצורים של שוטרי מג"ב.

ק ש ר

New member
אין כזה דבר גבולות זמניים, לידיעתך

הכללית. יש גבולות ויש שטחים, שנמצאים תחת שלטון צבאי ישראלי. איו"ש מתאימה להגדרה השניה. צר לי לאכזב אותך. שוב השקרים שלך, שנובעים מדמגוגיה זולה, או מחוסר עובדות לויכוח. נשרפו דגלים, איך אני יודע? מהחברים שפינו את החברים הפושעים שלך. החיילים והשוטרים השתמשו באלימות כהגנה מפני האבנים והבלוקים, שזרקו המתפרעים.

Pure M

New member
הגנה?!

כן, איזו הגנה, כשכולם בשליטה מוחלטת על הגג ורואים מג"בניק דורך ובועט בנערה צעירה שלא התנגדה. ולכל הדיעות (כלומר, כמעט כל הדיעות, אתה במיעוט, מסתבר) - איו"ש כיום זה חלק מגבולות ישראל.

ק ש ר

New member
שליטה?

כשזורקים אבנים או מסרבים לפנות את האיזור, זה שליטה? איו"ש לא חלק ממדינת ישראל.

למעלה