עוכרי ישראל.

למה אתה קורא לקחת את החוק לידיים?

למכות? לא הרבצתי לאף אחד. ללהיות שם? הייתי שם. אי אפשר לתת לאנשים להפקיר את א"י ככה. לא פגעתי באף אחד.

החוק קבע שאסור להיות שם.

אז כן, להיות שם זה לקחת את החוק לידיים. כן פגעת באנשים. אם הייתם שומרים על החוק אף אחד לא היה נפגע.

אם את מתנגדת למעצר, (לדוגמא:

זורקת אבנים), אז כן. וזה לא משנה אם את ספציפית לא זרקת. כהמון, ניזרק מעברכם אבנים.

תראה

א. אני לא הייתי שם. ב. אני לא חושבת שנכון להצדיק את המכות שאני עלולה לחטוף בכך שהשהות שלי לא חוקית. זורקים אבנים? יש דרכים אחרות מאשר להתחיל לתת אלות לאנשים בראש.

א. את אמרת "ואם אני...."

אז עניתי לך על זה..... ב.מוקמת ועדת חקירה, ומח"ש פותחים בחקירה. אם ימצאו שהיו שוטרים שהגזימו בכח, אני אהיה הראשון לגנות את אותם שוטרים...(טוב, אולי לא ראשון, בכל זאת יש את היועץ המשפטי, וכו' וכו'...)

מה את רוצה שיעשו?

מעולם לא טענתי שאין שוטרים אלימים. חוויתי את זה על זרועי כבר.... אבל טענתי שההבדל הוא שאם המתנחלים מתפרעים, תפקיד השוטרים זה לאכוף את החוק ולעצור אותם, וגם בכח אם צריך. לעומת זאת, אם השוטרים מתפרעים, אין זה מתפקיד המתנחלים לאכוף את החוק ולעצור אותם, ובמיוחד לא להשתמש בכח. בשביל זה יש גופים כמו הוועדת חקירה ומח"ש.

toxic2004

New member
ומחש

עושים הכל להעלים את זה מהאופק ולא מעמידים אף אחד לדין על מעשיו. התשקורת עוזרת להם בשתי ידיים.

נכון,

הממשלה פועלת בעיקר בשביל בעלי ההון ולא בשביל כל העם, וצריך להתנגד לזה. אך במסגרת החוק. אין לך את האפשרות לקבוע כאן איזה חוק כן לציית לו ואיזה לא לציית לו.

אז תלכי, תפגיני מול הממשלה,

תארגני עצומות, תגישי בג"צים כמה שצריך, תישלחי מכתבים לח"כים, אך אל תעברי על החוק.

לא עשינו את זה?

עשינו את בלי סוף. לפני הגירוש ולפני עמונה. אף אחד לא הסתכל לכיוון שלנו בכלל. אם ככה נשב כמו אהבלים ונגיד שזה החוק ומה לעשות, אני לא רוצה לדעת מה יקרה לנו.

ואם זה אין פלא שלא הקשיבו לכם,

אם זה מה שאתם עושים בסוף.... ברצינות-אף ח"כ לא יקשיב ל"המון של מתפרעים"....ואני יודע את זה מנסיון, כמו שאינ פועל נגד אלימות המשטרה בכדורגל, אבל אף ח"כ (חוצ מיוסי שריד) לא מקשיב ל"חוליגן כדורגל".... אל תעברי על החוק, בשום מקרה. כמו שכבר כתבתי, את לא יכולה לחיות על פי הדמוקרטיה רק עד מתי שנח לך. גם אם ההחלטה היא לרעתך את צריכה לדעת שזה מה שהוחלט. הדבר היחיד שנותר לך לעשות הוא להמשיך לפעול כמו שפעלת עד שזה יצליח.

כן, ומי ידע שככה יהיה בסוף?

לפני הגירוש היינו נורא חמודים, ולא הרבצנו או קיללנו, רק הפגנו הפגנות יפות, והגשנו בג"צים, ועשינו כל מה שאפשר - אי אפשר לפעול כחוק ולא משנה מה הוא, המדינה שלנו תהיה בלתי אפשרית ככה.

אחרי מה שקרה בהתנתקות?

ואל תגידי לי שלא היה אלימות כי ידידה שלי נפצעה הייתה עם גבס ו6 תפרים....

לא אמרתי שלא הייתה, הייתה קצת

אבל אני מדברת על לפני הגירוש - מי שם עלינו בכלל? אנשים אגואיסטים שדואגים לעצמם ולעוד כסף שלהם גרמו לזה לקרות.

הכל מסתמך גם על מה שקרה לפני

ההתנתקות....לא יצא למתנחלים שם כ"כ טוב פשוט גם לפני זה, בעיקבות אירועים אלו ואחרים.... שוב, אבל אין לכם כל הצדקה לעבור על החוק.

תראה,

אתה רוצה שנשב בבית ונראה בטלוויזיה איך במחי D9 הורסים חלומות של 9 זוגות צעירים, מפקירים אדמה יהודית, יש גבול! אני לא יכולה לתת לדבר כזה לעבור בשקט!

למעלה